- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zigur
senior tag
Szerintem egy értelmes húzás lenne a nintendo-tól. A Wii-re nincs sok külsős program, pontosabban amik vannak azok között kevés az aktuális hype-olt, mivel a wii jóval gyengébb a másik kettőnél, és ezért kevés cég veszi a fáradtságot hogy teljesen külön fejlesszen a wii-re is a ps3-xbox-pc változat mellett, ami használhatják ugyanazt a grafikát.
Plusz ehhez még hozzájön a wii egyedi irányitása is, amit a másik 2 konzol lelkesen lemásolt, tehát ez sem lesz gond már.Szóval szerintem a jövő érdekében mindenképp jó ötlet (főleg ha maradna kompatibilis a GC-vel és a régi wii-vel).
-
aram01
nagyúr
kíváncsi vagyok milyen ára lesz
-
Csabee.
nagyúr
WII után gyorsan jönne a WII2
-
Hm, elég hihetetlennek tűnik, de úgy legyen. Mindenesetre kíváncsi leszek, aztán ha tényleg ilyen jó lesz, és nem is lesz túl drága, akkor csere. Gondolom a tizenegynéhány wii-lemezemet mindenképp le fogja játszani.
-
Def26
félisten
1080p érdekes lesz játékokban. Még boxon és PS3 -on sincs sok ilyen.
-
iZed
aktív tag
remelem hajitanak ala vmi erosebb hardvert is, nem veletlen nem tamogatta idaig a hd-t..
-
keIdor
titán
Ez lesz az, amit egyesek Wii HD-nek neveznek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Jövedelem
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- LEGO klub
- Asztrofotózás
- Synology NAS
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Sony Playstation 4 Pro 1TB SSD
- Áron alul!!! Eladó Playstation 4 és 5 játékok Spli Fiction, AC-k, Resident Evilek, Diablo 4, stb..
- Készpénzben Nyugatinál Xbox Series / PS4 / PS5 / Switch vásárlása tartozékokkal, játékokkal
- Playstation 4 FAT 500+2TB GoldHEN 9.0 VR csomag
- Sony PlayStation 5 (PS5) DualSense Edge Vezeték nélküli kontroller - GARANCIÁLIS!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest