Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gps76
őstag
válasz
darky4e #3532 üzenetére
Én most rakosgatom,csak fel kell tennem az alap 522-est,mert a gsm részt "kiirtottam" belőle.
A recovery eddig megy rendesen.Joestone:Annak van jelentősége,hogy én a 03A visszaállítóra,és a 03B frissítésre tettem fel wipe-ok után,az 522-est,és most erre ezeket?Mert írtad hogy van amit nem ír felül az ics rom.
-
Magnat
veterán
-
cucinho
aktív tag
válasz
darky4e #2265 üzenetére
Sziasztok!
Ha van egy rootolt készülékem, de szeretném visszaállítani gyári állapotra, akkor elég ezt feltelepíteni, vagy van még esetleg valami dolgom vele? (Smart_tab_7_stock_Voda_HU.zip)
Nem cseréltem kernelt, semmit nem piszkáltam, csak rootoltam annak idején.Előre is köszönöm a segítséget!
-
Szabónagymer
aktív tag
válasz
darky4e #2319 üzenetére
Mentés közben. Már egy félórája indítottam el, demegállt egy fájlnévné, és a státus csík kb. 1/3-ánál...
Lassan felőröl idegileg!
Nagy sokára sikerül felrakni a cwm-et, ugyanis kiderül, hogy nem árt ha amédia pléjer is frissítve van. Ősintén álmomban nem gondoltam, hogy az is közrejátszhat... De végre fent van. Errefel most meg ezzel szarozik, és legyen elég lelkierőm, hogy ne törjem ketté a térdemen mérgemben!
Őszintén nem az a cirka 100 000 ft tart vissza, hanem a dac, hogy nehogy kifogjon már rajtam!
Most írás közben is irá rá pillantok, de semmi. Áll az egész.... Megőrülök!!!! -
Szabónagymer
aktív tag
válasz
darky4e #2314 üzenetére
Még jó, hogy usb mi?
Nem épp az lenne a funkciója, hogy mindegy mit, midegy hova? És ez még erre is érzékeny...
amúgy valóban van némi igazság alapja! Ugyan is valóban hiába usb, de minden porthoz csatlakozó szám szerit, külön telepíti az eszközt! Tehát, van egy usb-s interfészed (webcam, gamepad, hangkártya, videókártya, flash drive hdd...) az adott csatlakozóra telepíti, ahova dugtad. Ha átdugod a mellette levőve, ahhoz ismét telepíti, hiába van fent aqz az eszköz kezelő már egyszer. Ne ennyit az UNIVERZÁLIS soros buszról... de ez már az usb megléte óta így van, és szerintem marad is.
Amúgy meg mindegy hova dugom, sehol nem szeretnek társalogni.
Az mtp device-nek szoknak rettentő hisztizni. Ezt nem szerti a win egyike sem.
Az eszközkezelőben ott van a zte, de win7 alatt az mtp egy sárga felkijáltó jellel díszeleg, az xp ugyanekkor még csak meg sem jeleníti...És én még az x8 root-tól és os cserétől paráztam anno...
-
joestone
addikt
válasz
darky4e #2254 üzenetére
Találtam hibát . Ez a csomag így elsőre elbukna . Benne felejtetted a busybox-ot . Az xbinben csak azok legyenek ami a 10" recovery csomagban is van és a system/bin mappából szedd ki a busyboxot . Nem néztem át az összes symlinket , de ha system/bin mappában van olyan ami a busyboxra mutat akkor azt is törölni kell.
-
joestone
addikt
válasz
darky4e #2250 üzenetére
Szuper .
Recovery , kernel, minden visszaáll ? Format system is van ? Ja és még a persistre is fel kell rakni egy fájlt , hogy rendben legyen .
Félre ne értsd , nem kötözködöm , de ezekbe a buktatókba belefutottam én is , meg más is . Pl kimarad a jogosultság állítás és egy format után máris kész a galiba .
Most tabról vagyok , de estére megnézem .
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- ASUS routerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Ömlenek a felhasználók a reklámos Netflixre
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- ZIDOO médialejátszók
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- ASUS ROG Ally
- További aktív témák...
- iPad Air 11" M1 256GB - kék, garancia
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciáva
- Oukitel OT5 tablet 12" 2K Display 12 GB memória, 256 GB háttértár, 4G LTE Dual SIM, 11000mAh Akku
- Panasonic Toughpad FZ-G1 -I5-4310U - Ütésálló tablet- Ceruzával- AKÁR 11 órás akku
- iPad Mini 7 128GB Wifi Hibátlan/2026.12.13.Gar./Akku 100%/p4260
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest