- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vikvuk
senior tag
300
fecó elsírta magát -
Vakegérke
félisten
Szerintem egy beképzelt, elkényeztetett gyerek. No most vagy képes férfi lenni, vagy sírva szalad haza sokszoros csalódás után.
-
Vakegérke
félisten
Most se nyertünk.
Nem ig@z, Cristof@x jutott be.
Pont ez a műmájer gyík, ahogy Attila fogalmazott. -
darál0w
Jómunkásember
ezek mintha homokosok lennének...mind kinézetre, mind beszédre...
-
Vakegérke
félisten
Banya már "tepsiseggű" is lett, Attiláról meg egyre inkább kiderül, hogy van benne szexuális perverzió.
Na, és ami nem mindegy, Fecó egyre szimpatikusabb számomra. -
Vakegérke
félisten
Ha mindannyit eltaláltuk volna, hol maradna az izgalom? Akire tippelünk, az nem nyer, de van még két szereplő, így megmarad a játék egészséges izgalma.
Arról nem is beszélek, hogy mi itthonról lessük az eseményeket, nem kell a villában azon rágnunk a körmünket, hogy "csak őt ne", aztán puff, betolakszik. -
koshmar
veterán
válasz
Vakegérke #284 üzenetére
Egyszer tán eltaláljuk valamelyiket.
Dyának pont annyi esze van, mint amennyit az első ránézésre gondolsz.
Nem tudom, melyik srác mondta, hogy benne nem lehet hibát találni...de pont ezzel a mondattal világított rá az első hibájára. Aki tökéletesnek hiszi magát, az nem az.
Idézném Sehit: E/1-ben mondta, hogy 'várnák'.
Rühellek minden helyesírási és nyelvtani hibát. Nem esett jól, na.
Pedig ő nagyon szimpi nekem. -
Vakegérke
félisten
Nem jött be a tipped. Tartod a nívót, még egyet sem találtunk el.
Sysi eléggé szürke volt, és szerintem kár volt arra hivatkoznia, hogy egyszer már nem jutott be a férjével. Mint mondta, hiba volt párosban jelentkezni. Bizonyos értelemben megtagadta a férjét, nem túl szimpatikus húzás.
Niki túl harsány volt, nem vált előnyére.
Dya jutott be. Majd meglátjuk.
Egyik sem megélhetésért küzdő, napról napra élő melós csaj. Kéne már egy olyan sorozat, mondjuk a NyalóVilág 6, ahol a társadalom perifériájára sodródott ember nyerhetne új, értékes életet. Az lenne az igazi.
Ami a skalpvadászokat illeti, Szilit mondom, és ez számára nem jó ómen.
-
koshmar
veterán
Ha Sysy kerül be, akkor jól fogom érezni magam.
Ha más.. akkor is, mert ennyire azért nem érdekel.
-
Vakegérke
félisten
Este túl zizi voltam, hogy kiélhessem szószátyárságomat. Inkább emlékeztető szavakat írtam.
Nos, pillanatnyilag három erős karaktert vélek látni.
Gergő ösztönös, vagy a sitten szedte fel határozottságát. Meglehet, hogy túlértékeli magát, de egyáltalán nem tartom tolakodónak.
A főzőcskénél egy hangra ugrott, felvágta a hagymát. Másodszor is ugrott, hogy megmutassa, melyik edényben lenne célszerű megfőzni a lecsót. Sehere kikelt magából, holott amikor nem fogadta el a tanácsot, Gergő vállat vonva visszavonult, mondván jó, csináld abban. Végül (ha jól láttam) abban az edényben főztek, amit Gergő javasolt.
Tény, hogy keményen Banya torkának ugrott, de ugye a torzió retorziót szül. Azt hiszem, én keményebb lettem volna a helyében.Sehere keménykedik, hol joggal, hol fölöslegesen. Amolyan "nekem ne kukorékolj" fajta. Gergőt nem kellett volna elhajtania a főzésnél, de Banyával szemben szerintem jogos volt a dolog.
Megjegyzem Veronikával szemben is neki adok igazat.Banya jött, látott, és azonnal domina akart lenni. Magához rendelte egyesével vélt alattvalóit. Talán így akart tekintélyt szerezni?
Megjegyzem suttyóság volt részéről, hogy a távozóval közölte, kit küldjön következőként, de azt, hogy "légy szíves", nem hallottam.
Ha én ott vagyok, kezdem azon, hogy csak akkor megyek be hozzá, ha személyesen kéri. Nem füttyent, hanem szépen megkér.
Attila dumája hatalmas volt. Mivel belátott a szoknyája alá, a Banyának szánt (nem emlékszem hány) pontjait kettőre csökkentette, mert megdöbbentette a látvány.
Ismerve a női hiúságot, ezt Banya nem felejti el neki.
Nos, azonos a véleményem Gergőével. Banya szerepet játszik. De meddig? Most nyeregben érezheti magát, hiszen jönnek még jópáran utána. De mi lesz akkor, ha azok is elhajtják a faxba?Fecó megérdemli, hogy gondolatban elnézést kérjek tőle. Jópofa srác, remélem, az is marad.
Veronika haja szerintem festett, megnyilvánulásai arra utalnak, hogy eredetileg szőke. Meglátásom szerint pillanatnyilag ő a leggyöngébb láncszem.
Kinga jelenleg se hús, se hal. Majd kiderül.
Attila a sötét ló. Nem tudni, mi lakozik benne, nem tudni, hogy mennyire erős. Az viszont elgondolkodtató, hogy nem vitt személyes tárgyat a villába. Vagy nem kötődik senkihez, vagy nem AKAR kötődni senkihez. Vagy hideg fejjel nyírja majd ki ellenfeleit?
-
Crystalheart
őstag
Ma épp ment a TV, mikor gyúrtam a kenyeret. Lecsót főztek. Kérdem én, hogy a fészkes fenében elég nekik egy akkora adag, ami egyedül nekem is kevés volna, tán fogyózik mindenki?
-
darál0w
Jómunkásember
Gergő és Kinga között oriási egyet nem értés van...kb mindenben...jo lesz ez...
Attila meg szerelmes Veronikába...ez nem vita tárgya.
-
Vakegérke
félisten
Gergő pillanatnyilag tényleg alfahím.
-
Vakegérke
félisten
Eddig Gergő viszi a pálmát.
-
koshmar
veterán
válasz
Vakegérke #265 üzenetére
Te jó Ég, milyen feje van... Mint aki három napja nem aludt, és mellé még kegyetlenül be is van rúgva.
Egyből be is hívtam öcsémet: "Te gyere be gyorsan, nem mostanában látsz ilyet"Amikor megláttam Sysyt, abban a másodpercben tudtam, hogy ő az, aki tavaly indult a Házaspárok kategóriában.
Lehet, nem jött össze neki Robertoval...De szerintem ő a legjobb csaj a három közül.
-
Vakegérke
félisten
Már most mérgelődsz? Lesz rá alkalmad bőven.
Veronika adatlapja.
Szép. -
koshmar
veterán
válasz
Vakegérke #263 üzenetére
Főként Veronika részéről.
Már tegnap veszekedett Seherezádéval.
Az ok: Annyira hülye, hogy még egy viccet is képtelen értelmezni.
S. megkérte, hogy mondja el nekik is. De neeem, aszongya', az csak rá tartozik...
Mi? Egy vicc?De az a nyávogás, amit ilyenkor leművel...szerencse, hogy csak a távirányító volt a kezemben...így csak azt b**tam a falhoz.
Az irónia szót szerintem még életében nem hallotta.
Ha azt mondanák neki, hogy ez lengyelül a közösülni, röhögne egyet, és elhinné...Lenyugodtam.
-
koshmar
veterán
Fecó máris a kedvencem lett. Olyan megnyilvánulásai vannak...
Attila és Kinga már megtalálta a közös hangot.
Veronika újra és újra alulmúlja önmagát.Seherezádé mondta: "Kb. 10 éves szinten lehet"
Én meg gondoltam magamban, van az hét is...Kinga sokkal értelmesebb, mint hittem,
-
darál0w
Jómunkásember
lassan végzek a mai résszel...már csak a beszavazo vége van hátra.
Veronika és Seherezizé nem lepett meg...nem valoak a villába.
Viszont Feco...Feco egy igazi idiota, de a jobbik fajtábol...lehet, hogy bírni fogom...a többiekről egyelőre még nem nyilatkozom
...és egy furcsaság...Lilu szvsz a balhéra reagálva megvédte Veronikát, igaz kicsit burkolva utalt rá...de nekem lejött...tud rendes is lenni ez a Lilu, hacsak mást nem adnak neki utasítába.
-
Vakegérke
félisten
Fapofa bejutott. Kell egy ilyen is.
-
Vakegérke
félisten
Bírod a barátságomat, csak ez a topic egész más, mint amire reagálsz.
Ha képes vagy külső segítség nélkül véleményt alkotni, képes vagy saját véleményed leírni, itt a helyed. Arra viszont semmi szükség, hogy ránk tukmálj (ha a legjobb indulattal is) más fórumot, más(ok) véleményét.
Jól elvagyunk magunkban. Ha elolvastad a bevezető írást, és annak megfelelően kommunikálsz, örömmel látlak.
Ha nem, akkor fogadd meg darál0w tanácsát.Türelmed, megértésed köszönöm.
-
Jamby18
senior tag
válasz
Vakegérke #252 üzenetére
Nem szeretnék veled össeveszni mert mikor beteg voltam te le legalább érdeklődtél, viszont nagyon érdekesen fogalmazol.
nem vagyunk kíváncsiak a más által felvázolt képre.
Nem vagy te ilyen mindig segítesz bárkinek, nem értelek most.Inkább csak megmaradok olvasónak még mielőtt összeveszünk
-
Vakegérke
félisten
Fapofa 52%.
Jamby18: Semmi baj, nem bántottál egy szóval sem. Azonban nincs szükségem mankóra.
"Hehe, akkor honnan tudjátok mi történik, mert képben vagytok."
Na, itt a poén. Majd mi kikristályosítjuk a véleményünket úgy, hogy nem vagyunk kíváncsiak a más által felvázolt képre.Ha pedig ezzel a véleményemmel egyedül maradok, akkor legyen. Magamnak fogok beszélni, mesélni.
-
Jamby18
senior tag
válasz
Vakegérke #247 üzenetére
Tyűűűűű most nem értelek, nem szídtam senkit mert nézi, mert ti is és én is nézem.
A hogyvolt csak leírja mi volt az össefoglalókba.
Nem nézzük, én legalábbis nem. Talán baj?
Hehe, akkor honnan tudjátok mi történik, mert képben vagytok.Bocs, ne haragudj, de lehet tényleg én nem értek valamit.
-
Vakegérke
félisten
Na, jönnek a furák. Ki kerül be? A kutyanyaló, vagy a fapofa?
-
Vakegérke
félisten
A libák már gágognak, veszekednek. Egy nap sem telt el.
-
Vakegérke
félisten
Megbocsáss, ez nem "az" a topic.
Elvagyunk itt magunknak, és ha "nem is értjük" a dolgot, mert nem lessük a linked, attól még egészséges véleményünk születhet.
"...nézni is kell mert különben nem érted..."
Erről van szó. Nem nézzük, én legalábbis nem. Talán baj?Köszönöm segítő készséged. Részemről megmaradok értetlennek.
-
Jamby18
senior tag
Nem tudom ki olvassa a hogyvolt blogot, más szemszögből is bemutatja a beszavazókat nézni is kell mert különben nem érted, az összes rész elemezve van.[link]
Én megsajnáltam Veronikát szerintem egy érzékeny, aranyos nő és értékelendő, hogy legalább megközöte azt a nem kevés forintot amivel a nézők segyítettek neki, jó nem házias, na
Bea valami hányinger volt.
"Norbi, Norbiiiiii figyelj Norbi, most csináljunk egy olyat is, hogy veszem ki az uborkát! Mellém egy ilyen ember kell, és nem egy papucs!
Reni szép csaj volt csak hát. "Tánc közben szexisnek, elérhetetlennek és jó nőnek érzi magát, a pasik csorgatják a nyálukat érte, de nem kaphatják meg.
Gergőben mindenki Olivért fogja keresni szerintem.
Atilla meg csak néztem mikor valami mosógépről beszélt egyszem barátjábal, mint "utolsó beszélgetés" -
koshmar
veterán
Annamária egy zombi.
-
-
koshmar
veterán
Ismét egy értelmes kategória.
-
Vakegérke
félisten
A korábbi részekben részletes kisfilm volt minden lehetséges résztvevőről. Nem tudom, hogy mennyi, de fél perc minimum. Nem mértem, de szerintem több, mint amit most a beszavazók alkalmával mutogatnak.
Akkor tényleg kiválthattak szimpátiát, vagy ellenszenvet a jelentkezők.Most mi a frász van?
Nesze, itt van három izéke. Szavazz.Ha kellő tájékoztatást nyújtott volna a nagyságos szerkesztőség, biztos vagyok benne, hogy más lenne a villa lakóinak összetétele.
Sebaj, lelkük rajta. Legfeljebb méltatlan nyeri meg a játékot.
-
Vakegérke
félisten
A furák, hétköznapian fogalmazva furcsák jönnek.
Három izé, meghatározhatatlan figura. Csak annyit tudunk róluk, hogy az egyik kutyát nyammog, a másik fapofa, és van még egy akárki.Mi a frászért nem lehet többet tudni róluk? Na ja, a mostani szerkesztők úgy gondolták, hogy pár másodperc is elég a bemutatkozásból.
Csókoltatom a korántsem tisztelt bagázst, és közlöm velük, hogy ezzel a húzásukkal méltatlanokat juttattak be a villába. Hiszem, hogy se a börtönviselt Gergő, se a nemzetiségi Fecó nem jutott volna be, ha elégséges a tájékoztatás.Miért csak a beszavazó műsor alkalmával lehet látni a teljes anyagot?
Na ja, addigra már tiszta sor, hogy ki kerül be.
Ez kinek az érdekét szolgálja? -
koshmar
veterán
Ismét egy rémálmom vált valóra.
-
Vakegérke
félisten
Idáig egyetlen tippem se jött be. Nem baj. Legalább nem leszel elfogult.
-
Vakegérke
félisten
...sszameg, nehogymár Veronika! 60% pillanatnyilag.
-
Vakegérke
félisten
Jé, Balázson nem szakadt a gatya...
Beköltözés indul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Villanyszerelés
- Vezetékes FEJhallgatók
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Dobozos HP Pavilion Plus 14-eh Fémházas Ultrabook -35% i7-13700H 16/512 Intel Iris Xe OLED 2,8K 90Hz
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged