Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
paranyul #3461 üzenetére
A többségnél már a v03a megoldotta ezeket a gondokat, ezek szerint nálad az még nem. Mindenesetre bíztató, hogy még foglalkoznak a gyártónál a tabletünkkel, én még sajnos egy-két hétig nem tudom kipróbálni az új frissítést (gondolom mindenki megkapja), mert egy ideig még nincs nálam a Tabom.
-
paranyul
csendes tag
válasz
paranyul #3402 üzenetére
V03b -- 3 napos tapasztalat
Bámulatosan stabil így 3 nap használat után, ahhoz képest ahogy eddig nekem működött: napjában többször újraindult, volt hogy 5 percenként, volt hogy óránként.
Péntek óta viszont egyszer sem indult újra, nem tapasztaltam FC-t, és amit már többen is említettek, alig melegszik (eddig nekem tűz forró volt).
El sem tudom képzelni mit csináltak: esetleg visszavettek valamilyen órajelet, vagy kikapcsoltak egy magot, vagy a jó ég tudja mit! De beletaláltak!
Sok dolgot még nem próbáltam: sebesség teszt, akku élettartam, GPS, wifi érzékenység, stb.
Kíváncsi vagyok, hosszabb távon is stabilizálódott-e ennyire. Vagy ér valamilyen kellemetlen meglepetés...
-
JackDani
csendes tag
válasz
paranyul #3424 üzenetére
Le is töltődött, rendben műxik. Nálam teljesen gyári állapotok vannak, a kezdeti újraindulások, böngésző leállások bosszantóak voltak, de már jó ideje szinte hiba nélkül teszi a dolgát.
Azt figyeltem meg, ha az aksi merülőfélben van és több app van használatban, ilyenkor előfordul, hogy újraindul.
Úgy látszik, használt neki az ijesztés, hogy hagymát fogok rajta szeletelni vágódeszkaként... -
joestone
addikt
válasz
paranyul #2796 üzenetére
Ha valakinek még ilyen bajai vannak akkor az az alábbi recoveryt használja és ne az 1 hszben lévőt :
Módosított CWM recovery 7"
Módosított CWM recovery 10"Annyi mentést csinálhatsz amennyi elfér a szabad belső tárhelyen , nem kell törölni az előtte lévőket.Persze egy idő után a korábbi mentéseket érdemes szelektálni , hogy ne foglaljon el sok helyet.
-
joestone
addikt
válasz
paranyul #2621 üzenetére
Az teljesen jo. A lenyeg ne telepitsd a cwm- et csak bootold ahogy korabban irtam. Mivel a data mentese nem kell, ezt ne is toltsd fel a beallitasaid es programjaid nem lesznek benne. Azok ugyanis a data particion tarolodnak. Csak a jelzett harom file kell hozza. Azokban semmilyen felhasznaloi adat nincsen.
-
törölt tag
válasz
paranyul #2356 üzenetére
Te különlegesen rossz példányt fogtál ki, a Smart Tabok zöme ennyire azért nem szokott pimasz lenni, és ugyebár sokan vannak szerencsések, akik arról számoltak be, hogy az ő példányuknak "beletanulni" se kellett, mert eleve jól működtek. Az újraindulgatós, kilépegetéses hibajelenség tünetei szerintem egyértelműen szoftveres hibára utalnak, eltekintve attól, hogy a hibátlanul működő illetve a zavarosan működő gépeken is elvileg ugyanolyan szoftver van. A melegedéssel majdnem biztos vagyok, hogy nem függ össze a dolog, legalábbis az én, néha-néha (jelenleg kb heti egyszer visszaeső, de általában jól működő Smart Tab7-esemen nagyon úgy néz, ki hogy nem azzal függ össze. Amellett jónéhányan beszámoltak róla, hogy a Honeycomb jellemzően ilyen, és más tableteken is elő-előjönnek ezek a hibák.
Mindenesetre az én gépem gyakorlatilag "beletanult", és most már tényleg ritkán jönnek ezek a hibák elő nála, de ha előjönnek, akkor is megoldja a dolgot egy egyszerű újraindítás. Mármint nem a gép önálló újraindulása, hanem az, hogy én kikapcsolom, és újra elindítom.
Kiváncsi lennék, hogy e téren mit tapasztaltak-tapasztalnak azok, akik kernelt nem cseréltek, de leszedték a Vodafone logós bootloadert, mert gyanítom, hogy az esetleg bűnös lehet ezekben a hibajelenségekben.(#2366) paranyul: Ne ilyen ellenben nincs, ez már végletes faszság a Voda részéről, egyrészt mert három napon belül vagy, tehát vagy a cserekészüléket vagy a készülék vételárát hoznia kellett volna a küldöncnek, másrészt mert nagyon jól tudják, hogy elterjedt típushibáról van szó, úgyhogy igencsak pimasz ez a bevizsgálós értetlenkedésük-időhúzásuk. De ilyen nincs, hogy se a vételárat, se a cserekészüléket nem hozzák, amikor három napon belül kérsz cserét, sőt internetes ügyintézéskor ráadásul nyolc napos elállási-visszalépési lehetőséged van.
-
rhornig
csendes tag
válasz
paranyul #2356 üzenetére
A gép minősége enyhén szólva is kétséges:
1. első tab 1 hétig ment aztánteljes csere, nem olvasta a SIM kártyát. Ahogy olvastam másnak is gond.
2. Csere után rendszeres tiédhez hasonló újraindulások, lefagyások. Valószínűsíthetően szintén a melegedéshez köthetőek. Vissza a szervizbe.
3. Szerviz visszaküldte, hogy üzemszerűen működik
4. Anyázás, a gép oda vissza küldözgetése a szervízbe. Végül csináltam egy videót a gépről amint 3 percen belül 3x lefagyott. Ez meggyőzte a szervizeseket is. Újabb gép csere
5. Az új gép most is ujraindulgat, de ez mostmár (talán) csak szoftveres. (az új kernellel is)Van egy másik tab is a környéken, az gond nélkül ment kezdetektől. Abből azt vonom le, hogy ha szerencséd van, kifoghatsz egy működő hardvert. De a szoftvert még akkor is meg kell oldani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Mikrotik routerek
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Linux kezdőknek
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Programozás topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- iPad Air 5 64GB Cellular Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4256
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciáva
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- PocketBook 700 Era eBook olvasó Wifi, Bluetooth, beépített háttérvilágítás Sunset bronz
- Panasonic Toughpad FZ-G1 -I5-4310U - Ütésálló tablet- Ceruzával- AKÁR 11 órás akku
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest