Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
CPT.Pirk #327 üzenetére
2. Azt kellett volna írni, mert voltak/ vannak olyan programok, (pl Battlefield 2), ami a termékkulcsot is beírták a reg.adatbázisba. Orignnel nem tudom mi a bajod, szerintem korrektek annak ellenére, hogy Amerikában méltatlan módon megszavazták őket zsinórban kétszer a legrosszabb társaságnak (ahol a COD kiadó érdekes módon nincs mögötte sem meg előtte sem). Battlefield sorozat miatt nekem amúgy sem kerülhető ki
3. Ez most nem az @ polirozós verseny, de:
4. Nekem bőven elég az, hogy a hanyag programozók ide vagy oda, a rendszer évek után is gyors és stabil. Ebben oroszlán része van az MS-nek, a Norton-nak, A CCleanernek és nekem is
6. A Norton 360 nekem ingyenben volt, illetve az egyik 4k-ért, olcsóbban jutottam hozzá mint a NIS-hez, és mivel úgyis Symantec védelmi programokat használok, így nekem plusz program telepítését nem jelentette, csak a NIS helyett az N360 települt, amit nagyon megszerettem, és a jövőben is N360-at fogok használni a fő gépemen. Persze lehet, hogy marad egy pár elárvult bejegyzés, de tudod mikor számított ez? Az egy magos rendszerek korában a 2000-es évek első felében, meg amikor a Vista eleve lassú volt (az akkori HW technológia kezdetlegessége miatt) és az MS is szenvedett a Ready Boost meg hasonló cuccokkal. Az SSD-k előtti időben.
Értem én, hogy szerinted nem így van. Szerintem meg igen
Új hozzászólás Aktív témák
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Apple asztali gépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gaming notebook topik
- Kuponkunyeráló
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megköveteléséből
- Béta iOS-t használók topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- LEGO klub
- Fejhallgatós találkozó
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 6700XT / 32GB DDR4 !
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest