- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sing1ep1ayer
őstag
válasz
Victoryus #50 üzenetére
Van egy-két teló, amit nem szeret. S2-n például állandóan beragad és pár óra alatt leszívja az akksit. Blade-en eddig tökéletesen ment, mostanság viszont nem csöng ki, de még mindig ez a legjobb. Egyszer kipróbáltam pár alternatívát, de mindegyik borzalmasan rossz a Viberhez képest. A Kakaotalk még ma is kísért... komolyan egy rémálom az a program.
-
Avicularia
veterán
válasz
Victoryus #50 üzenetére
Viberrel az a baj, hogy sokszor az android kilövi és nem csörög ki a másik oldalon meg az üzenet sem megy át. A másik fél csak akkor észleli, hogy hívták vagy kapott üzenetet, ha elinditja a vibert. Viszont nálad úgy látszik, hogy megkapta az üzenetet és ki is csörög mikor hívást indítasz.
-
Avicularia
veterán
válasz
Victoryus #47 üzenetére
Vibert is használok. Eddig egy htc one x-en használtam, de már elég régen szervizben van a htc és ideiglenesen egy samsung galaxy gio-val helyettesítem. JB update előtt jó volt a htc-n a viber hangminősége, viszont update után nagyon leromlott, mindenki panaszkodott, hogy alig hall, rossz a hangminőség.
Most hogy a gio-t használom,mindenki kérdezte hogy mi történt mert sokkal jobban hallanak.
A fenti dellmont programoknak van pc-s meg androidos kliense is, és ha jól tudom egymást ingyen lehet hívni mint skype-ban vagy viberben.[ Szerkesztve ]
-
válasz
Victoryus #47 üzenetére
A Viberrel nekem nincs gondom, minősége jobb mint a hívásnak, viszont nagy a késleltetése.
PC kliensekből tényleg kicsi a kínálat
[ Szerkesztve ]
Poco X7 Pro bemutató: https://logout.hu/bejegyzes/poco_x7_pro_bemutato_video.html ,,,Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már szinte csak privátban leszek elérhető. :)
Új hozzászólás Aktív témák
lo A mai gazdasági viszonyok között mind a magánemberek, mind a cégek megpróbálják csökkenteni költségeket.
- OLED TV topic
- Mozilla Firefox
- Politika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest