Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
JackDani
csendes tag
Sziasztok!
Újkorától használok egy Tab7-est, ezidáig minden gyári még rajta. Jó lenne a HC-nél újabb androidra
áttérni. Nem szeretnék megválni az eszköztől, hiszen a piaci értéke jóval alacsonyabb a használati értékénél.
Viszont azt szeretném, ha minden funkciója működőképes maradna. Szerintem egy ICS ezzel a hardverrel már kielégítené az elképzeléseimet.
Sokat olvasgattam ezt a topicot és látom, hogy akadnak megoldások - de nem vagyok komoly hozzáértő, hogy magam nekifogjak...
Van közületek valaki aki személyesen tudna benne segíteni?JD
-
JackDani
csendes tag
válasz
paranyul #3424 üzenetére
Le is töltődött, rendben műxik. Nálam teljesen gyári állapotok vannak, a kezdeti újraindulások, böngésző leállások bosszantóak voltak, de már jó ideje szinte hiba nélkül teszi a dolgát.
Azt figyeltem meg, ha az aksi merülőfélben van és több app van használatban, ilyenkor előfordul, hogy újraindul.
Úgy látszik, használt neki az ijesztés, hogy hagymát fogok rajta szeletelni vágódeszkaként... -
-
JackDani
csendes tag
Sziasztok sorstársak! A mai nap isszolgált újdonsággal. Napközben nem használtam a gépet, délután amikor be akartam kapcsolni, a noti led kéken villogott, bekapcs után az android logóban ftm felirat volt. Ezen kívül másra nem volt hajlandó. Bekapcs gomb 20 mp nyomvatartással lehetett újraindítani. Azóta minden ok, persze a noti led funkció nélkül... Volt valakinek ilyen? Mi lehetett ez? Ötlet?
-
JackDani
csendes tag
Meggyógyult az SD probléma! :-) A megoldás egy vadi új kártya lett. A meglévők másik eszközökben tökéletesen működnek - a tab mégsem szereti őket. Új Samsung 8Gb egyből tuti! :-)
-
JackDani
csendes tag
Egyre inkább barátom a kis tab7. A rendszerfrissítés óta volt még néhány alkalmazás frissítés is, ezek után jobb és jobb lett a használhatósága. A led jelzés hiányára találtatok már valamit?
-
JackDani
csendes tag
Frissítés megtörtént és már kezdtem vigyorogni, hogy látja végre a gép az SD kártyát!
DE NEM!
Alul a tálcán aljas módon ott kuksol az SD ikon, preparing external storage... és nem csinál semmit. File kezelőben úgy látszik, mintha lenne, (sdcard, sdcard-ext, sdcard-usb1, sdcard-usb2) de ezek közül egyik sem az. Illetve az sdcard úgy tűnik, maga a gépben gyárilag beépített tárhely. A többire nem tudok fájlokat másolni, sem könyvtárat létrehozni.
Voltam a Vodánál az SD kártya panasszal, bizonyos napokon van bent informatikus, ha sikerül kifognom, megpróbál segíteni... nem vagyok boldog... :\Viszont: a frissítés óta szuperül műxik a Google Docs. A Google+ gyakorlatilag a bekapcs után rögtön hibaüzivel leáll. De ha valamit valamiért, akkor így jobb: a dokumentumok számomra fontosabb.
Billentyűzetként az AnySoft Key-t raktam fel, jól konfigurálható, szerintem hasznos.
Ja, a jelző Led nálam se üzemel a frissítés óta... -
JackDani
csendes tag
Szebb napot mindenkinek! Sajna a rossz hir az, hogy másik sd kártyát sem kajál a gép. Helyezzen be sd tárat, sd tár csatolása... és semmi több. Szerintetek hardver reset segithet? Hogyan csináljam?
-
JackDani
csendes tag
Rá vagyok tapadva a fórum soraira, mint kölökló a marhacsecsre, de minél többet olvasom, annál kisebbre zsugorodom és már nem usernek, hanem lúzernek érzem magam... Mindazonáltal - bár belátom, hogy az én problémám maximálisan eltörpül a többi eseményhez képest - ha nem akarja a Vodkafon bevenni az sd kártyámat, reggel kiviszem a konyhába hagymát szeletelni rajta!
1433 hsz... Please, please help me NOW!!! -
JackDani
csendes tag
Üdv klubtársak! Hátha tud valaki segiteni... Voda smart tab 7 nem látja az sd kártyát. Formázást probáltam, semmi. Azt észreveszi, hogy beleteszem, utána SD kártya csatolása felirat a beállítások menü tárhely pontjában - de semmi több...Találkoztatok már ilyennel?
-
JackDani
csendes tag
Üdv klubtársak!Hátha tud valaki segiteni... Voda smart tab 7 nem látja az sd kártyát. Formázást probáltam, semmi. Találkoztatok már ilyennel?
-
JackDani
csendes tag
No, még egy rejtvény...
Google Docs alkalmazás épphogy elindul, rögtön utána hibaüzivel leáll. Új ablakban sajnálkozás, jelentés küldése, stb... Próbáltam: leszedtem, újra feltelepítettem.Eredmény ugyanaz. Bosszant, egyik legfontosabb alkalmazás, ami miatt használnám a tabletet... Találkoztatok már ezzel a hibával? Tudtok megoldást? -
JackDani
csendes tag
Üdv mindenkinek! Új vagyok a csapatban és örülök, hogy rábukkantam erre a topicra.Tegnap regeltem, nagyjából végigolvastam a hozzászólásokat. Kb 2 hete használom a Voda smart tab 7-est. Újraindulásokat csinált nekem is, volt úgy hogy egymás után 5-ször. Ez mostanra szinte megszűnt, frappánsan műxik a kütyü. Eleinte kábeles csatlakozás gondjaim voltak: nem települt fel a pc-re a driver, így usb-n keresztül nem látszott a masina. Ezt úgy tűnik részben sikerült megoldani - hála ennek a fórumnak!
- bár még nem teljes az öröm: csak intézőből látszik, total commanderből nem. Találkoztatok már ilyennel? Másik megoldásra váró feladat: hiába rakok bele SD kártyát, nem látja a smart tab. Próbáltam pc-ben formázni a kártyát, de sajnos eredménytelenül. Kártyaolvasóval pc-ben tökéletesen dolgozik a kártya. Van ötletetek? Szép estét!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJJ !! 850.000 Ft helyett - M4 iPad Pro 13" 512 GB WIFI + Cellular - 90 Apple Garancia
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciáva
- iPad Mini 7 128GB Wifi Hibátlan/2026.12.13.Gar./Akku 100%/p4260
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Microsoft Surface Go - 4415Y - 8Gb - 128Gb
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest