- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
duncanx
csendes tag
Ez egy szánalom....
megjelenés:
Hol vannak az ígért asztalok? /a linux alatti forgó kockát, meg a többit már nem is mondom :-) /
Hol van a 3D térbeli rétegzett rendszer, amifelé egy OS-nek fejlődnie kellene?
Ez síkabb mint valaha.
Egy 3-as KDE leveri, nem hogy az 5.
Min. három korszakban mászkálhatsz, ha elkezded a beállításokat és a mélyére ásol.
/pl. cserélj le egy ikont.../
tartalom:
A háttérben ugyan az a hulladék fut.
Csak bekapcsolom és 1600 szál fut! Nóóóóóómális?!
A házirendek ugyan az a hulladék.
Agyonverném.... na jó, kirúgnám az egész fejlesztő csapatot a retekbe, ha ennyi pénzből ezt tudják.
Akinek feltétlen kell játékra annak egyelőre ok.
Kb. 8 perc alatt tudtam megtörni.
A lekvár receptemet se bíznám rá továbbra se.
....ez a cég nagyon, de nagyon el van tévedve.
Lásd, ez egy "világcég": https://www.youtube.com/watch?v=_-8IufkbuD0
no coment -
pzstm
titán
illetve gmail/google account törlése és facebook profil törlése (LinkedIn, Iwiw(ha van még ilyen), twitter is ide sorolandó)
Ajánlatos lehet bankkártyától is megszabadulni, lemondani telefonelőfizetést és netkábelt kihúzni, persze a biztonság még így sem garantált
(halkan jegyzem meg, hogy webcamera, mikrofon és egyéb dolgok ha Skype alatt vagy máshol nem fog menni akkor ugye nem a Win-t fogod szidni ezekután? és még sorolhatnám)
-
snecy20
nagyúr
Találkozott már olyannal valaki, hogy jogtiszta Windows 10 telepítés után malware-ek tucatjai lepik el a gépet azonnali internetre csatlakozás után? Malwarebytes nem győzi leirtani őket.
-
Romvr
őstag
Annak aki nem szeretné ha az MS mindent tudna róla és ezeket az információkat megosztaná 3rd party cégekkel is (ahogy az EULA-ban benne van) akkor a következőket érdemes tenni:
Services amiket érdemes kilőni (és/vagy törölni):
- DPS
- DiagTrack
- dmwappushservice
- WdiServiceHost
- WdiSystemHostEzen felül a Settings/Privacy-ban alapértelmezetten minden ON-ra van állítva, ezeket érdemes OFF-ra állítani ha nincs szükségünk rá égetően
- Camera
- Mikrofon
- Account Info
- Contacts
- Calendar
- Messaging
- Radios
- Other Devices
- Feedback and Diagnostics
(Feedback-et ki tudod lőni, de a Diagnostic and usage data-t nem. Ráadásul automatikusan Enhanced-re van téve azaz fájlokat, alkalmazásokat, használati időt, leütött karaktereket...stb küldi az MS-nek.)Még ügyködöm rajta hogy a Windows 10 ne csak egy drága adathalász szoftver legyen az MS számára... de aki tud hasonló tippeket az szóljon.
-
icp1970
senior tag
Köszi a bemutatót.
-
telemundo
tag
Véleményem szerint megéri felrakni az új rendszert. Szerintem jól sikerült
-
Zoshi85
aktív tag
Mi az a Runtime Broker? Néha el el indul, és 30- 50 % ban eszi a procit.. Ez főleg játék hd film nézés közbe lesz jó..
-
nyunyu
félisten
Ha nem barmolták volna el így a 8.1-hez képest a felületet, akkor azt mondanám, oké.
Mondjuk Win7-ről egyértelmű a fejlődés, illetve aki onnan vált, az valószínűleg semmiben nem fog hiányt szenvedni, de aki már hozzászokott a 8.x felületéhez, vagy neadjisten megszerette azt, annak szerintem a 10 eléggé visszalépés UX szempontjából.4" tapikepernyon elkepzelheto, hogy mukodik az ebbol a sarokbol huzom az ujjamat, aztan eljon valami varazs menu, masik sarokbol masik varazs menu, de asztalon egerrel hasznalja az, akinek 2 anyosa van, annyira kenyelmetlen.
Mondjuk azt sem ertem, hogy miert nem birtak felszamolni a Gephaz-Vezerlopult kaoszt a 8.0 ota.
Oke, hogy a 8.2-ben betettek a Gephazat a Vezerlopult helyere, de ettol meg mindig nem lett egy helyen beallithato minden funkcio.Talan a 8.4-re sikerul majd ismet egysegesiteni a beallitasokat.
-
nyunyu
félisten
válasz
Dr. Akula #64 üzenetére
Az indexen fintorogtak hogy az a baj a 10-zel hogy számítógépre lett optimalizálva az UI, nem tabletre.
Indexet nem kell komolyan venni, nem ertenek hozza.
Nekem 32" TVn sokkal jobban szetesik a "szamitogepre optimalizalt" GUI, mint eddig barmikor.
Hiaba huztam le 100%-ra a GUI skalazodas csuszkat a Gephazban, egyszeruen b*szik figyelembe venni, akkor is 200%-os ikonokat kerulgetek a desktopon, meg 150%-os menuelemeket pakol a kepernyore.
Vagy ha ideiglenesen azt is csinalja, ami be van allitva, akkor restart utan megint a sajat feje utan megy.Az a szerencseje, hogy eppen nyaralok, igy eppen nem tudom magamat jobban felidegesiteni a hulyesegein, kulonben mar ment volna vissza a 7.1-rol keszitett particio image.
Anyam gepet is ujra kene telepitenem, mert osszevirusozta a 7-et, erre mar ugy keszultem, hogy visszabutitottam a telepito pendriveomat 7.1-re, nem fogok itt is szivni a public beta 8.2-vel.
-
nyunyu
félisten
amit az adott hálózatona Te engedélyeddel ad át azoknak, akik épp a Te lakásodban vannak és mindezt titkosítva teszi....
Valoban, telepites kozben direkt ra is kerdez, hogy megoszthassa a halozati kapcsolatod adatait a haverjaiddal.
A gond csak az, hogy "igen" a default valasz...
-
nyunyu
félisten
SP1 már Win8-nál sem volt, halkan megsúgom, itt sem lesz.
Ja, azt 8.1-nek hivjak.
Pont ugyanugy, ahogy a Mac OS is megallt a tizedik foverzional 2001-ben, aztan evente-masfel evente jon ki belole egy uj alverzio, amit meg mindig OSX-nek hivnak, nem OSXI-nek.
(2001: "10.0" Cheetah ... 2014 "10.10" Yosemite) -
Ghard
őstag
Meg is van, a GSen futottam bele
"Kellemes meglepetésként ért mindenkit az a túlbuzgó igyekezet, melynek köszönhetően az új rendszer minden kedves Facebook, Skype és Outlook cimboránkkal megosztja wi-fi jelszavunkat.
Ha ti is ilyen régimódi remeték vagytok és nem szeretnétek jelszavaitokat vadul küldözgetni a világba, csak rá kell keresnetek a "wi-fi" kulcsszóra. Az előhívott lehetőségek közül a wi-fi beállítások kezelése lesz a nyerő." -
vandor01
senior tag
azt en is beszerzem majd a "diak" verziot
-
lorinser
senior tag
Ilyennel már én is találkoztam: hibernálással kikapcsolatam és éjszaka arra lettem figyelmes, hogy megy a gép (lecsukott kijelzővel).
Én is az update-re fogtam, mert a hajnal 3 volt beállítva a telepítsre. Átállítottam 19 órára, azóta nem tapasztaltam, hogy bekapcsolt volna a gép. -
oszi666
őstag
Azt nem tudja valaki, hogy laptopon a többujjas gesztusokat hogyan lehet beállítani? Eddig a háromujjas jobbra balra söprés az előre-hátra kombónak felelt meg, most meg alkalmazást vált. Lati e6430, a touchpad driver fenn van, abban ezt nem tudom álllítani.
-
Ha nem barmolták volna el így a 8.1-hez képest a felületet, akkor azt mondanám, oké.
Mondjuk Win7-ről egyértelmű a fejlődés, illetve aki onnan vált, az valószínűleg semmiben nem fog hiányt szenvedni, de aki már hozzászokott a 8.x felületéhez, vagy neadjisten megszerette azt, annak szerintem a 10 eléggé visszalépés UX szempontjából.A cikkben szereplő videóhoz:
A 8.x-ben felesleges a startképernyőben a bal alsó sarkot kopogtatni, nem onnan jön elő a start gomb, hanem a jobb oldalról behúzható charm bar-ból. Megint egy feature, amit nagyon szeretek a 8.x-ben.
Illetve a bal oldalról a 8.x-ben is bejön alkalmazásváltó, de csak ha van is megnyitva valami. (egérrel a bal felső sarokból) -
Ghard
őstag
Egy összefoglaló a beállításokról jól jönne, miket érdemes be vagy kikapcsolni.
Pl a wifi jelszó megosztásának kikapcsolása. Nem is értem ki volt az a barom, aki ezt kitalálta. -
Воланд
titán
válasz
szupermacs #59 üzenetére
us ms webstore-ban mar lehet kapni, ipon-on is mintha lenne valami, bar, hogy box-e, vagy oem azt meg az ipon sem tudja.
-
Dr. Akula
félisten
Az indexen fintorogtak hogy az a baj a 10-zel hogy számítógépre lett optimalizálva az UI, nem tabletre.
A 8-nál meg persze az ellentétéért sírtak. Sztem teljesen jó ez így.
-
-szp-
aktív tag
válasz
Jeanne d'Arc #53 üzenetére
Ezt a fícsört már a nyolc is tudja, emiatt tényleg nem érdemes frissíteni, innen eléred
-
rover45
őstag
válasz
Jeanne d'Arc #53 üzenetére
Vele szerintem, még a rendszer is gyorsabban áll fel
-
Ittnemaz
aktív tag
ha 8.1 lett az sp1 tudja azt mindenki,csak ha nem beszélünk rola a sarokban lévő szagos barna kupac meg " az".
sosem forogtam szakmai körökben,partjelzo mögül mutogatok a palyara
egyértelműen tapasztalat olvastam midig mások szívnak nem álltam sorban.
ellenbem a 10 évvel már csak azért sincs igazad mert a vista 2007 ben jelent meg, és azt csak szidni halottam mindenkitől mint a bokrot
ergo legyen 5 -
vandor01
senior tag
WIN10 arara lennek kivancsi? l
a home 3xE ft
a pro 5xE ft
ezek a OEM verziok de mi van a "dobozos" / "box" verzioval...
neztem mar par cegnel de nem talalom...
ezek szerint nincs meg? kesobb lesz?
na es mennyi lesz?
esetleg vki felvilagositana vagy idelinkelne egy elerest?
koszi -
Ittnemaz
aktív tag
olvasgatom mi a hiba mi a gond eszembe jut
regi-régi indián közmondás:
" új wint sp1 ig ne telepítsd sz*jon vele törzsfőnök..." -
-
myckie2
őstag
Laptopra feltettem a win 10-et és érdekes dolgokat produkàl. Volt, hogy kapcsoltam a laptopot és minden kikapcsolt kivéve a proci hűtőt. Tegnap este meg simán összecsuktam a laptopot (altattam), reggel pedig már ment a laptop, de hiába nyitottam szét képet nem adott. Másnál is volt/van ilyen probléma? Vagy ez a windows update hülyesége?
-
jeti128
csendes tag
Köszi. Nem otthon vagyok, így nem tudom pontosan a számokat csak tegnap nézem, hogy az én rendszer számom nem ugyan az mint a letölthető telepítőé, de csak az utolsó 5 szám tér el amit amúgy is problémás volt megnézni.
Amúgy csak azért érdekel, hogy akkor most legálisan kaptam ingyen egy win10-et.
Asztali gépem van és nem volt hozzá win így viszont akkor már van legális win10-em.
Hurrá. -
BiP
nagyúr
(#9) SymbianOS: NEm tudom, milyen gépen futtatod, de eddig kb. mindenki arról számolt be, hogy a bootidő az gyorsabb, mint a 7/8/8.1 esetében. És bár biztos akadnak hibák, azért nálad valahogy halmozottan jelentkeznek ezek szerint. Nálam, meg sok embernél tökéletesen fut, úgy látszik, mi vagyunk a szerencsésebbek.
Win10-hez pedig nem kell szériaszámot megadni. (már ha ingyen akarsz frissíteni).
Frissíteni kell először a régi rendszert, akkor megjegyzi a hardveredet, utána nyugodtan csinálhatsz clean installt, de akkor meg már nem kell kulcsot megadni neki.(#48) jeti128: A számokat majdnem sikerült eltalálni
A legújabb elérhető build a 10240.16393.
A legutolsó frissítés után is ez. Viszont az utolsó frissítés tartalmaz néhány file-t, aminek a build stringje 10240.16405. pl. explorer.exe (így le lehet ellenőrizni, hogy a legfrissebb van-e fent.)
De ettől még a rendszer a 393-nál tart. -
Matada2.3
veterán
Egész korrekt
Remélem jó lesz win7-es driverekkel
-
jeti128
csendes tag
Küszi csak a teljes kod 10.0.10240.16488 aszem és nekem még csak 10.0.10240.16343 vagy valami ilyesmi van fenn.
Csak mert nem volt valami nagy update ez sem kb 10 perc allat felment a 10240 update már vagy 2 hete.
Akkor mi az hogy az insiderek kapják meg előszór a frissítést 29-én? -
szupermacs
veterán
Nem értem a sok boot idős hozzászólást. Ez nem általános probléma a rendszerben, nálam semmi ilyen nem volt. Gyorsan bootol a rendszer, nem fagy. Eddig win 7-et használtam. Ugyan olyan stabil és minden ugyan olyan gyorsan fut rajta.
-
jeti128
csendes tag
Hello Mindenki!
Valaki küldene nekem egy build kodot?
Az a problémám, hogy insider Preview-ot használok és most nem tudom, hogy jön egy frissítés és úgy lesz ez végleges vagy mi már megkaptuk a 2 hete a 10.0.10240-es frissítésel a végleges változatot és ennyi.
A segítséget előre is köszönöm. -
csabi63
senior tag
válasz
seafood0102 #25 üzenetére
A Kaspersky is tegnap jött ki a hivatalosan is win10 kompatibilis verzióval. Nem idegelték magukat, hogy a 10TP már közel egy éve elérhető volt. A fórumukon le is írták, hogy nem faragják állandóan a szoftvert egy tesztelés állapotában lévő rendszerhez. Majd ha kijön a hivatalos win10, lesz rá védelem. Lett is.
Addig használtam mást, eszembe sem jutott az MS-t hibáztatni.A boot idő nálam gyorsabb, de nem mondanám, hogy látványosan. A 7 nálam karbantartott rendszer volt SSD-vel, gyors volt az is. Kék halált meg 5-6 éve nem láttam. Még a TP alatt sem, pedig az produkált néhány érdekes dolgot.
Egy nap után azt mondanám, hogy semmi problémával nem találkoztam. Jó ez már most is, de még jobb lesz. Reméljük.
-
lorinser
senior tag
Amit még észre vettem, hogy Win10 alatt magyar oldalakra a Bing mint ha jobb találatokat adna. Nekem legalább is úgy tűnik.
-
lorinho
tag
Sziasztok!
Tetszik az új rendszer. De 2 dologra nem tudok rájönni.Hátha itt valaki vágja egyből.
1. Az ablakok fehér kerete hol állítható át más színre vagy átlátszóra?
2. Windows update-ben hogy tiltok le 1-2 driver frissítését?Köszönöm a válaszokat előre is.
Azért leírom hogy én mit tapasztaltam. Telepítéssel nem volt gond. A start menü nagyon látványos. Az értesítési sáv hasznos lesz. A boot idő szerintem kb. ugyanannyi mint 8.1 alatt. Viszont több ram-ot eszik mint a 8.1, Kb. 1015%-al. Ezt nem értem mitől lehet.
-
PistiSan
addikt
Nekem tegnap került fel a win7 után a 10 egy nem túl új, kb 5 éve összerakott gépre, vga volt egyedül amit nem kezelt alapból jól, de szerencsére van már win10 driver hozzá, utána minden rendben volt. Alapból lehúzott még egy hangdrivert a win update, minden gond nélkül megy, ismerkedek a rendszerrel.
A virtual desktop miatt próbáltam ki főleg, illetve már csak jobb az egész rendszermag, gyorsabban ismeri fel az eszközöket. -
h1mpi
félisten
Nekem nagyon bejön a Win10 a 7 után maga a design csodája
-
Szergely83
tag
Seems faster... 8.1-hez (frissen felhúzott) képest nálam látványosan jobb lett a boot idő, általános használatban nem nagyon vettem még észre különbséget sebesség terén, de a 8.1 is hasított már. Furcsamód az Nvidia (560Ti) kártyámmal nem birkózott meg, azt külön kellett telepítenem (nem mintha nem frissítettem volna le amúgyis...), illetve az Asus Xonar kártyámat sem szerette, de 8.1-es drivert eszközkezelőből megette (sajnos a szoftverét így viszont nélkülözni kell egy Asusos release-ig).
Az UI sokkal átgondoltabb, rendezettebb, mint a 8-as esetében. Jól átlátható, kézre áll minden.
Az aktiválás nálam is problémás volt az upgrade-hez, tegnap sehogy sem akarta, de ma reggel beaktiválta szépen, jöhet a clean install -
pzstm
titán
válasz
És ezek miatt rosszabb a win10????
OMG.... Ez most ugye nem komoly?
-
_Smooth
senior tag
Itt megoldható lesz, hogy az asztalt/tálcát teljes egészében kizárjam és csak a start panelt használjam? Vagy semmiképp nem lehet forced rögzíteni a start menüt (full screen)?
Szerintem az asztalt kb XP-n használtam utoljára - azóta max háttérképnek, de azt is rtikán látom.
Viszont már a W8-on is jól jött volna, ha egy alkalmazásból (főleg x86-osból) kilépve nem az asztalra dob ki, hanem a start menüre.
Tök jól használható OS-ek lennének ezek, ha nem hagynák meg az ilyen kőkorszaki dolgokat benne (amit nyilván a "nép" követel). -
CyberPunk666
senior tag
válasz
Aham, és miért a windows 10 a csalódás, ha a 3. féltől származó program nem támogatja az új rendszert?
Talán a szoftver gyártója a csalódás, hogy több mint fél év win10 tesztelői időszak után, még mindig nem csinálták meg.Egyébként ez USER error a részedről:
-
seafood0102
csendes tag
Eddig óriási csalódás a Windows 10. Hasszabb boot idő, mint Win 7 alatt, ha egyáltalán bebootol és nem szál el kék halállal. Pedig HP Elite 7200-es gépem van.
BitDefender Total Security nem fut teljes funkcionalitásában: sem a tűzfalat, sem a vírusirtó modult nem lehet bekapcsolni. Többször újra telepítettem a BD-t, de nem akar működni.
A Leállítás-ra kattintva a számítógép újraindul, ahelyett hogy leállna. Win7 alatt gond nélkül megy ez a funkció.
Úgyhogy visszaraktam a Win7-et az legalább stabilan működik a gépen. Nincs kék halál, a BD megy rendesen, le lehet állítani, boot idő is normális.
-
rover45
őstag
Ki a lány a videó hátterében?
-
törölt tag
Multimonitor support/ablakkezelés, a dpi skálázódásról lesz még ilyen videós kis hír?
Ha ezt most jelenlegi relese-ben felrakom, beállítom úgy ahogy nekem kényelmes, akkor egy jótékony frissítés alkalmával megmaradnak a "finomhangolt" beállításaim? Vagy ha adott részt éri valami változás, akkor a frissítés alapbeállításai lépnek majd érvénybe?
-
csabi63
senior tag
"Főleg a Windows 7-hez képest gyorsult sokat a 10."
Nem tűnik gyorsabbnak, "sokkal" meg főleg nem. A boot idő egy dolog, de használat közben nem érzékelem a különbséget. Ha sokkal gyorsabb lenne, az azonnal feltűnt volna. Az valószínű, hogy egy több éves, teleszemetelt 7 után stopper nélkül is lesz különbség. De az nem az új rendszer diadala. -
lorinser
senior tag
-
tothmaxy182
őstag
Tableten sokkal használhatóbbnak néz ki, mint a 8 volt (bár az sem volt rossz).
Amúgy vannak a rendszerben még butaságok, meg félkész dolgok, de pont az az igéret, hogy ezeket a visszajelzések alapján idővel javítják. Egy 1 napja elindult OP-rendszertől ne várjátok már el, hogy azonnal minden pontosan úgy működjön, ahogy azt ti megálmodtátok. Szerintem nagyon sok fontos és hasznos újítás van benne, aminek örülni kéne. Valószínűleg fél-1 év múlva egy baromi jól használható OP-rendszer lesz.
Akik meg hiányolják az amazing dolgokat belőle, azok írjanak nyugodtan az MS-nek, hogy mit hiányolnak belőle ahhoz, hogy tényleg forradalmi legyen. Állítólag az MS most már hallgat a felhasználói visszajelzésekre.(#9) SymbianOS: A rangodból arra következtetek, hogy értesz annyira az informatikához, hogy tudd, egy első napos OP-rendszertől ne várj csodát. Én még nem is mertem telepíteni, várok vele pár hónapot, míg az ilyen hülyeségeket kijavítják.
-
Kékes525
félisten
Az univerzális alkalmazások megjelenése alatt a modern alkalmazásokat kinézetét értjük? Mert az nagyon csúnya...
-
AndrewBlase
senior tag
Ez az "ablakok egymás mellett" engem erőssen emlékeztet a win 3.1-re. Az már ott is megoldott volt, most meg feltalálták a spanyolviaszt?
-
gekkoXT
senior tag
Kérdés:
Tudja azt, hogy az intézőben, ha baloldalon a könyvtárstruktúra látszik, jobb oldalon meg az adott mappa tartalma, és az egeret, csak az egyik, másik fölé víve is görget az egér görgetésére, anélkül, hogy aktívvá kelljen tenni az adott ablak rész?
-
hemaka
nagyúr
Koszi a videokat, biztos sokakbak hasznos lesz.
Ket gepre mar felpattintottam. Egyikre szuzen, a masikra win8.1-rol frissitve. Mindketto mukodik szepen es teszi a dolgat. -
King Unique
titán
Sebaj, mostantól ugye szolgáltatás és a jövőben folyamatosan fejlesztik, majd idővel biztos ezek is javulnak, talán megoldják. A user viszont addig szívhat miatta x ideig...
Ennyi erővel kiadhattak volna hamarabb vmi korábbi buildot is, hisz úgysincs tényleges RTM és majd azt is fejlesztgetik a jövőben. -
Szeretném megköszönni az MS-nek a megnövekedett boot időt és a kb 5 percenkénti freeeeez-t. talán ezt még le tudom gépelni. !
Nagyszerű a legális programom (mindegy mi) nem fogadja el a legális szériaszámomat....
-
King Unique
titán
Hát ez szerintem eddig nem nagy szám, lehet nagyobb volt ennek az egésznek a füstje, mint a lángja...
Tableten jól használható, bár egyesek szerint itt-ott a 8.x kényelmesebb volt.
PC-n, ami érdemi újítás a felületen, az a start menü (egyeseknek), meg a virtuális asztal, jobb alkalmazásváltó és ablakok egymás mellett. Bár igazából ez se nagy szám annyira, mert meg lehet nézni más platform rendszereinél, ott hogyan van megoldva (jobban).
A teljes képernyős start menü meg nem az igazi, full screenbe jobb és kényelmesebb a 8-as kezdőképernyője és a vízszintes scrollozást is nem értem minek kellett kivenni...?
De sebaj, ezért van a multi-boot, több OS egy gépen...(#6) Tin: én notimon se működik normálisan, többek között ezért is van külön partíción, tesztrendszerként...
-
Tin
veterán
azért a normális dpi kezelést megoldhatnák már végre, csak nem olyan nehéz, főleg most, hogy új rendszer jön...
nem érdekel, ha a régebbi programok felskálázzák a szar felbontású ikonokat, de azért az újakba már kerülhetnének különféle felbontásúak, és a system fontok is lehetnének kompatibilisek a dpi állítással.képtelenség, hogy nem lehet egy nagyfelbontású monitoron normálisan windowst használni.
-
daczkó
aktív tag
végre végre
-
Júúj de nagy a felhajtás.
-
-szp-
aktív tag
A második videóban található elgépelésért elnézést, holnap kijavítjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Dell Optiplex 3020 SFF I5 4590
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3101
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest