Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Ren Hoek

veterán

válasz TongPo72 #327 üzenetére

Gondolkodj, 16 hét az azt jelenti, hogy kvázi folyamatosan napi 20 órát ment ugyan az a sz.r rajta.
    2240 óra...

Ez eddig sem volt újdonság. (300 órára tippeltem első körben)

Aki CNN-t akar nézni, az vegyen LCD-t, ez nem erre való jelenleg. A felhasználók nagy része filmet néz, sorozatot (logók nélkül), és játszik max 200 órát egy game-el, de akkor sokat mondtam.

Illetve az is látszik a pirosnál hogy eleinte a kompenzáló tolta túl neki, világos visszamaradás (ezt szerintem vegyes használattal simán kikerülhető). Viszont 2000 óra után már elkezdett bomlani az anyag, és sötétebbé vált, mert elfogyott a tartalék. (Maxon ment...!)

A COD kijelző még mindig bírja 2200 óra után is :) Na ez számomra a pozitív meglepetés inkább.

Mod: Kommentekben én egyáltalán nem látnám, hogy panaszkodnának átlag használat és 7-esek mellett. Ja és egyáltalán nem védem az OLED-et, csak szerintem egy ehhez jelenleg hozzá tartozik. Bizonyos TV-nézési szokásokhoz nem alkalmas jelenleg.

Új hozzászólás Aktív témák