Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
A különbség csak az, hogy míg egy ilyen ARM-os lapka fogyasztása teljes terhelésen 5W, addig egy x86-os lapt 15-20W-ról indul, terhelve pedig 25-40W. 24/7-ben 20W már közel 10kHUF egy évre.
Másrészt, Duál-Atom+Ion minigépem van (a C-60 ennél gyengébb lenne), tudom, mennyire gyenge már ez is, minimál/retro-játékhoz is kevés (párszor már írtam, mennyire ki voltam akadva, hogy még egy ősrégi, 500MHz P3 gépigényű Morrowindet sem tudott futtatni), böngészésre is darabos, ezt a szintet pedig egy 20W-tal kevesebbet fogyasztó ARM-os rendszer is hozza.Vizion: nem tudom, honnan veszed ezeket. Az, hogy az Atom PowerVR grafikus magjához szenvedés volt a Windowsos driver, mert ezen a területen a gyártó tapasztalatlan volt és mindketten bénáztak, miért jelentené azt, hogy ez a telefonokban és táblagépekben már használatban lévő és működő SoC most hirtelen varázsszóra nem működne?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Dobozos Lenovo ThinkPad T460 i5-6300U / 8GB / 256GB SSD / Magyar billentyűzet
- Egyedi Keycapek
- Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB Space Black (független, iSTYLE vásárlás)
- Apple MacBook Pro 13 (2016, Touch Bar) ezüst, i5 / 8GB / 512GB SSD / 4x Thunderbolt 3
- iPhone 17 Pro Max 256GB kozmosznarancs apple.hu
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X Green nBase 600W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3507
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest