Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tothmaxy182

őstag

válasz default. #1154 üzenetére

Nem vagyok egy nagy szakértő, én is csak nemrég kezdtem ismerkedni a Linux-szal.

1, Persze hogy van ilyen opció, a cikkben leírt telepítési mód csak egy lehetőség.

2, Én személy szerint nem használok vírusirtót, mert a vírusok elenyésző része készült Linux-ra, de biztos vagyok benne, hogy van alternatíva. Tessék! Rágugliztam (vírusirtó linux), az első 5 találatból 3 különböző vírusirtó is volt, illetve az imént linkelt toplista. De mégegyszer mondom, én nem használok.

3, Saját tapasztalatom, hogy sokkal kevesebb erőforrással is beéri, persze ez attól függ, hogy melyik disztribúciót teszed fel. Ha régi gépre akarod feltenni, akkor ne a cikkben használt Cinnamon-t tedd fel, hanem mondjuk a Linux Mint Xfce verziót, ami nem annyira csicsás (bár az XP-nél fényévekkel jobban néz ki), mint a Cinnamon, ellenben gyengébb géppel is beéri!
    Én egy Pentium 4-es 1 Gb RAM-os gépre tettem fel az Xfce verziót, mert az a Win XP SP3 használhatatlanul lassú volt rajta. A váltás után megtáltosodott... :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés