- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zigur
senior tag
Szerintem egy értelmes húzás lenne a nintendo-tól. A Wii-re nincs sok külsős program, pontosabban amik vannak azok között kevés az aktuális hype-olt, mivel a wii jóval gyengébb a másik kettőnél, és ezért kevés cég veszi a fáradtságot hogy teljesen külön fejlesszen a wii-re is a ps3-xbox-pc változat mellett, ami használhatják ugyanazt a grafikát.
Plusz ehhez még hozzájön a wii egyedi irányitása is, amit a másik 2 konzol lelkesen lemásolt, tehát ez sem lesz gond már.Szóval szerintem a jövő érdekében mindenképp jó ötlet (főleg ha maradna kompatibilis a GC-vel és a régi wii-vel).
-
aram01
nagyúr
kíváncsi vagyok milyen ára lesz
-
Csabee.
nagyúr
WII után gyorsan jönne a WII2
-
Hm, elég hihetetlennek tűnik, de úgy legyen. Mindenesetre kíváncsi leszek, aztán ha tényleg ilyen jó lesz, és nem is lesz túl drága, akkor csere. Gondolom a tizenegynéhány wii-lemezemet mindenképp le fogja játszani.
-
Def26
félisten
1080p érdekes lesz játékokban. Még boxon és PS3 -on sincs sok ilyen.
-
iZed
aktív tag
remelem hajitanak ala vmi erosebb hardvert is, nem veletlen nem tamogatta idaig a hd-t..
-
keIdor
titán
Ez lesz az, amit egyesek Wii HD-nek neveznek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch konzolt vásárolnék!
- Ps5 Slim digital dobozos megkímélt 2026.11. Gyártói jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Sony PlayStation 5 (PS5) DualSense Edge Vezeték nélküli kontroller - GARANCIÁLIS!
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3076, 100% Akkumulátor
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest