Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sh4rKy
senior tag
hát ezen nem tudok segíteni =)
Vakegérke
én megfogadtam neki, hogy nem fogok semmit erőltetni, nem kezdeményezek... mostantól én úgy állok hozzá a dolgokhoz, hogy barátok vagyunk, de azt felejtse el, hogy én egyik percről a másikra leteszek róla, csak egyszerűen nem fogok semmi oylat tenni, ami úgymond feszéjezné...
de viszont ő csinál olyanokat, amiket én úgy veszek le, hogy ez nekem kicsit sok... például hétfőn reggel amikor majdnem egy hét után újra találkoztunk ugrott a nyakamba és hasonlók... várni pedig várok...philoxenia
a kő kóla az nem én vagyok és nem is akarok az lenni...EQMontoya
lehet, de néha vannak még csodákhelyesírási hibákért meg sorry
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest