- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathulhu
addikt
1 GB vagy kevesebb alatt az ubuntut felejtsd el, tapasztalatbol mondom. Lubuntu viszont remek ilyen gepekre. Amugy a mint igen szoros rokonsagban all az ubuntuval, szoval sok kulonbseget nem fogsz felfedezni. Most mint van nalam a cegnel es otthon is, de aprilistol ubuntut tervezek, jon az uj LTS.
#14: unity egy kalap ..., de kb 10 mp alatt rakhato ubuntura is cinnamon.
-
|DavidWoody|
tag
Tudom, hogy nem egeszen vag ide ez most, de gyakorlatilag ez is MINT. Neken az lenne a gondom, hogy van egy asrock e350m1 lapom, amin mar a dobozon is virit a 3d BD stb lejatszas, namost nekem win 7/8.1 alatt a yutub mar 720pn szaggat, mkv maximum 720p, 1080 nal mar teljes halal, feldobtam egy mintet par napja es ott is meghal egy 720pn is a rendszer. Ez mitol lehet? BD-t meg nem is probaltam soha, szerintem a 720BD is kinyirna nemhogy a 1080. Es termeszetesen a rendszer alap sebesseget is rettenetesen rossznak erzem.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Filmvilág
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest