- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bcsaba73
csendes tag
Két hónapja vettem egy ilyen készüléket,majd egyik napról a másikra a kijelzője villogott párat,majd soha többet nem működött.
Rengeteg hasonló videó van feltöltve,rossz kijelzőjű marsról,létezik,hogy széria hiba?
Ahol vettem globalstore,visszaküldették velem,majd találtak az egyik sarkán egy leejtésre utaló nyomot és elutasították a javítást és még a további 10 hónap garanciát is megvonták. Visszaküldték,de a szakvéleményben az áll,hogy a telefont szédszedték és hibás az LCD kijelző,de mivel leejtésre utaló nyom van rajta,ez nem rendeltetés szerű használat. Ha tényleg szétszedték volna azt látnám a készüléken,mert kijelző sérülés nélkül nem tudták volna szétszedni a készüléket,tehát ez biztos hogy nem igaz.
Az is lehet a sérülést ők okozták,ezt persze bizonyítani nem tudom,én tokban hordtam a telefont,kettőt is vettem hozzá. Egyetlen karcolás nincs rajta csak ez egyik sarkán az a pici benyomódás,amit ha nem írtak volna le a szakvéleményben észre se lehetne venni.
Mit lehet tenni ez úgyben?
Törödjek bele hogy buktam 70-ezret,vagy megjavíttatom kb 40-ért és lesz összesen 110 ezerből egy újra használható telefonom ki tudja meddig,ha az a kijelző is megadja magát?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest