Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
lofagi
addikt
A hozzászólások számából elnézve lehet van igény egy téma nyitásra. :]
-
Ragnar_
addikt
Ha már van némi off, meg sorozatok a Fargo-t ne hagyjátok ki. Első-második évad egyik legjobb sorozat ever. szerintem. A harmadikat még nem láttam.
-
Highground
aktív tag
Meeh... 26 eur-val backeltem a projectet
Ennyit megér, hogy már a closed alpha fázisban kipróbálhassam és gondolom úgyis jóval drágább lesz majd ha egyszer megjelenik. Nem úgy mint az Escape from Tarkov 50 eur körüli belépő szintje
szvsz Az Ausztrálokban azért valahogy jobban is bízok 
-
Nekem még mindig tetszik a TWD, akárhányan is kritizálják mostanában. Szerintem ennél akciódúsabb, fordulatosabb előző évadot nem lehetett összerakni.

A Vikingeket én is elkezdtem nézni, de aztán abbahagytam, kicsit unalmas volt, igaz, csak az első 2 részt láttam, mondták, hogy aztán beindul és igen jó lesz. A Mr. Robotot a haverom is ajánlotta, ő nézi, de elég bonyolult, azt mondta. Nekem most a Twin Peaks lesz a következő az elejétől, mert vannak hozzá új részek is.(#45) szupermacs Miért?

-
Ragnar_
addikt
Én meg ma délelőtt majdnem megáztam, de mégse. Elég kiszámíthatatlan az őszi időjárás, nem irigylem a meteorológusokat, hogy nekik kell megmondani milyen idő lesz.

-
Kisgépkezelő
senior tag
Egyébként jelenleg a Red Orchestra 2 ami hasonló hardcore(abb) II világháborús lövölde, az is majd 6 éve jelent meg, és még mindig lehet találni 6-8 teli szervert csúcsidőben, pedig már megjött azóta a fejlesztő új játéka a Rising Storm 2, és még egy csomó más újabb hasonszőrű taktikai fps is. Aki ennyi idő után is kitart a játék mellett, azok pedig többnyire felnőtt elkötelezett játékosok, akik már csak az élményért járnak fel, ismerik egymást a szerverekről régóta. Cheaterek már nincsenek, a voicechaten nem megy anyázás, viszont ha random összejön egy olyan csapat, ahol jól működik a csapatjáték, mindenki tartja magát a megbeszélt taktikához, akkor igazi élmény a játékkal töltött idő. Én sok ilyen, szűk közönségnek szánt FPS-el játszottam és egyiknél sem volt soha gond, hogy kihalnának, mert nagyon jó közösség szokott köréjük gyűlni. Gondolom ennek is meglesz a maga kis közössége.
-
.LnB
titán
válasz
szupermacs
üzenetére
Tyű akkor te tényleg nem unatkozol.
Akkor bele se kezdek, hogy a játék mellett mennyi sportot nézek. NFL, NHL, MLB .... Bár ezeket lehet vonatozás közben is fél szemmel követni. De mondjuk A vasárnapom NFL szezon alatt úgy néz ki, hogy 19:00-ra ágyban vagyok, és éjfél körül még nézem a második meccset. 
-
szupermacs
veterán
Ha én addig fent vagyok, használhatatlan vagyok meló közben. Sajnos az esti suli miatt sincs sok időm, ráadásul hétvégén is egész nap bent vagyok, pedig nagyon jó lenne néha tényleg kikapcsolódni és nem mindig az órát nézni hétvégéken és este. Semmiben nem tudok eléggé elmerülni. Talán Gears 3 multi ami leköt és kezdek jobb lenni benne, de még mindig nem egy WoW szintű élmény.
Munka, beadandók készítése, tanulás, túlóra, iskolába járás. Egyszerűen utálok felnőtt lenni.
(#40) Zedz: Az tuti.
Vigyen is el. -
Zedz
addikt
válasz
szupermacs
üzenetére
Darkness is coming.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
.LnB
titán
válasz
szupermacs
üzenetére
Én se vagyok, csak 2 évvel idősebb.

Tegnap 23:20-ig olvastam a Witcher könyvet, nem tudtam letenni. Aztán reggel 5:03-kor kelés, és go be az irodába. De minden nap 23:00 körül fekszek. Nem mondom, hogy hétvégére ne érzem meg ezt mikor fel kell kelni. Ez a hobbim (a játék, a kockaság), csinálom míg "fiatal" vagyok és bírom.
-
szupermacs
veterán
20 óra után nekem már azon jár az eszem, hogy mikor feküdjek le aludni. Ha 8 után érek haza, akkor meg csak arra kapcsolom be a konzolt, hogy elaludjak Diablo előtt. (Komolyan, annyira monoton, hogy annál jobb alvós játék nincs.)
És rettegek ha arra gondolok, hogy lassan nekem is gyereket kellene már csinálnom és házasodni/összeköltözni. 28 vagyok, annyi játékot nem próbáltam még ki!
-
.LnB
titán
válasz
szupermacs
üzenetére
Egyszerű a történet. Mindez az előtt volt mielőtt megszületett volna a kisfiam.
Ma már nem játszok ha ébren van. Ne lássa, hogy az apja állandóan a gép előtt ül. Ma esténként van esélyem odaülni 20:00 után valamikor (változó). De van mikor már kedvem sincs leülni játszani. Most az utóbbi időben jellemzően hétvégén játszok.
Ez a 800 óra Dota 2-ben ez kezdő szint. És ezt viccen kívül írom.
szerk. Az se igaz, hogy nem játszom, csak most a favonat meg a lego a menő nálunk.

-
szupermacs
veterán
Csodálom, hogy az embereknek ennyi ideje van játékra, de komolyan. Amikor azt mondja valaki, hogy nincs ideje játszani és közben különböző játékokba beletett több száz órát. Én örülök ha heti 10-15 órát le tudok ülni a box vagy a gép elé. Mi lenne, ha időd is lenne rá?
Nem trollkodásból írom, csak tényleg érdekel. WoW-ban volt 8 évem, több ezer órával. Semmi nem közelítette meg ezt. Még az 1000 órát sem. -
.LnB
titán
Vágom az EFT-t. Első videók óta. De nem fogok vele játszani szerintem.
(#30) szupermacs: Én jelenleg is Witcher lázban vagyok. [link] Tegnap jöttek meg a könyvek, most azt olvasom. Nekem az a Non-plus ultra RPG (ami nem multiplayer). Dota2-ben meg van 800 órám, kezdetnek elég nem?

Nem keresek komoly játékot manapság. Legutóbb a Hellblade-et játszottam végig, az is borzasztóan tetszett. casual-ba tolom.

-
Zedz
addikt
válasz
szupermacs
üzenetére
Fentebb taglaltuk a toxic playereket. A MOBA az egész melegágya.
Premade csapattal más a helyzet, de nehéz összeszedni egy jó teamet. 
-
Zedz
addikt
válasz
Hopkins95
üzenetére
Most nekem is passzívban van az accom, valami jóféle RTS játék után kutatok, csak nem igazán járok sikerrel. Nagyon bízom abban, hogy a Warcraft 3 kap valamiféle törődést, mert Blizzék részéről valami mozgolódás van a cím körül, pl. idén augusztusban kapott PTR szervert a játék + balance változtatásokat.

Addig ezt próbálgatom.
(#28) .LnB: Legutóbb én is egy rugót húztam. BC óta tolom, de egy rugóm se volt még, aztán most Legionben nagyon megtetszett, igazi fun vele a PvP.

Viszont ha komolyabb hangvételű játékot keresel amit lehet majd csapatban is tolni, akkor lehet ezt érdemes figyelemmel kísérned. -
Zedz
addikt
PvP? Az tipikusan olyan, hogy még a péntek esti részegedés előtt letol az ember pár kört, aztán meg volt az izgalom.
0-24 fut, nem kell hozzá annyi ember, elég találni 1-2 partnert és mehet a móka. Nem is beszélve a World PvP-ről. Persze nem a kicsik gyilkolására értem, hanem mondjuk ketten nekiugrani 4-üknek. Ezeket élveztem a legjobban anno. 
-
Zedz
addikt
Írnám, hogy casualban el lehet vele pötyögni, de követtem anno a visszatérésed, és ha jól emlékszem írtad, hogy nem megy a casu szint, így sajnos nem tudok mit írni.

Egyszer hátha vissza tudsz térni.
Elég pörgős most a content, raid nélkül is. BlizzCont nagyon várom, tuti ütős lesz az új kieg is. Amúgy amik nagyon hiányoznak nekem, azok a régi RTS-ek, úgy mint Warcraft 3 pl. Na ott voltam igazán jo communityben. Persze akkor még tizen éves voltam, de befogadott egy felnőttebb guild, és úgy nagyon jókat lehetett tolni. Az is kicsit komolyabb stílus, sok toxic nem érné fel ésszel, abban meg nekik nincs fun ugye. 
-
.LnB
titán
Én is így értettem természetesen. Máshol már leírtam azt is, hogy a mai fiatalok nem játszani járnak ezekbe a multi játékokba, hanem ládát nyitogatni. Az a legfontosabb.
A játékok is folyamatosan butulnak, bár ez szerintem senkinek sem újdonság.Ne is mond a WoW-ot. Sose fogom tudni elengedni. Nagyon hiányzik. De egyszerűen nem tudok vele játszani, nincs időm.
Úgy szégyeltem magam mikor legutóbb is Viktor77-ékat otthagytam. Megkaptam tőlük minden segítséget, nagyon jó guild volt. De irl vitákat szült már a raid szó említése is. És jogosan, igaza volt a menyasszonyomnak. Nem megy egyszerűen. 
-
Zedz
addikt
A társadalmi deformáció helyett inkább a korkülönbség ütközik ki szerintem.

Legalábbis a saját tapasztalataim szerint a legtoxicabb playerek azok rendszerint még mindig a tinédzserek, akik pont leszarják, hogy más játékát teszik tönkre, de cserébe le tudják írni messengeren, hogy "lóól máté, nézd mit toltam XDDD".De pl egy Armában, Squadban, vagy akár csak elég a WoW-ra tekinteni, ez kvázi megszűnik. Persze van aki nem növi ki és továbbra is toxic marad, de azt egy "felnőtt" guild, klán, squad, akármi már nem fogja tolerálni, aztán végül egyedül marad.
-
.LnB
titán
Egyáltalán nem jók a mostani multi játékok. Sőt! 90%-ban tucatszar az összes. Az ember kipróbálja és kuka.
Ma a multiplayer játékok legnagyobb rákfenéje a játékosbázis. toxic szinte mind, trollok, hackerek, idióták. Elég csak az OW körül kialakult helyzetre tekinteni. A gond jelentős. Az emberek képtelenek együtt játszani, a társadalmi deformáció most ütközik ki a multiplayer játékokban. Ezért is annyira sikeres például a pugb. Ahol egyedül vagy, csak magadra számíthatsz és nem függesz az idióta csapattársaktól. Folyamatosan hallom, hogy mennyire undorító játékosok vannak LoL, Dota2, CS, OW, WoT és minden nagyobb multi címben. A másik dolog ami negatívan hat a legtöbb multiplayer FPS játékra az a dedikált szerverek teljes hiánya. Nincsenek már jól kialakult közösségek a szervereken. Összeszokott társaság, akik az adott szerveren haverkodnak össze, és szívesen térnek vissza "mulatni" az újdonsült ismerősökkel. Régen ez volt az alapja. CS-ben rengeteg ilyen szerverre emlékszem csirkeol, cshu, smalla, és még sok szerver. Gondolom COD-ban is megvoltak ezek.Az, hogy kivéreztetik a játékokat az ma már természetes mondjuk a COD esetében (bár pc-n már véreztetni se kell szerencsére).
Egy ilyen játék mint ez a Hell Let Loose az egy célzott közönségnek szól. Azoknak azt fogja nyújtani amit várnak, és amit a játék ígér. Ez komolyabb dolog, nem tucattermék. És mivel kis csapat dolgozik vele, valószínűleg a szívüket, lelküket beleteszik. Ezt nem kell a tucatszarok közé sorolni, de aki nem a célközönség az kerülje is el. Igen is kellenek az ilyen címek, kevés embernek, de valószínűleg nagy örömöt fog jelenteni ez a játék.
-
ribizly
veterán
Igen. Ez a gond a legtöbb mai multi FPS-el:
Vajon meddig lesz rajta ember, akivel még lehet játszani?
Egész egyszerűen túl sok (jónak tűnő) jelenik meg évről évre és hiába lenne lehetősége kibontakozni egyiknek másiknak, amikor közben teljesíteni kell a következő évi business target-eket és jön az újabb adag. Az új egy kicsit más egy kicsit új és a lényeg, hogy azt vedd meg és akár mesterségesen is, de kivéreztetik a "régit".
Éppen ezért nem merek belevágni 1-1 ilyen megvásárlásába, mert lutri. Hiába tűnik jónak. Bármi lehet belőle, de leginkább bukta.
Majd meglátjuk.
-
-
törölt tag
Mennyivel élethűbb lenne, ha nem bluetooth fejhallgatót használnának 2. Világháborús játékban, hanem csak addig lehetne "elkiabálni" mint a való életben.... és azt az ellen is hallaná!

Nem is értem eddig miért nem így csinálták

-
Ragnar_
addikt
A CoD WW2-nek kb. ilyen a grafikája.
(Én nem értem, hogy miért rossz a CoD WW2 grafikája.. Ha nagyon elfogult BF1 fan lennék is azt mondanám, hogy 10/8.5 BF1/CoD WW2, mert mondjuk kisebbek a CoD WW2 pályák, legalábbis amit eddig láttunk belőle. De biztos vagyok benne, ha lesz saras pálya CoD ww2-ben az is kb. így fog kinézni...) -
Nagyon jó, most néztem róla egy videót! Tisztára Cod 2 feeling! Számomra ilyennek kellett volna lennie a Cod WW2-nek valamivel jobb grafikával. Semmiféle perkek, supply droppok meg killstreakek, hanem csupán a reflexek és képességek kihasználása.

A Hell Let Lossehoz annyit, hogy nagyon tetszik, de nem tudom, hogy melyiket érdemes először kipróbálni: Arma 3 vs. Squad vs. Hell Let Loose. Bevallom még egyikkel sem játszottam, csak videón láttam.
-
Dhampir
félisten
A Call of Duty 2 ilyen grafikával ütős lenne, de vajon milyen erősségű konfiguráció képes ezt a megjelenítést visszaadni?
-
.LnB
titán
Erről a Suad-ról még sose hallottam, de durva te jó ég!
Most néztem gameplay-t. Eszméletlen élmény lehet így játszani. Bár ehhez azért már kell intelligencia, meg komolyság. Szóval adom, igazad van. Csak számomra volt ez furcsa aki CS-n Quake-n és a többi "tucat" multin szocializálódott. 
-
szupermacs
veterán
Unalmas videó. Eddig üres, csak rá van húzva erre is egy WW2 skin.
-
.LnB
titán
Én mikor ezt a gameplayt először láttam, rögtön az volt az első gondolatom, hogy ez rohadt jónak tűnik. De ismerve a mai gamer generációt, ki a fene fog ezzel valóban így játszani?
Csak akkor tudom elképzelni, ha összeáll egy nagy baráti társaság. Random emberekkel ez ki van zárva. -
Gery9112
őstag
Kicsit Brothers in Arms érzete van, eddig nagyon jónak tűnik.

Új hozzászólás Aktív témák
- Mini PC - HP ProDesk 405 G4 DM / Ryzen 5 PRO 2400GE / DDR4 / NVMe / HDMI / több db / számla
- ÚJ, bontatlan iPhone 17 256GB levendula KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- RYZEN 7 7800X3D 32 GB DDR5 RTX 3080 Ti 12GB 1TB M.2
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Ennyit megér, hogy már a closed alpha fázisban kipróbálhassam és gondolom úgyis jóval drágább lesz majd ha egyszer megjelenik. Nem úgy mint az Escape from Tarkov 50 eur körüli belépő szintje 

Nem rossz a GoT, a TWD már annyira nem tetszik, találtam ezek helyett jobbakat. Vikingek, House of Cards, Mr. Robot, Black Mirror. Ezeket is csak ajánlani tudom.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Csak előtte még ezt a 7. részt akarom elolvasni, épp Kindlet nézek hozzá. (meg sok máshoz is, lassan már tényleg megéri tartani egyet)

A játékok is folyamatosan butulnak, bár ez szerintem senkinek sem újdonság.