Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
forgonati
őstag
válasz
vilmose33 #17 üzenetére
Nekem Apollo Lite volt 1 hétig aztán adtam el a rákba. Még szerencse hogy nem buktam rajta. Az egész rendszer elég bugos volt, mondjuk azóta lehet hogy faragtak rajta. Kameraszoftot én is cseréltem, én Snap Camera-t használtam ami egy jó progi de ezen nem sokat tudott segíteni. A szoftver sem oldja meg ha a lencserendszer olcsó, és olyan lens flare meg kromatikus aberráció van, meg torzulás a kép szélein, hogy hanyattesek... A szenzor nem minden, lehet itt a Sony IMX-mittudoménhánnyal dobálózniuk... A lencsék is részei a kameramodulnak, plusz egy épkézláb firmware is kellene rá, nem elég csak a kameraszoftvert cserélgetni. Csak ez már ugye fejlesztéssel jár, több munka, több pénz. Erre meg már nem tellik, mert akkor nem lenne versenyképes. Kolegám Thorja is gány képeket készít, az ujjlenyomatolvasóját is szidja, el is akarja adni, azt mondja vesz egy Redmi 4-et. Meg is tudom őt érteni...
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG GALAXY WATCH ACTIVE 4 40MM, SZÉP ÁLLAPOTBAN, ÜZLETBŐL
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple biztosítás
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Redmi Note 10C 64GB / 4GB RAM
- Latitude 7450 14" QHD+ IPS érintő Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,90% Akkumulátor
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Új akksi! DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő