- ldave: New Game Blitz - 2025
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
Új hozzászólás Aktív témák
-
tysonboy
csendes tag
válasz
forgonati #75 üzenetére
Nem a kamerát védtem, csak a saját véleményem írtam le.
Egyébként szeretnék ebben (50 e) kategóriába olyan telót látni, amelyik olyan képet csinál, hogy a facés kiscsajok elolvadnak a látványától...nincs ilyen.
Tudomásl kell venni, hogy ezért a pénzért nem fog senki csúcsminőséget kapni, csak mindenből közepest.
Az én véleményem szerint egy hobbifotósnak tökéletesen elég egy ilyen tökéletlen képet készítő készülék.
A profi nem ilyennel készít képet...
A vájtfülű nem ezen hallgat zenét...
A filmfanatikus nem ezen néz filmet...és sorolhatnám.
Amúgy a sznoboknak ajánlom a legújabb Samsungot, Iphone-t. Én személyszerint jól seggberugnám azt, aki 300 e Ft-ot ad úgy egy telóért, úgy hogy kilóg a feneke a gatyából és csak menőzni akar.
Nekem ez a teló bőven megért 56 ezret.
Olyan telefontopic meg nem létezik, ahol mindenki elégedett...
Nincs olyan szakács akinek a főztje mindenkinek ízlik..izlések és pofonok..ettől kerek a ilág.
(Tizenéve egy barátom kb. 100 e-ért vett egy 3.2 Mp-es fényképezőt, nagyon tudott örülni neki és ELÉGEDETT volt+akkor az a képminőség elég volt újságba betenni.
2002-ben vettem haveri alapon egy 32 MB-os!!! memóriakártyát 7.000-ért...ma már nevetségesnek hangzik..akkor korrekt volt...viszonyítás kérdése, akár a telefon)
Ha a topokok alapján vennék bármit is, akkor sosem vennék semmit !
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Windows 11
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3307, 100% Akkumulátor
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest