- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Volt régebben egy PC -m, aminél egy win - Ubi közösködés után (logikai partíció bekavarás miatt) összeomlott minden indítás. Sajnos, az Ubi által használt Grub2 számomra a mai napig értelmezhetetlen. Viszont, észrevettem, hogy a Hiren`s boot CD Grub4dos -t használ. Hohó, hát ez Puppy, tehát ismerem! Így lett nekem is "USB hardverkulcsos" indítású PC -m.
"már egyre tolódik el a telefonok irányába minden"
Én is így vagyok ezzel, haladni kell a korallüÉvek óta használok Androidot asztali környezetben. Annyira hozzászoktam, hogy röhögök magamon, amikor Linux (vagy Win) alatt tapicskolok a bal egér gombon, oszt nem történik semmi. Amikor a Samsung nagy újdonságként kihozta a DeX -et, én csodálkoztam, hogy még csak itt tartanak?
-
Multibootból elég vót'
Virtualizálással jobban jár az ember... Nekem most durrant el az agyam, hogy kell egy kiszuperált gépre egy hypervisor, és azon úgy hozok létre új OS-eket, ahogy akarok. A sajátomon futtatott virtuál guest sokat elvesz a teljesítményből, multibootnál meg állandóan rebootolni kell, ha mást akarok.
Hipervisoros megoldásnál azt indítasz, amit akarsz, az egyik OS összeborulása nem zavar senkit.
Mondjuk aki komolyabban foglalkozik informatikával, annak egy ilyen környezet tanulásnak sem rossz (részben ezért is akarok ilyet összehozni). MS és Linux vonalon is lehet találni otthonra használható megoldásokat (a KVM és Virtual PC-n túl is).
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest