- Mindent a StreamSharkról!
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Martin97
aktív tag
Szia!
Én egy ilyen kártyára gondoltam. Szerintem annyira nem lehet rossz, fullhd-ben digitalizál, annál több részlet meg úgy sincs a régi felvételeken. Ami ebben a buktató lehet az a hdmi bemenet. Kérdés, hogy van-e olyan analog-digital jelátalakító ami hdmi-t varázsol rca-ból.
-
Martin97
aktív tag
Sziasztok!
A régi családi vhs és hi8 kazettákat szeretnék digitalizálni. A források jónak mondhatók, alig lettek játszva a kazetták, és a kamerát sem használtuk sokat. (Annó egy felsőkategóriás sony volt.) Összesen kb. 50 órát, tehát nem lehet kopott az olvasófej, bár egy tisztítás azért ráférne. Tudtok ajánlani egy leírást, hogy ezt hogyan lehet végrehajtani?
A vhs kazettákhoz pedig vettem egy új lg lejátszót, kifejezetten erre a célra.A cél a legjobb minőség lenne. Fontos a veszteségmentes tömörítés.
Ennek megfelelően milyen digitalizáló kártyákat tudtok ajánlani? Beépíthetősön gondolkodok. A profilomon feltüntetett géppel zajlana a digitalizálás. Ez a gép elég erős hozzá?
A segítséget előre is köszönöm.
Martin
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Mindent a StreamSharkról!
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Milyen széket vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook