- btz: Internet fejlesztés országosan!
- zebra_hun: Intel® Core™ i9 14900K Raptor Lake-S Refresh CPU/Processor UV/DC (Optimalizálás)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- skoda12: Webshopos átverések
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz
Donki Hóte #836 üzenetére
iPon úgy látom 1800Ft-ért szereli össze és teszteli le neked szállítás előtt. Onnan válogattam össze hozzá mindent. Az azért nem 40 ezer forint.
De számoljuk rá az összekeresgélést (durván 1 óra, Gigabyte oldalán ott van a RAM és SSD kompatibilitási lista, más nem kellett) plusz a Windows 10-es USB telepítő pendrive elkészítését, és a feltelepítési időt, ami mondjuk felülről kerekítve megint csak volt egy óra. És ezt jó eséllyel a lapossal is megcsinálod vásárlás előtt és után.
Félre értés ne essék, tőlem aztán mindenki azt vesz amit csak akar. Gondoltam leírom a tapasztalatomat. -
DarkByte
addikt
válasz
Donki Hóte #833 üzenetére
Anyuméknak egy GIGABYTE Brix mini PC-t raktam össze az emíltett kiegészítőkkel ~80 ezerért. Picinek ez is olyan pici, hogy konkrétan az LTE WiFi router mellett elveszik náluk a polcon, és még egy 2,5"-os HDD-nek lenne benne hely
Nem próbáltam ki, de szerintem egy CD tok majdnem nagyobb nála. Halk, fogyaszt vagy 10W-ot, lehet rá két 4K kijelzőt is dugni ha nagyon akar az ember, van benne WiFi, Bluetooth, gigabit-es LAN, 4 magos proci, 3 USB 3.0 port, egy Type-C az előlapon. Igazán pozitív meglepetés volt, gondolkodom hogy magamnak is veszek egyet home server gyanánt, vagy Hackintosh-ost összepakolni rá. Ha magam vadászom össze az ITX-es komponensekből is alig jövök ki olcsóbban.
Eredetileg én is notit akartam nekik, de tudom hogy nem használnák, sokkal jobban szeretik a nagy kijelzőt rendes billentyűzettel és egérrel. Notival hosszabb munkához én is igénylem ezeket. -
DarkByte
addikt
Egyébként low end CPU-k között is vannak jobbak, csak kicsit nézelődni kell.
Szüleimnek épp a napokban raktam össze egy Intel Celeron J4105-ös barebone gépet 8GB RAM-al és egy 120GB-os SSD-vel. Attól tartottam gyenge lesz, de általános internetezős gépnek teljesen rendben van. Egy A10-5800k APU-s gépet váltott ami elhalálozott.
A legtöbb embernek otthonra a laptop sem tudom minek van, mert ugyanúgy össze van szerelve egy asztalra és sosem mozdítja onnan. Mármint de, ezt lehet levenni készen az áruház polcáról és nem kell hozzá szakértelem hogy összerakja az ember. Valószínűleg ez az oka.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Amazon Kindle
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bluetooth hangszórók
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- További aktív témák...
- MSI MAG B550 TOMAHAWK - Doboz - Garancia
- Simlab gt1+Sparco grid-q+Fanatec gt dd pro szimulátor szett
- Egyben 30k! Videókártyák, ram-ok, cpu-k, gépházak, alaplapok stbstb
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Kolink Observatory RGB A-Data 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLANiPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- Mobiltelefon, konzol és TV felvásárlás gyorsan, biztonságosan!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest