Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Zenador
csendes tag
Sziasztok!
Pár hete raktam fel a Windows 7-et, de eddig csak szívtam vele. Az Etnerprise verziót raktam fel. Nem tudom, hogy a többi verzió milyen, de az Enterprise elég macerás.
Win XP alatt mindig használtam a gyorsindítás eszköztárat. Nagyon mellbe vágott, hogy alapból nincs ilyen a hiper-szuper Windows 7 alatt. Nagy nehezen rájöttem, hogyan kell visszaállítani a gyorsindítást, szóval örültem, hogy legalább A Windwos 7 ezen hülyeségét ki tudtam javítani.
Aztán jött a döbbenet, kb. 5-6 újraindítás után egyszerűen ELTŰNIK a gyorsindító eszköztár!!!!
Mi ez? Ennyire gagyi a Microsoft? Frissítettem megint az oprendszert, hátha már valamelyik patch ezt is kijavítja, de hiába. Újra és újra eltűnik a gyorsindítás.
Nagyon unalmas dolog állandóan újra beállítani...
Valaki rájött már, hogy mitől tűnik el a gyorsindítás! Mit kell beállítani, hogy ÁLLANDÓAN ott maradjon, úgy mint a Windows XP-ben?
Előre is köszönöm a segítségeteket!
-
Killing
addikt
Senkinek sem jó az a nyomorult startmenü? Szerintem jobban használható mint az XP-s, így meg csak elcsúfítod a rendszert. Ilyen áron nekem nem kéne ez a mapparögzítős mizéria.
-
Drenadar
veterán
először fura, meglehet szokni, testre lehet szabni.
Szerintem meg az XP megoldása volt a rossz. pár ilyen lépcsős almappa és kitakarta a monitort
-
negyedes
addikt
olyanja is van, ha alapban a startmenud akkor ott lesz.
-
Lenry
félisten
minek rendezgetni a mappát, mikor ott a kereső?
beütöd az indítandó program első pár betűjét és már le is van szűrve... -
Nalam tokeletesen mukodik, ahogy az elottem szolo is mutatja. A tulajdonsagoknal nem vetted ki az almenuk elol a pipat?

szerk: ott a sugo hivatkozas is, hogy hogyan tudsz rogziteni dolgokat a start menuben.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 i5-10210 / 16GB RAM/ 256GB NVMe SSD világítós EU bill, kiváló állapotban
- vizes GAMER PC - RYZEN 5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 5070 12GB
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U / 16GB RAM / 256GB SSD Szép állapot, EU bill, gyári töltő
- A KINCS ! Új HP EliteBook 860 G10 Profi Fémházas Laptop -50% 16" i7-1355U 32/1TB FHD+ IPS MATT
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -30% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Végül is nem üt el annyira, a széle átlátszó. Egy darabig használtam már huzamosabb ideig win7-et, de most, hogy ez lett az éles rendszerem, hiányoltam a menüimet. Az asztalt meg nem szoktam telepakolni sose.