Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem még mindig tetszik a TWD, akárhányan is kritizálják mostanában. Szerintem ennél akciódúsabb, fordulatosabb előző évadot nem lehetett összerakni.

A Vikingeket én is elkezdtem nézni, de aztán abbahagytam, kicsit unalmas volt, igaz, csak az első 2 részt láttam, mondták, hogy aztán beindul és igen jó lesz. A Mr. Robotot a haverom is ajánlotta, ő nézi, de elég bonyolult, azt mondta. Nekem most a Twin Peaks lesz a következő az elejétől, mert vannak hozzá új részek is.(#45) szupermacs Miért?

-
.LnB
titán
Vágom az EFT-t. Első videók óta. De nem fogok vele játszani szerintem.
(#30) szupermacs: Én jelenleg is Witcher lázban vagyok. [link] Tegnap jöttek meg a könyvek, most azt olvasom. Nekem az a Non-plus ultra RPG (ami nem multiplayer). Dota2-ben meg van 800 órám, kezdetnek elég nem?

Nem keresek komoly játékot manapság. Legutóbb a Hellblade-et játszottam végig, az is borzasztóan tetszett. casual-ba tolom.

-
.LnB
titán
Én is így értettem természetesen. Máshol már leírtam azt is, hogy a mai fiatalok nem játszani járnak ezekbe a multi játékokba, hanem ládát nyitogatni. Az a legfontosabb.
A játékok is folyamatosan butulnak, bár ez szerintem senkinek sem újdonság.Ne is mond a WoW-ot. Sose fogom tudni elengedni. Nagyon hiányzik. De egyszerűen nem tudok vele játszani, nincs időm.
Úgy szégyeltem magam mikor legutóbb is Viktor77-ékat otthagytam. Megkaptam tőlük minden segítséget, nagyon jó guild volt. De irl vitákat szült már a raid szó említése is. És jogosan, igaza volt a menyasszonyomnak. Nem megy egyszerűen. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Használt Kingston HyperX Predator 8GB 2x4GB DDR3 2400Mhz memória
- Asus GL703VM i7-7700HQ 2.8Ghz up 3.8Ghz GTX 1060 (6GB) Gaming Laptop
- Samsung S27E510C LCD monitor / 1920 x 1080 / 4ms / 60hz / ivelt 4000R / VA panel / szép állapot
- ÚJ CORE I5 14400F GAMER OPTIMUM PC 16-32GB DDR4 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 2060 6GB DDR6 2ÉV GAR!
- ASUS CORE I5 8400 GAMER MAX PC 16Gb RAM 512GB SSD GEFORCE RTX 2060 SUPER 8GB DDR6 1ÉV GAR!
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÚJ Asus V16 V3607VM - 16" WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5050 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

A játékok is folyamatosan butulnak, bár ez szerintem senkinek sem újdonság.
Úgy szégyeltem magam mikor legutóbb is Viktor77-ékat otthagytam. Megkaptam tőlük minden segítséget, nagyon jó guild volt. De irl vitákat szült már a raid szó említése is. És jogosan, igaza volt a menyasszonyomnak. Nem megy egyszerűen.