Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
válasz
pgyorgy59
üzenetére
Már hogyne vennék fel? Jár nekik, ráadásul csak aprópénz.

Ami pedig Szalai "barátunkat" illeti, szinte észre se lehetett venni a pályán. Saját dumáját cáfolta meg.Egyetlen magyar focistát láttam a pályán, Király Gabit.
Tiszta szívből gratulálok az andorrai játékosoknak. Ahhoz képest, hogy hobbiból fociznak, kordában tudták tartani a magyar hordát.
-
Vakegérke
félisten
válasz
pgyorgy59
üzenetére
"A kedves Szalai" könnyen nyilatkozik, hiszen arról papol, hogy kinti csapatokban kell játszani, hogy egy focista érjen valamit. Ő ugye a Schalke csapatának tagja, így érthető, hogy ezt szajkózza. Abban a megjegyzésében viszont nagy igazság van, hogy nincs saját nevelésű játékosunk, aki felnőhetne a feladathoz.
Amondó lennék, hogy kéne egy új Baróti Lajos. Nála rend volt, azóta sem értünk el olyan sikereket, mint az ő irányítása alatt.
Mondok mást. Mezey György sem lenne rossz választás, '86-ban az ő vezetésével jutottunk ki Mexikóba, a VB-re. Hogy aztán a szakácsra kenték a magyarok szégyenteljes vereségét, az már nem az ő hibája.
Páran biztos felszisszennek, de Csank János sem mellékes figura. Képes volt a Vác lezüllött csapatából bajnokot faragni.Ja, hogy Szalai...
Könnyen jár a szája, nem kellett átélnie a szégyent. Ha részese lett volna a vereségnek, biztos másként nyilatkozna.Vladi: Értem én, amit mondasz, csak az anyagiakban tér el a véleményünk.
Hova a faxba kell az a sok milliárd? Csak nem arra gondolsz, hogy ennek a renyhe csürhének többet kell fizetni, hogy produkáljon?
Ismét csak Hofi ide vonatkozó megszólalását tudom figyelmedbe ajánlani.
- Tud úszni?
- Nem.
- Ha adok egymilliót, akkor tud?
- Nem.
Nem milliárdok kellenek a fociba, hanem kemény kezű vezetők, akik gyomlálják a gazt, és nevelik az életképes palántát.
Cukorka, korbács.
Teljesítesz? Elismerjük, jutalmazzuk.
Sumákolsz? Takarodj! -
nikilauda
senior tag
válasz
pgyorgy59
üzenetére
Nekem is az a gondom, hogy ha kijutnánk, akkor is nagy eséllyel kapnánk a csoportba modern focit játszó nagycsapatot. A világ szeme láttára pedig még kényelmetlenebb lenne egy nagy zakó.(mint az utolsó 86-os vb-n emlékszem, hogy azután is mi ment) Nem vagyok kárörvendő és szeretném ha a magyar foci erős lenne(vagy közepes), de reálisan nézve még sok időnk van addig. Hiába jön az új focinemzedék, ők sem képesek még arra, hogy a jelenlegi helyzeten változtassanak. Addig is ezt a pénzt a kormány beleölhetné mondjuk a vízilabdába vagy más általunk jól teljesítő sportágakba.
-
Vakegérke
félisten
válasz
pgyorgy59
üzenetére
"Rettenetesen nem jó szívvel, de én is azt mondom: meg kell szüntetni nálunk a "profi" labdarúgást."
Úgy bizony.
Kedden vajon mit művel a falka Andorrával? Hogy őszinte legyek, nem tudok már a magyar csapatnak drukkolni.
Ha kikapunk, csak pont lesz az i-n.
Ha győzünk, széles vigyorral nyilatkoznak majd a játékosok, hogy tessék, tudunk mi, nem kell ám minket leírni. -
Vakegérke
félisten
Ellent kell mondjak, megérdemelt büntető volt.
Talán nem lett volna 11-es, ha testhez szorított lett volna a holland játékos karja, de ott hibázott, hogy talán pont elkerülendő a 11-est hátra rántotta a karját, így bizony "lengőből" változtatta meg a labda útját.Várom a megjegyzésed, véleményed.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- iPhone topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Apple MacBook
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Cooler Master CM Stacker STC-T01 nagytorony, E-ATX ház extrával 30e
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- BenQ Zowie XL2586X+ Profi eSport, 600 Hz-en!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy Watch FE / 16GB / Bluetooth / Wi-fi / GPS / 1 Hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bontatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest