Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- bambano: A sor végén
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fenyő
őstag
válasz
tothmaxy182
üzenetére
Igen VLC-vel próbáltam, megpróbáltam az mplayert feltelepíteni, de ugyanazt játssza mint már több progi, látszólag feltelepül, de aztán nincs a menüben a progik között. Viszont nem tudom mit csinálhattam/állíthattam, mert most meg ami eddig ment (felirat nélküli) online flashes videó, azok baromira elkezdetek szaggatni.
Gondoltam, hogy nem lesz egyszerű menet (többször próbálkoztam már Linuxxal, de aztán mindig ment vissza win), de egyelőre problémásabb mint számítottam, no mindegy a hét végéig van még idő birkózni vele, hátha sikerül belőni.
Hcl: Ott próbáltam, de semmit nem reagált rá, amúgy ha a menüben hálózatokra megyek, látja a helyi hálót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 pro+ 512GB,Újszerű,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Gondoltam, hogy nem lesz egyszerű menet (többször próbálkoztam már Linuxxal, de aztán mindig ment vissza win), de egyelőre problémásabb mint számítottam, no mindegy a hét végéig van még idő birkózni vele, hátha sikerül belőni.