Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lasy
veterán
a2sd vel, de itt nem lényeg, mert neked sokkal több a helyen mint pl a pulse telefonban.
Javítsatok ki ha nem így lenne.
Én 2GB-t hagytam erre, ami szerintem túl sok.sagesz93:
természetesen megnéztem, de miután feltettem a slideIT alkalmazást, az mindent US angolra tett, és vissza nem lehetett tenni, mert magában abban a romban nincsen magyar.Ezért akarom megcsinálni az enyémet.
[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
Lasy
veterán
és ez pontosan mi,mert nem tudok angolul.
Tehát nagy előnyben vannak azok akik tudnak, amint rájöttem magam azt már nem felejtem el."Usb hibakereső engedélyezve?"
szerintem nincsen.
És ez hol van?megvan az alkalmazások fejlesztésen belül.
Tényleg megy, de itt mit nyomjak a 4 választási lehetőség közül?
És melyik gombbal fotózok?[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
Lasy
veterán
Van JIT eltávolító is, az is fent van a blogomban.
De itt volt is írva.ayden:
Sajna a navigont, még nem is próbáltam.oidka:
Teljesen nem lehet eltüntetni a menü része ott marad.
menü, ADW setting, UI setting
szedd ki a Closing dockbar -tól a pipát.
Persze ez csak addig igaz míg nem teszel oda ikont.[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
Lasy
veterán
-
hodostamas
addikt
Nálam most a 2.0.1 van, és megy a gmail, ~1 percen belül megjön a mél a küldés után. (mobil adat állandó bekapcsolása ajánlott, mert nálam is van hogy bontja a GPRS-t, és csak akkor csatizik vissza mikor megnyomok egy gombot.)
MMS-t nemtudom, azt nem használok[ Szerkesztve ]
-
Biga123
addikt
-
Biga123
addikt
Mondjuk baromi érdekes mert nekem most a net nem is meg csak wifivel...
Asszem küldök egy próba mmst... ha hazaértem.. mert ha nem megy a net akkor nem is használhatja elvileg nem? de mondjuk azt se értem hogy mért nem megy .. ezt külön kéne aktiválni a szolgáltatónál?---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
Bogyi007
veterán
Én is azt használom (amit még kicsirics rakott fel) és tökéletesen bevált, közben megcsináltam a Batstatt wipe-ot és helyreállt az aksim is. És mostanság a leggyakrabban játszott játékom az Angry Birds! Pedig van X360-am is de ez a játék nagyon bejövős a kicsinkre. nagyon szórakoztató s van már a marketen karácsonyi változata is.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
qltsar
veterán
pontosan egy sima symlink, azonban, a fat32 "jogrendszere" teljesen más felépítésű mint az ext fájlrendszereké, ezért van szükség egy ext partícióra az sd kártyán.
az apps2sd úgy működik, (tételezzük fel hogy már benvtan a romban, és jól is megy), hogy csinál egy "parancsikont" (symlinket) az internal storage/data/app mappájából, ami az sd kártya ext partíciójára mutat. Tehát ez egy symlink.
én csináltam utólagosan is a dolgot, de elég volt a partícionálás recoveryből, és alapértelmezetten áthelyezte az appjaimat az sd-ext-re, ha az általad használt romban nem lenne benne az apps2sd támogatás, akkor ezt feltudod flashelni, és már lesz is, azonban a jites része a dolognak nincs benne
a romomban bentvan alapból, de azt is külön kell kapcsolni terminálból, ahogy a leírásomban is láthattátok, viszont nemtudom elég e kiszedni a bin mappából a jita2sd fájlt ahhoz, hogy korrektül működjön a portolás egy másik romban.
a többi romokban nemtudom, hogy bennevan e alapból ez a szolgáltatás sajna.
-
oidka
tag
en sem tudom pontosan mit csinal, csak gyanitom, hogy egy egyszeru script ami ha kell atmasol es symlinkel
ez is ugy oldja meg: a /data/app symlinkelve van a /system/sd/app -ra
cd /data
ls -l
szepen kiirja ezeketdalvik-cache -t nem ajanlott atrakni mert mikor lecsatolod a sd-kartyat az is lecsatolodik ( pl. ha ubuntu alol csinalod akkor felcsatolja azt is szamitogepedre )
en az operat atraktam mert az is nagy helyet foglalt (21M).
hogy mi mennyit foglal azt a du -sh mappa mondja meg
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest