Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- weiss: Autó költségek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Personal notes '12
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2026
- leslieke: leslieke farmerzsebe
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jezy
csendes tag
Volt megint egy kis időm, és végigolvastam a topic nagy részét.
Itt mindenki mond igazságot és mindenkinak maga fele húz a keze
.
Jó oké én Linux párti vagyok tehát tuti kilógok a sorból de néha én is játszom gépen, ha a Winfost indítom el.
A jómultkorában összejöttünk haverokkal és mivel neki van PS mittudom én hányas (Tekken Tag tournament 2 vel játszottunk főleg), El kell ismernem, hogy mégis más életérzés a Ps mint a Pc. Személy szerint én a pc-t többre fogom tartani mint bármi mást, mert egy programozónak, még ha webprogramozó is (mint jómagam) a pc lesz a mindene, mert az a munkakörnyezete (minden darabja opcionális, azt alakítasz rajta amit nem szégyellsz), emellett lehet játszani is vele. De nagyon sokat itt gondolok ismerősömre is, megveszi a konzolt, mert neki az a típusú játék kell, és az az életérzés. Tényleg sokkal másabb a konzolon játszani, és megértem azokat akik mellette teszik le a voksukat. De azt ne felejtsük el, hogy az emberek nagy része, még találkozott a Comodor 64-el és végignézte, ahogy fejlődik a pc, és szépen lassan a mindennapok részévé vállt.
Persze, hogy nem ért hozzá. Én se tudok kenyeret sütni, hiába eszek minden reggel
Ha nem lennének ilyen emberek nem lenne munka sem 
A végszó. Nem rossz a konzol, de az én szívem a pc-hez húz. Emellett meg inkább LINUX. Még nem láttam pingvines konzolt

-
Jezy
csendes tag
Ebben igazad van, viszont nekem kell az a perverzió, hogy magam módosítom a futtatási környezetet.
A felhasználók nagy többsége nem érdeklődik a gép konstrukciója iránt, csak az a lényeg, hogy játszható legyen. Ettől persze még nem vetem meg. Én is játszottam tekken3-at konzolon.
De egy pc-t a saját igényeidre alakítasz, míg egy konzolt úgy használsz ahogy a kezedbe adják. -
Jezy
csendes tag
Hát nem tudom. Kicsit kilógok a sorból, mint nyílt forráskód párti, de a konzolos dolgokkal nekem mindíg az volt a bajom, hogy ha valami nem jó benn, vagy upgrade-t hajtanál végre, korlátozottak a lehetőségek. míg egy pc-t azért könnyebb és olcsóbb karban tartani.
Habár az is igaz, hogy az 1.0 user-nek mindegy, mert az gépet sem rak össze.
Én inkább a pc mellett döntök. Ha szabadon modulálható lesz a konzol akkor elgondolkodok rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Autós topik
- iPhone topik
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen széket vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (205A)
- iPhone 14 Pro / 256GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (207A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (209A)
- Feliks Audio Echo csöves fejhallgató-erősítő / előerősítő több fajta prémium NOS csővel
- iPhone 13 Pro / 256GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (206A)
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Apple iPhone 13 128GB,Vodafone,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MÉG OLCSÓBB Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
.