- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pentiumboi #121 üzenetére
Jah és azért ajánlottam a kollégának, mert hasonló gépünk van, és a tapasztalatom ez volt vele
Félreértettél! Nagyon jó, hogy ajánlottad, a Manjaro, Antergos, Chakra super Arch alapú rendszerek. Amit írtam, csak amiatt írtam, hogy ne legyen félreértés, mert a gyorsaság sok mindentől függ!
Amit én tapasztalok, az az, hogy erősen gépfüggő, melyik disztró melyik gépen mennyire gyors és mennyire jól fut minden. Nálam eddig jobban érzik magukat a Debian/Ubuntu alapú disztrók a rolling rendszerű Arch klónoknál....
Szóval nehogy támadásnak vagy ellenvéleménynek vedd ám, amit írtam! Az is Linux, amit javasoltál, meg amit én használok, az is! Mindegyik super!
Igaz Antergost még akkor próbáltam, amikor az Inchi beta verzió volt és így el is vette a kedvem tőle, de sokan esküsznek rá, hogy jobb az Antergos, mint a Manjaro és fordítva. Ez a szép a Linuxban, hogy 1000féle változatból mindenki megtalálja a neki legsuperebbet! (látod még 1gigás Puppy is működik a camionban kollégánál!)
- bocs Somatom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest