- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- lacixtal: Laci XTAL - Emlékproffil
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@cika
őstag
Fene se emléxik má melyik milyen volt, pedig a többségét nyüstöltem. 3.1 az biztos jó volt arra a 3-4 évre. Folyton a Reversivel játszottam.... 95-ért én is sorban álltam hajnalban, 98-ból az SE szerintem jó volt, ME-t messzire kerültem, akkoriban win2000-el toltam, aztán jött az XP, de nem egyből, talán 2002 végefelé válthattam. az soká kitartott, mert a 7-esre csak olyan 2009 körül váltottam. Vista csak RC-ig nézett be, de nagyon nem tudtam vele mit kezdeni, lehet ezért vártam a 7-essel is, de az eléggé bejött. 8-at, 8.1-et messzire kerültem, a 8.1 most júli 20 körül került fel a gépemre a 10-es upgrade miatt kizárólag. És csakis azért van még fent, mert az Intel a G3258 mikrokód frissítéssel alátett a gépem és a Win10 "randijának" :-)
Tisztaságilag a 95-98-at megvettem,aztán mikor járt a Tisztaszoftver már akkor így lett legális 7-em és 8.1, ez utóbbiból vettem egy retail licencet is potom 10k-ért olyan 1,5 hónapja. De jó lenne, ha az MS meg a Tisztaszoftver gyorsan szerződnének újra, mert az iskolában már nem tudunk legálisan telepíteni, mivel a tavalyi év kimaradt és az összes licence lejárt. Tört win10-et meg azért gáz egy oktatási intézményben használni a nebulók okítására...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Újszerű, Karcmentes,256GB
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- MacBook White unibody eladó töltőárban
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest