- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sing1ep1ayer
őstag
válasz
Victoryus #50 üzenetére
Van egy-két teló, amit nem szeret. S2-n például állandóan beragad és pár óra alatt leszívja az akksit. Blade-en eddig tökéletesen ment, mostanság viszont nem csöng ki, de még mindig ez a legjobb. Egyszer kipróbáltam pár alternatívát, de mindegyik borzalmasan rossz a Viberhez képest. A Kakaotalk még ma is kísért... komolyan egy rémálom az a program.
-
Avicularia
veterán
válasz
Victoryus #50 üzenetére
Viberrel az a baj, hogy sokszor az android kilövi és nem csörög ki a másik oldalon meg az üzenet sem megy át. A másik fél csak akkor észleli, hogy hívták vagy kapott üzenetet, ha elinditja a vibert. Viszont nálad úgy látszik, hogy megkapta az üzenetet és ki is csörög mikor hívást indítasz.
-
Avicularia
veterán
válasz
Victoryus #47 üzenetére
Vibert is használok. Eddig egy htc one x-en használtam, de már elég régen szervizben van a htc és ideiglenesen egy samsung galaxy gio-val helyettesítem. JB update előtt jó volt a htc-n a viber hangminősége, viszont update után nagyon leromlott, mindenki panaszkodott, hogy alig hall, rossz a hangminőség.
Most hogy a gio-t használom,mindenki kérdezte hogy mi történt mert sokkal jobban hallanak.
A fenti dellmont programoknak van pc-s meg androidos kliense is, és ha jól tudom egymást ingyen lehet hívni mint skype-ban vagy viberben. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged