Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
freaghill
őstag
Én is elkezdtem most nézni. Csak az a gáz, hogy elég sok olyan mondat van amit vagy azért nem értem mert nincs elég nagy szókincsem, vagy egyszerűen azért mert egy akcentussal beszél és azért nem tudom kiszűrni, hogy mit mond. Ha esetleg valaki tudna ajánlani angol vagy magyar feliratot azt megköszönném
-
moonlight115
őstag
Én már tavaly felfedeztem ezeket az interjúkat, tényleg nagyon jók, Lipton, bár a kommentekben kritizálják, de az biztos, hogy szép tisztán, érthetően (LOL!) beszél.
Nekem a "24" óta Kiefer Sutherland a "nagy Ő", minden interjúját megnéztem. Meglepő, hogy Jack Bauer képes zavarba jönni egy stúdióbeszélgetésen.
Elkezdtem Robint, igazán érdekes! -
Viszlát
addikt
Most végeztem Robin Williams epizódjával, nagyon brutális, annyira tömény, hogy csak három részletben tudtam megnézni. Eszméletlen fickó, a filmjeiben töredéke sem derül ki arról, hogy mennyire zseniális humorista.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB,Uj, Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest