- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
-
sunavlys
őstag
-
Dr. Oid
senior tag
Pedig jó lenne, ha megneveznéd a szerviz, akkor talán más nem járna így.
-
Vakegérke
félisten
-
sunavlys
őstag
-
salaud
aktív tag
Így van, hiszen olyan nem létezhet, hogy nem hoznak árut, ha igény van rá. Hát de, mert a főnök azt nézi, mennyi pénze áll a boltban árúban, de ezt magyarázd el egyfelől a főnöknek, hogy olyan nincs, hogy szervíz alap fogyóeszköz ne legyen elég(csapágygolyó, zsír, bowdenvég kupak, belsőgumi, kerékanya, szelepsapka), másfelől a vevőnek, hogy gyere kéthetente, akkor majd lesz.
-
nemlehet
őstag
-
orion1025
őstag
Én csak nagyon kényes és rendkívüli esetekben járok el a megszokott bringásomhoz évek óta, ő még az az ember, aki próbál megoldást találni egy átlag ember problémájára is, illetve próbálja menteni a menthetőt, pláne ritka darab esetén. Régen elég sokat püföltem a béemikszet, ott azért voltak nyalánkságok meg hátsó racsni leszedések/szétszedések és vér izzadások az ő részéről is, de a bringától elvonatkoztatva én már semmim nem merem idegen kezére bízni. Ha kell, inkább szopok vele, de más nem baszogassa, mert meg lehet nézni a kocsinkat is, hogy mit művelt vele már a sokadik "szaki", akik helyett ismét én szopogatom a monyit, mindenzt úgy, hogy én ezt már egyszer kifizettem valakinek, hogy csinálja meg...
Írnék is róla egy logout bejegyzést, de olyan hosszú lenne, hogy ember nincs a földön, aki végig tudná olvasni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
TheLázs
tag
-
salaud
aktív tag
-
salaud
aktív tag
-
weiss
addikt
-
ncc1701
veterán
Komoly bicaj lehet 85 ájróért.

-
Kisgépkezelő
senior tag
Nekem sokáig egy kicsit meggörbült váz okozott megszámlálhatatlan gondot a hajtásláncban. Mivel nem igazán voltak vonalban amiknek vonalban kellett volna lenniük ezért minden sokkal hamarabb kopott, kattogott a csapágy, szakadt a lánc tört a váltó. Akárhova vittem szervízbe mindig serényen cserélgették az alkatrészeket, de csak a negyedik szervíznek jutott eszébe, hogy megnézze a vázat egy megfelelő eszközzel (fél perc), és egy rácsavart vasrúddal egyenesbe húzza (másik fél perc). Addig pár ezer kilóméterenként megadták magukat olyan alkatrészek, amiknek tíz-húsz ezret is ki kéne bírniuk. Szerintem gyári hibás lehetett, mert egyébként nem úgy szállok le, mint az agresszív kismalac.
nemlehet: Ezeken az apróságokon való spórolás igazi magyar KKV-s szokás. Voltam olyan helyen, ahol az egyébként óránként kb. 100 000 forintot kitermelő gép álldogált mert nem volt M4-es csavar, és a vezetőség azt a konklúziót vonta le, hogy a dolgozóknak jobban kéne vigyázniuk hogy ne nyalják el a kulcsnyílást, nem azt, hogy venni kéne egy zsák csavart 1000 forintért, ami a gép kb. 30 éves tervezett élettartamára elegendő volna. Gyűlést tartottak arról, hogy vigyázzon az ember a hármas imbuszra, ahelyett, hogy 100ft/db áron vettek volna mindenkinek tizet. Átmentem egy nagyobb nemzetközi cég magyar leányvállalatához, ott ilyeneken nem problémáztak... egy darabig. Mióta egyre lazábban fogja a gyeplőt a kinti vezetőség azóta itt is könnyedén a fel lehet törni ha két fillért spórol az ember valami amúgy is marginális kiadáson, feltéve, ha a megspórolt összeget nagyságrendekkel meghaladó károk vagy az elmaradt bevételek egy másik részleget sújtanak.

-
joysefke
veterán
Olcsó húsnak híg a leve. Mind anyag, mind szerviz oldalon...
-
nemlehet
őstag
Szerintem ezek ilyen kattanások. Valamiért vannak ilyen adott emberre/brigádra/szakmára jellemző kattanások.
Pl egy csomó irodavezetőnek be van akadva a fénymásoló papír kérdése és akkor komoly céges policy meg képzés van abból, hogy akkor mit kell/lehet dupla oldalasan nyomtatni, meg hogy logisztikázz a papírokkal, mit szabad melyik nyomtatóba visszarakni és társai.
Persze környezetvédelmi szempontból még akár értelme is lehetne, de ez sose erről szól. Hanem mert a nyomtatópapír drága. Az nem baj, hogy nagy mennyiségben veszi a cég 1/3-ad áron mint a papírbolti de az drága. A munkaóra meg a plusz szervíz (mert bizony egyes nyomtatók érzékenyek erre, elakad, bekoszolja stb) amit ez jelent az nem drága. De ki lehet mutatni, hogy éves szinten 3000-5000 Ft-ot megspórolt a cég aminek 200 millió felett van a profitja (nem a bevétele, profitja!)Szerelőknél meg a csavaron való szarrágás meg tapasztalatom szerint. Nekem a bringaszervíz lelopta a rozsdamentes anyákat, úgy kellett visszamennem és rálépni a tökükre, hogy te nem ez volt rajta, a srác még a főnökével is elkezdett vitázni annyira nem akarta visszaadni.
A mosógép szerelő elszórta valahova a csavart és bazzeg külön felírta a számlára, hogy 3 db csavar 79 ft... Ok, ne adjon semmit ingyen, de onnantól, hogy ő szórta el miről beszélünk? Ez a szarrágás csúcsa. -
weiss
addikt
-
TheLázs
tag
Nem tudom, mi vesz rá valakit arra, hogy 3 Ft-os alkatrészeken legyen spúr. Pont a kónuszos csapágy olyan, hogy gatyába rázni pár kabátgomb is elég, inkább a munkát fizeti meg az ember.
Felénk is volt már panasz szervizre ilyesmik miatt. Annak idején megtanultam magamnak megcsinálni az ilyesmit, és szoktam is aktívan. Az más tészta, hogy mostanában nincs az ilyesmire időm, de gondolom, neked sincs és ezért adtad be.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-book olvasók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bittorrent topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nem annyira csodás az ASUS csodakábele
- További aktív témák...
- 100.000 ft tól elvihető RÉSZLETRE Lenovo Pro 7 16IRX9H 4090
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 - Alza élettartam garancia
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- M1 iMac 2021 24" - 16GB RAM, 2TB, 1TB, 512GB SSD 27% ÁFÁS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG ADATA 750W
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 7th - i5-8365U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem tom, nem álltam már le vele vitatkozni ezen.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)