- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
válasz
Hieronymus #696 üzenetére
Szerintem nem neked akartam válaszolni.
De ha már....pont a nyílt forráskód egyik hátránya, hogy ha valakinek egy 20 éves ati kártya driverét van kedve reszelni, akkor azt csinálja, mikor biztosan van 100 másik dolog amin lehetne reszelni és az több embernek okozna örömöt. Mindegy is, számomra nem egy nagy előnye egy oprendszernek, hogy 20 éves kártyákat is támogat, hiszen minden hardverem 3-4 év alatt lecserélődik, sőt igazából el sem tudom képzelni, hogy a mostani GTX1060 10+ évesen még működőképes lesz.
Én annyit várok el, ha összerakom a gépet, felrakom az OS-t, akkor menjen, évente 2-3 gépet össze szoktam rakni, egy win beüzemelése ált. 20 perc, és még nem futottam bele olyanba, hogy valami ne ment volna alapból (kop kop kop).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spotify
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Futás, futópályák
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P30 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest