- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- lacixtal: Laci XTAL - Emlékproffil
- Arc összefoglaló szerkesztés
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kreon21
csendes tag
válasz
Cyberslider #379 üzenetére
Hali nekem egy ma jött meg. A telefont viszont ma küldtem vissza, úgyhogy 1200+posta áron tied lehet.
Ilyen: http://www.ebay.com/itm/9H-Tempered-Glass-Film-For-Vernee-Mars-Smartphone-Screen-Protector-Protective-/112263378644Szerintem ez a telefon telitalálat. Szinte minden tetszik rajta. A fém burkolat (nagyon minőségi hatást kelt), a kijelző mérete és a színei, az ehhez képest nem túl nagy méret (keskeny oldalsó keretek és kis magasság), az ujjlenyomat olvasó (ha jól fogja meg az ember, szinte minden alkalommal jól működik), a RAM mérete és a háttértár, a digitális gombsor, az alap android (imádom, ha én rendezkedhetek be egy alap rendszeren, és nem kell vesződnöm a h*lye kínai szoftverekkel), a gyors töltés és az USB-C, az akku mérete, stb.
Nekem csak egy bajom volt vele. Folyton újraindult (naponta kb. 10X). Andorid 7.0-val kaptam meg, természetesen csináltam rajta gyári visszaállítást is. A szerviz szerint minden rendben volt vele. Rájöttem, hogy a Routereim bolondítják meg. Telefonálás közben sétálgatok fel-alá. Olyankor hívás közben is újraindult.Ha ez nem lett volna, akkor nekem meglett volna a tökéletes telefonom évekre.
Így viszont kénytelen leszek venni egy Oneplus 3T-t vagy 5-öt. Tudom, nem egy ligában játszik a kettő... Van esetleg másik tippetek hasonlóan jó tulajdonságokkal rendelkező telefonra (Stock Android, legalább 4 GB RAM, fém ház)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3065, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest