Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szupermacs
veterán
Ha én addig fent vagyok, használhatatlan vagyok meló közben. Sajnos az esti suli miatt sincs sok időm, ráadásul hétvégén is egész nap bent vagyok, pedig nagyon jó lenne néha tényleg kikapcsolódni és nem mindig az órát nézni hétvégéken és este. Semmiben nem tudok eléggé elmerülni. Talán Gears 3 multi ami leköt és kezdek jobb lenni benne, de még mindig nem egy WoW szintű élmény.
Munka, beadandók készítése, tanulás, túlóra, iskolába járás. Egyszerűen utálok felnőtt lenni.
(#40) Zedz: Az tuti.
Vigyen is el. -
szupermacs
veterán
20 óra után nekem már azon jár az eszem, hogy mikor feküdjek le aludni. Ha 8 után érek haza, akkor meg csak arra kapcsolom be a konzolt, hogy elaludjak Diablo előtt. (Komolyan, annyira monoton, hogy annál jobb alvós játék nincs.)
És rettegek ha arra gondolok, hogy lassan nekem is gyereket kellene már csinálnom és házasodni/összeköltözni. 28 vagyok, annyi játékot nem próbáltam még ki!
-
szupermacs
veterán
Csodálom, hogy az embereknek ennyi ideje van játékra, de komolyan. Amikor azt mondja valaki, hogy nincs ideje játszani és közben különböző játékokba beletett több száz órát. Én örülök ha heti 10-15 órát le tudok ülni a box vagy a gép elé. Mi lenne, ha időd is lenne rá?
Nem trollkodásból írom, csak tényleg érdekel. WoW-ban volt 8 évem, több ezer órával. Semmi nem közelítette meg ezt. Még az 1000 órát sem. -
Zedz
addikt
PvP? Az tipikusan olyan, hogy még a péntek esti részegedés előtt letol az ember pár kört, aztán meg volt az izgalom.
0-24 fut, nem kell hozzá annyi ember, elég találni 1-2 partnert és mehet a móka. Nem is beszélve a World PvP-ről. Persze nem a kicsik gyilkolására értem, hanem mondjuk ketten nekiugrani 4-üknek. Ezeket élveztem a legjobban anno. 
-
Zedz
addikt
Írnám, hogy casualban el lehet vele pötyögni, de követtem anno a visszatérésed, és ha jól emlékszem írtad, hogy nem megy a casu szint, így sajnos nem tudok mit írni.

Egyszer hátha vissza tudsz térni.
Elég pörgős most a content, raid nélkül is. BlizzCont nagyon várom, tuti ütős lesz az új kieg is. Amúgy amik nagyon hiányoznak nekem, azok a régi RTS-ek, úgy mint Warcraft 3 pl. Na ott voltam igazán jo communityben. Persze akkor még tizen éves voltam, de befogadott egy felnőttebb guild, és úgy nagyon jókat lehetett tolni. Az is kicsit komolyabb stílus, sok toxic nem érné fel ésszel, abban meg nekik nincs fun ugye. 
-
Zedz
addikt
A társadalmi deformáció helyett inkább a korkülönbség ütközik ki szerintem.

Legalábbis a saját tapasztalataim szerint a legtoxicabb playerek azok rendszerint még mindig a tinédzserek, akik pont leszarják, hogy más játékát teszik tönkre, de cserébe le tudják írni messengeren, hogy "lóól máté, nézd mit toltam XDDD".De pl egy Armában, Squadban, vagy akár csak elég a WoW-ra tekinteni, ez kvázi megszűnik. Persze van aki nem növi ki és továbbra is toxic marad, de azt egy "felnőtt" guild, klán, squad, akármi már nem fogja tolerálni, aztán végül egyedül marad.
-
ribizly
veterán
Igen. Ez a gond a legtöbb mai multi FPS-el:
Vajon meddig lesz rajta ember, akivel még lehet játszani?
Egész egyszerűen túl sok (jónak tűnő) jelenik meg évről évre és hiába lenne lehetősége kibontakozni egyiknek másiknak, amikor közben teljesíteni kell a következő évi business target-eket és jön az újabb adag. Az új egy kicsit más egy kicsit új és a lényeg, hogy azt vedd meg és akár mesterségesen is, de kivéreztetik a "régit".
Éppen ezért nem merek belevágni 1-1 ilyen megvásárlásába, mert lutri. Hiába tűnik jónak. Bármi lehet belőle, de leginkább bukta.
Majd meglátjuk.
-
Nagyon jó, most néztem róla egy videót! Tisztára Cod 2 feeling! Számomra ilyennek kellett volna lennie a Cod WW2-nek valamivel jobb grafikával. Semmiféle perkek, supply droppok meg killstreakek, hanem csupán a reflexek és képességek kihasználása.

A Hell Let Lossehoz annyit, hogy nagyon tetszik, de nem tudom, hogy melyiket érdemes először kipróbálni: Arma 3 vs. Squad vs. Hell Let Loose. Bevallom még egyikkel sem játszottam, csak videón láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Direct One (műholdas és online TV)
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- LED világítás a lakásban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Asztrofotózás
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AMD Ryzen 5 5600/3060/512Gb SSD/16Gb RAM/700W
- Bomba ár! HP 15 - Intel N4000 I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad E50-70: i5-5G I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 zsanér törött laptop
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i5-G4 I 8GB I 180GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG N-Base 500W
- Xbox Series X /// 2 TB Model! // Számla + 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus CM 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Vigyen is el.
Csak előtte még ezt a 7. részt akarom elolvasni, épp Kindlet nézek hozzá. (meg sok máshoz is, lassan már tényleg megéri tartani egyet)