- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FoLey-v
addikt
válasz
szabonagyur #57 üzenetére
Az szép és beállítani sem lehet,hogy te döntöd el,hogy mikor frissítsen mint 8.1 esetében?
-
FoLey-v
addikt
válasz
szabonagyur #55 üzenetére
Én meg manuálisan raktam fel a vga meg az audio drivert igaz kínálta a videokártya drivert,de nem rakta fel automatikusan szerencsére.
-
FoLey-v
addikt
Ez az új képnézegető programmal én sem voltam megelégedve,így sikerült a szokásos képnézegetőre váltanom ami volt 8.1-ben is ez a probléma megoldva.
Mondtam magamban,hogy 3 napot adok ennek a Windows 10-nek és már 3 napon túl vagyok igen kicsivel többet eszik a ram-ból,de játékok alatt már nem pl. The Evil Within-ben minden kimaxolva 1440x900-as felbontásban 4,5-nél többet nem evett,holott Opera böngésző is meg volt nyitva,jó ez a rendszer 8.1 után csak türelem kell neki.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Az egész megy OFF-ba, de megtartom, hogy elolvashasd, ha lemaradtál volna az amúgy jogos sírásomról, majd megmondom mi...
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple TV eladó
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest