Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
winbox
senior tag
válasz
MC Pite #3611 üzenetére
Ma újra elkezdtem, több órán át mindent kipróbáltam, de egyszerűen nem akar menni. Pedig másnak megy 4a-val. Akit esetleg érdekel a téma, itt a leírás, ami alapján csináltam:
[link] Természetesen előtte rootolni kell a telefont, illetve ebből a zip-ből lehet a Telenor mbn-t kinyerni Bulgáriát vagy Dániát választva. A telefonban egyébként van gyárilag dán mbn, de azzal sem ment nekem. Ezzel az EFStools módszerrel egyébként csomó telefonra lehet feltölteni az mbn-t, a VoLTE topikban sokan írták már. Részemről ennyi, megpróbáltam mindent, nem lesz VoLTE
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- E-roller topik
- Motoros topic
- One mobilszolgáltatások
- World of Tanks - MMO
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 15 128GB Pink, Bontatlan, Új, 0 Perces, Aktíválatlan, Rózsaszín, 1 Év Apple Garancia
- 1Hetes !! Apple iPhone 16 Pro 128GB Black Titanium 1OO% ! 1ÉV Nemzetközi APPLE Garancia
- Apple iPhone 15 128GB Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Aktíválatlan, Kék, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPhone 15 128GB Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Aktíválatlan, Kék, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPhone 15 128GB Pink, Bontatlan, Új, 0 Perces, Aktíválatlan, Rózsaszín, 1 Év Apple Garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- PS Plus előfizetések
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!