- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@cika
őstag
Fene se emléxik má melyik milyen volt, pedig a többségét nyüstöltem. 3.1 az biztos jó volt arra a 3-4 évre. Folyton a Reversivel játszottam.... 95-ért én is sorban álltam hajnalban, 98-ból az SE szerintem jó volt, ME-t messzire kerültem, akkoriban win2000-el toltam, aztán jött az XP, de nem egyből, talán 2002 végefelé válthattam. az soká kitartott, mert a 7-esre csak olyan 2009 körül váltottam. Vista csak RC-ig nézett be, de nagyon nem tudtam vele mit kezdeni, lehet ezért vártam a 7-essel is, de az eléggé bejött. 8-at, 8.1-et messzire kerültem, a 8.1 most júli 20 körül került fel a gépemre a 10-es upgrade miatt kizárólag. És csakis azért van még fent, mert az Intel a G3258 mikrokód frissítéssel alátett a gépem és a Win10 "randijának" :-)
Tisztaságilag a 95-98-at megvettem,aztán mikor járt a Tisztaszoftver már akkor így lett legális 7-em és 8.1, ez utóbbiból vettem egy retail licencet is potom 10k-ért olyan 1,5 hónapja. De jó lenne, ha az MS meg a Tisztaszoftver gyorsan szerződnének újra, mert az iskolában már nem tudunk legálisan telepíteni, mivel a tavalyi év kimaradt és az összes licence lejárt. Tört win10-et meg azért gáz egy oktatási intézményben használni a nebulók okítására...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest