- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Martin97
aktív tag
Szia!
Én egy ilyen kártyára gondoltam. Szerintem annyira nem lehet rossz, fullhd-ben digitalizál, annál több részlet meg úgy sincs a régi felvételeken. Ami ebben a buktató lehet az a hdmi bemenet. Kérdés, hogy van-e olyan analog-digital jelátalakító ami hdmi-t varázsol rca-ból.
-
Martin97
aktív tag
Sziasztok!
A régi családi vhs és hi8 kazettákat szeretnék digitalizálni. A források jónak mondhatók, alig lettek játszva a kazetták, és a kamerát sem használtuk sokat. (Annó egy felsőkategóriás sony volt.) Összesen kb. 50 órát, tehát nem lehet kopott az olvasófej, bár egy tisztítás azért ráférne. Tudtok ajánlani egy leírást, hogy ezt hogyan lehet végrehajtani?
A vhs kazettákhoz pedig vettem egy új lg lejátszót, kifejezetten erre a célra.A cél a legjobb minőség lenne. Fontos a veszteségmentes tömörítés.
Ennek megfelelően milyen digitalizáló kártyákat tudtok ajánlani? Beépíthetősön gondolkodok. A profilomon feltüntetett géppel zajlana a digitalizálás. Ez a gép elég erős hozzá?
A segítséget előre is köszönöm.
Martin
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Eme írás szóljon egy kis bevezésképpen a témában járatlanoknak, és az érdeklődőknek.
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Fűnyíró topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Motoros topic
- További aktív témák...
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Gamer pc konfig
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest