- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Volt régebben egy PC -m, aminél egy win - Ubi közösködés után (logikai partíció bekavarás miatt) összeomlott minden indítás. Sajnos, az Ubi által használt Grub2 számomra a mai napig értelmezhetetlen. Viszont, észrevettem, hogy a Hiren`s boot CD Grub4dos -t használ. Hohó, hát ez Puppy, tehát ismerem! Így lett nekem is "USB hardverkulcsos" indítású PC -m.
"már egyre tolódik el a telefonok irányába minden"
Én is így vagyok ezzel, haladni kell a korallüÉvek óta használok Androidot asztali környezetben. Annyira hozzászoktam, hogy röhögök magamon, amikor Linux (vagy Win) alatt tapicskolok a bal egér gombon, oszt nem történik semmi. Amikor a Samsung nagy újdonságként kihozta a DeX -et, én csodálkoztam, hogy még csak itt tartanak?
-
Multibootból elég vót'
Virtualizálással jobban jár az ember... Nekem most durrant el az agyam, hogy kell egy kiszuperált gépre egy hypervisor, és azon úgy hozok létre új OS-eket, ahogy akarok. A sajátomon futtatott virtuál guest sokat elvesz a teljesítményből, multibootnál meg állandóan rebootolni kell, ha mást akarok.
Hipervisoros megoldásnál azt indítasz, amit akarsz, az egyik OS összeborulása nem zavar senkit.
Mondjuk aki komolyabban foglalkozik informatikával, annak egy ilyen környezet tanulásnak sem rossz (részben ezért is akarok ilyet összehozni). MS és Linux vonalon is lehet találni otthonra használható megoldásokat (a KVM és Virtual PC-n túl is).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i7-6GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest