Hirdetés
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- Asszociációs játék. :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
qltsar
veterán
ugyanez történik, amúgy nem értem miért lett ilyen igénytelenül megcsinálva, hogy még az IDEOS-os starting anim is bentmaradt, a driverekről és az autorunról nembeszélve, ez a froyo tényleg kuka.
jah mellesleg nálam úgy kikapcsolja a készüléket, hogy nem lehet bekapcsolni utána csak ha kiveszed az akksit. -
snake1977
őstag
Helló!
Srácok lenne egy komoly probléma, egyik jóbarátomnak v845 van, de valami progival elszúrta a készüléket, azóta a voda logónál újraindul, és recovery nincs neki telepitve, igy egy új rom feltolása elvileg ugye nem lehetséges? Nekem régebben volt v845, de én már használtan vettem, azon volt recovery már, a szokásos hangerő fel+hivásinditás+bekapcs-al hoztam elő. Nem tudom alapból tartalmazza e a készülék ezt a recovery-t? Mert pl. a Blademnél telepitenem kellett először.
Ötletek?...BRSZK...10...coming soon... / www.brszk.hu / , https://www.tiktok.com/@brszk_official , https://www.youtube.com/@BRSZK-Official
-
snake1977
őstag
válasz toroki #11606 üzenetére
Köszi! Most épp ott tart hogy megpróbálta a gyárit, update-et failed-el zárult, majd a leirás szerint a kicsi párszáz kbyte-os file-t fel flahselte, utána megpróbálta a gyári romot, de nem akar felmenni, jelenleg már a recovery-be sem tud belépni, nem jön be egyszerüen.
Szerk.: Szerintem ennek nagyon szerviz szaga van igy..
[ Szerkesztve ]
...BRSZK...10...coming soon... / www.brszk.hu / , https://www.tiktok.com/@brszk_official , https://www.youtube.com/@BRSZK-Official
-
snake1977
őstag
válasz toroki #11608 üzenetére
Az előbb erről írtam, update failed, a linken található párszáz kbyte-os file-t fel flashelte mint egy romot, majd utána megpróbálta a gyári vodásat rátenni, úgyanúgy failed, de már a recovery menü sem jön be.
...BRSZK...10...coming soon... / www.brszk.hu / , https://www.tiktok.com/@brszk_official , https://www.youtube.com/@BRSZK-Official
-
duo
addikt
válasz qltsar #11601 üzenetére
jaja dettó froyo trash edition for the hopeless
egyébként mondom a FZF 5.2 derék, de a te cuccod jobb jobbak az akksiidők és kb uolyan gyors. az egyetlen bajom, hogy bármit csinálok ha rezeg is a cucc, akkor marha lassan hangosodik fel. az fzf meg jó ebből a szempontból. nemtudom meg tudnád e mondani hogy lehet e egy olyan patchet csinálni és ha igen hogyan, ami a hang kezelését tartalmazza és azt ráflashelve az obsolete-ra anak is jó lenne a hangja.
Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
snake1977
őstag
-
retimokus
csendes tag
sziasztok
v 845 telefonom tul halk,mind a zenelejátszó mind a rádiók esetében.Maximális hangerő beállitása esetén zajos környezetben nehezen hallható.Mi lehet az oka.Több fülessel is kipróbáltam már. -
kalmi_v
csendes tag
Sziasztok!
Jómagam is sokat kerestem egy jól működő Froyót. Jelenleg a FZJ magyarított változatát használom, ami az eredeti bugjainak egy részét is nélkülözi (FM nincs benne). Egy próbát mindenképpen megér, nekem kb. másfél hete van fent, eddig semmi problémám, sőt....navigyurci oldalán sikerült fellelnem, innen sikerült letöltenem. -
qltsar
veterán
egy próbát megér szerintem, elvileg 3 fájllal próbálkozhatsz.
először is lecserélheted az audiodrivert: /system/lib/libaudio.so; libaudioeq.so
aztán: /system/etc/AudioFilter.csv; AudioFilterU8120.csv.Az az igazság, hogy szerintem ezek az én romomban sem különböznek, de erre nem mernék megesküdni.
Egy próbát megér mindenesetre!
Sok szerencsét,
üdv!
-
elfelejtette
veterán
válasz qltsar #11618 üzenetére
Szia!
Én lelkes híve vagyok a romjaidnak, nálam a Miniml Edition (nem az Obsolote) vált be, bár annyi gondom van vele, hogy Bluetooth-on keresztül nem igazán tudok se küldeni, se fogadni, az esetek n agy részében hibaüzenettel leáll a folyamat...
Minden mást leszámítva tökéletes, nekem az tetszik benne, hogy ami nem tetszik, azt simán eltávolíthatom. Most felraktam egy 691MHz-es OC patch-et is, azzal remekül muzsikál, a SteCPU-ban néhány jól átgondolt profillal egész jó üzemidőket sikerült elérni. Szóval nagy respect.
Üdv."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Zoly75
aktív tag
az fzf 5.2-ben melyik billentyűzet van benne?
illetve én azt vettem észre, hogy amikor a qltsar romja volt fent, akkor a market nem látott a marketen néhány alkalmazást pl. ezt, ha viszont az fzf 5.2 rom van fent, akkor meg elérhető volt.
Ez mitől lehet? -
elfelejtette
veterán
válasz Zoly75 #11623 üzenetére
Ilyen, a marketről hiányzó alkalmazásokat én is tapasztaltam, csak fordítva. Qltsar romjában régebbi verziós market van, és azzal olyan programokat is látok, amiket frissült markettel már nem...
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Bogyi007
veterán
válasz snake1977 #11607 üzenetére
Nem tudom hogy sikerült-e valami eredményt elérni, de elsőre nekem sem sikerült a gyári rom visszarakása de mint kiderült csak azért mivel rossz gyári romot raktam fel, ha rátalálsz a 97 megásra az lesz a tuti hozzá. azzal elvileg sikerülnie kell.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Hunter2
addikt
kijött a voda 858 gyári froyo-val, van valami hír hogy át tudják hegeszteni voda 845-re a romot?
-
vASalo
tag
válasz Hunter2 #11626 üzenetére
nekem is ez volt az első gondolatom, de eléggé eltér a hardver. biztos nem egyszerű.
talán néhány drivert lehetne használni, de mostani 845ös froyo próbálkozások még régebbi kernelre épülnek. szerintem, sokat nem fog lendíteni a helyzeten, de egy próbát megér..üdv, vASalo
-
elfelejtette
veterán
válasz vASalo #11627 üzenetére
Már az U8500-as gyári szoftot is megpróbálták átpakolni, az még működött is úgy-ahogy, mivel legalább a kezelőgombok hasonlóak voltak (d-pad volt a legtöbb hiba forrása a froyo portolási próbálkozásoknál).
Ez teljesen más kinézetű, egy lyukas garast sem tennék rá, hogy házasítani lehet a Voda845-tel."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Black&White
addikt
Mi lehet az oka, hogy a Market nem engedi telepíteni a Shazamot?
Régebben fent volt.
Most ROM csere után kellett volna, de a teló nem látja, webes felületről meg szürke az Install gomb...
1.6-tól felfele mennie kellene, nem? -
RaZroX
addikt
Na felraktam az FZJ froyo-t a 845-ömre.
Hihetetlen, de végre egy 2.2 amit érdemes felrakni.
Eddig nem találtam hibát, (FM rádiót nem próbáltam, de elvileg nem működik)
Mindenesetre mindenkinek ajánlom!This is the way
-
elfelejtette
veterán
válasz RaZroX #11630 üzenetére
Kár, hogy nem működik a rádió, hangerő növelőnek jó volt a zenelejátszó mellé.
Majd 1 hónap múlva kérünk tartós tesztet a romról!"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
gacsoi
senior tag
válasz Black&White #11629 üzenetére
privát ment!
-
RaZroX
addikt
válasz elfelejtette #11631 üzenetére
Mellesleg a rom gyárilag tartalmazza a CyanogenMod-ot és a JIT-et is! Egyéb érdekesség, hogy a kijelző minden irányba képes elfordulni, még fejjel lefelé is! Azt is hasznosnak találtam, hogy bármikor beállíthatom a virtuális memória méretét. És még sorolhatnám, de akit komolyabban érdekel az próbálja ki nyugodtan!
Innen bárki letöltheti!This is the way
-
bagesz71
tag
üdv mindenkinek.
Mult héten sikerült beszereznem 15k ért ezt a remek kis készüléket,következő lenne
a kérdésem: hogyan tudok minden egyes teloszámhoz külön csengöhangott rendelni?
Ja és voda fügő a kicsike.
elöre is köszi a választ.Bagesz
-
kalmi_v
csendes tag
Ha valaki nagyon próbálgatós kedvében van: Android 2.3.3 Vodafone 845-re. Ahhoz képest, hogy 2.2-nek lehet joggal örülni, ez kicsit gyors haladás. A leírás szerint viszonylag kevés benne a bug (számomra kicsit meglepő módon), mindennapi használatra alkalmasnak tűnik. Sajnos működésről személyesen nem tudok beszámolni, mivel clockwork recovery kell a telepítéshez, nekem meg AmonRa van. És kissé lusta vagyok lecserélni
-
-
(jan)
őstag
válasz bubu126 #11645 üzenetére
Úgy döntöttem inkább fzf5.2 -t dobok fel...
Link2sd miben különbözik a2sd től ?
valamint ezeket a lépéseket megcsinálta valaki 5.2 install után ?
How to make your phone faster!
-Internal task manager
Open terminal and type: su --> a2sd lowmem-aggressive
-Compcache
open terminal and type: su --> compcache.sh enableLegszebb öröm a söröm és az áramköröm!
-
bubu126
tag
A Link2sd-t sohasem sikerült működésre bírnom, mindig probléma volt vele, hogy nincs második particióm, pedig volt. http://androidunderground.info/ Az itt leírtak alapján jártam el és még az összes változatot eljátszottam, mégsem ment. Ezzel meg még a kártyát sem kellett megformáznom, csak dobálja át a cuccokat mint a pinty.
Galaxy
-
RaZroX
addikt
(#11634) gacsoi: Nekem a sebességével sincs semmi bajom, sőtt a játékok is jól mennek!
(#11636) (jan): Pontosan én sem tudom, mert én is most próbálom először, de az biztos, hogy így jóval több beállítás van. SD-re még nem telepítettem, de láttam a beállítást, hogy lehetséges!
(#11638) kalmi_v: Én azt raktam fel, amit belinkeltél te is ("Sziasztok!
Jómagam is sokat kerestem egy jól működő Froyót. Jelenleg a FZJ magyarított változatát használom, ami az eredeti bugjainak egy részét is nélkülözi (FM nincs benne). Egy próbát mindenképpen megér, nekem kb. másfél hete van fent, eddig semmi problémám, sőt....navigyurci oldalán sikerült fellelnem, innen sikerült letöltenem.")This is the way
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ukrajnai háború
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- BestBuy topik
- Asztrofotózás
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest