- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
Victoryus #18 üzenetére
Igen, volt egy munkatársam aki megcsinálta így az autóját és bizony a forgalmiba is bele kellett íratni valamit. Nemtom már mit meg hogyan, csak azt hogy sokat szenvedett vele.
Amúgy korábban írtad valahol, hogy kavicsfelverődés ellen is véd a fólia. Igen az első esetig véd. Utána már nem.
-
Dany007
veterán
Azt az egyet ne felejtsd el, hogy a gumikédereket az ablak körül a büdös életbe nem fogja lefóliázni senki.
Szal magában az oszlop részt igen. Csak ugye mellette ott van az gumi / műanyag perem. Azt már nem.
Én is úgy tudom, hogy az első ablakokat nem lehet sötétíteni. De nem vagyok benne biztos, elég sok ilyen autót láttam már ahol az első ablakok is tök sötétek.Ha kétezer forintból megcsinálják akkor az igen olcsó! Ennek a fóliának ~ 6 ezer forint négyzetmétere. És a felrakás se olyan gyerekjáték. Szal ha neked kétezer forintért megcsinálna kegy ablakot és 5 év garit adnak rá akkor az nagyon jó vétel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Szeretném fóliáztatni a kocsit. Van valami hátránya? Mire érdemes odafigyelni? Ezzel foglalkozó cég csinálná, 5év...
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ÁLLAPOT, 97% AKKUMULÁTOR Macbook Air M1 8/256 Asztroszürke
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest