Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
pentiumboi
csendes tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
A gyorsaságot úgy értettem, hogy a teljesen laikusok (én) számára is feltűnik, hogy a két default telepítés (oob) közül az egyik gyorsabban reagál, mindennemű mókolás nélkül. Ez nem mért adat, teljesen szubjektív

Jah és azért ajánlottam a kollégának, mert hasonló gépünk van, és a tapasztalatom ez volt vele

-
Silεncε
őstag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Persze, tudom, hogy ezek csak számomra feleslegesek, csak szimplán zavar, hogy olyan eszi az erőforrást, amire nincs szükségem (és ugyanez zavar a Windows 10-nél is, keresem is a megoldást a takarításra). Nekem nincs szükségem például a LibreOfficera, meg a csomó játékra, nekem egy alap, gyors és kevés erőforrásigényű rendszer kéne kultúrált kinézettel, amin tudok programozni. Maximális üzemidővel. Nyilván ez nem a Linux hibája, a Windows is dugig van minden szeméttel, csak a Linuxon ezt tudom orvosolni viszonylag könnyen, windowson egy fokkal nehezebb.
A minimális installt használom természetesen, de az 1800 packaget egy friss telepítésnél viszonylag erősnek érzem

Új hozzászólás Aktív témák
- Bundle topik
- sziku69: Szólánc.
- Bestbuy játékok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ZIDOO médialejátszók
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Gear S3 - második kör
- Kuponkunyeráló
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Lenovo X1 Yoga Gen5 Intel i7-10610U Refurbished
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B250M i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD RX Vega 64 8GB DEEPCOOL Tesseract BF 650W
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő