Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bcsaba73

csendes tag

Két hónapja vettem egy ilyen készüléket,majd egyik napról a másikra a kijelzője villogott párat,majd soha többet nem működött.
    Rengeteg hasonló videó van feltöltve,rossz kijelzőjű marsról,létezik,hogy széria hiba?
    Ahol vettem globalstore,visszaküldették velem,majd találtak az egyik sarkán egy leejtésre utaló nyomot és elutasították a javítást és még a további 10 hónap garanciát is megvonták. Visszaküldték,de a szakvéleményben az áll,hogy a telefont szédszedték és hibás az LCD kijelző,de mivel leejtésre utaló nyom van rajta,ez nem rendeltetés szerű használat. Ha tényleg szétszedték volna azt látnám a készüléken,mert kijelző sérülés nélkül nem tudták volna szétszedni a készüléket,tehát ez biztos hogy nem igaz.
    Az is lehet a sérülést ők okozták,ezt persze bizonyítani nem tudom,én tokban hordtam a telefont,kettőt is vettem hozzá. Egyetlen karcolás nincs rajta csak ez egyik sarkán az a pici benyomódás,amit ha nem írtak volna le a szakvéleményben észre se lehetne venni.
    Mit lehet tenni ez úgyben?
    Törödjek bele hogy buktam 70-ezret,vagy megjavíttatom kb 40-ért és lesz összesen 110 ezerből egy újra használható telefonom ki tudja meddig,ha az a kijelző is megadja magát?

Új hozzászólás Aktív témák