- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
runner 125
nagyúr
Eddig én is úgy voltam vele, h Attilát most "kinyuvasztják" párbajok alatt, aztán egy 2. hellyel lezárják a történetét.
De, nézzük már meg, h ki vitte az egész VV-t a vállán, kiről szólt a legtöbb anyag, ki tudott összeszedetten beszélni, kin tudtunk szórakozni, kinek volt szinte minden esetben igaza, stb.
Már fentebb is írtam pár hete, h én az abszolút töketlensége, lúzersége miatt nem adnám Csabinak a fődíjat. Komolyan mondom, ha lenne benne valami plusz, ..mittomén' jó humor, egy normálisabb beszélőke, vagy szimplán valamiféle jellmével több szimpátiát váltana ki belőlem, tudnám indokolni magamnak, h miért ő vigye el.
De így?!Evett-edzett-szart-néha nyökögött valamit, és eljátszotta párszor az áldozati bárány szerepét, (illetve olyanokat vitt ki párbajozni, akiknek a szülei most is bánják, h nem védekeztek annó.)
Ennyi.Ezen kívül mit tudunk mellette megemlíteni? Azt, h ő a "jó oldal"? (bájfecóka), na nevetessük ki magunkat.
Szívem szerint benyomnám a 3. helyre egy 22%-kal, Sehikét 28-cal a másodikra, s Attilát 50-nel az elsőre.
-
ERPY
őstag
Nem szivatja, Peti mondja az igazat.
Azért nőtt a szememben a retek, hogy a végére lealázza ezt a sok senkiházit, főleg Fingát. Így is utálja az egész ország, szerencsére sikerült magát szépen lejáratnia a hónapok alatt, és most még kap egy bazi nagy adaggal ezzel a Dukais sztorival.
Kár, hogy nemlátjátok az arcomon ezt az örömtől teljes boldogságot. Aki azt mondja, hogy nálam jobban utálja ezt a disznót, az hazudik. -
Vakegérke
félisten
Nem őt, Cristofelt.
Az ő románcuk egy dolog, annál inkább genyóság, hogy Kinga ügyét is teregetik. Na nem a zabálógépet sajnálom, még csak Gergőt sem.
Leginkább Seherezádé sérül.
Egyetlen ember nyerhet a dolgon, Attila. Rájön végre, hogy egy önző, hazug, dagadt szekér után futott. -
ERPY
őstag
Lehet hogy a nagyfülű dagi merőkanállal evő rávezeti, hogy Atti ellen nincs esélye, és vigye Sehit. Már csak olyan megfontolásból is, hogy Finga úgy repült mint Fing(a) a gatyából mikor Sherivel párbajozott.
De sztem Gecónak amennyire kiismerhette az ország, hogy egy buta, gondolkodni sem tudó ember, nem hiszem hogy visszaküldenék. Még lehet Bándiká, az orléans-i szűz is kint hagyná. -
radi8tor
MODERÁTOR
-
deniro2
senior tag
Eddig nem tudtam elképzelni, de az ember mindig tanul...
A fészbuk meg baromira nem számít, mert egyrészt az is egy internetes médium és úgy tünik, hogy piszok nagy különbség van az internetes és az sms szavazások között, másrészt amikor leutóbb néztem, akkor Gergőnek volt a 2. vagy 3. legtöbb lájkja, ehhez képest úgy hullott ki az első párbaján, mint a rohadt szilva...
-
kukinyo
addikt
Itt már nagyon meg kell gondolni.Ha most hívja ki Csabát, szerintem kint marad.Valószínű hogy Attilától elfordultak jó páran, Kingával való nyavajgása miatt.Most inkább azon kellene fáradoznia hogy minél tovább bent maradjon és hozza a régi formáját.Vissza kellene szereznie az elveszített szurkolóit a végső megmérettetésre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi A3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest