Hirdetés
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Autó költségek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
jswilly
csendes tag
Nem zárok ki semmit, de azért bízom a kínaiakban, idén talán lesz némelyiküknek "kisebb" telefonja. Néhány dologban hajlandó vagyok megalkudni, de a jelenlegi kínálatban csak olyan készülékeket találok, amelyeknél túl sok mindenben kellene megalkudni. Ebből is látszik, hogy a Redmi 3s a maga idejében mennyire jó készülék volt!

-
jswilly
csendes tag
Az ASUS Zenfone 8 mérete is rendben van, jack is van, normális méretű akku is van... Sajnos a processzor túl erős, ebből következik, hogy a telefon túl drága és az üzemidő sem valami acélos. Egy középkategóriás procival telitalálat lenne.
-
Zenfone 8 ?

-
jswilly
csendes tag
Nézegettem már a kisebb iPhone modelleket, de nekem túl sok minden hiányzik. Normális méretű akku és üzemidő, jack csatlakozó, csak hogy a fontosabbakat említsem. Talán majd valamelyik kínai gyártó (Redmi, Realme, Oppo, OnePlus stb.) követi az Apple példáját és kihoz egy emberi méretű telefont előbb-utóbb
Az iPhone XS mérete, kijelzője tökéletes lett volna, de az akku nagyon kicsi, jack sincs...
-
-
jswilly
csendes tag
Lesz-e még valaha "normális" méretű telefon a Redmi (vagy bárki más) kínálatában? Nekem is megvan még a 3s, az ismerősök közül már mindenki lecserélte a 3s, 4X modelleket. Nincsenek nagy igényeim, de nem én nem találok helyette semmit. Talán majd idén...

-
Ebből az időszakból Note 3 (Kate volt az első Xiaomi készülékem ) majd jött a Redmi 4X amit nagyon szerettem és a Note 4 ami mai napig meg van.
Utánna nem volt vissza út , nagyon sok Xiaomi telefonom volt , de most már ott tartok hogy elég volt belőlük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- SörcsaPH!
- Okos Otthon / Smart Home
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Torrent meghívó kunyeráló
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- darkFlash CF8 Pro
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest