Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1851) csƵ


csƵ
őstag

Igazsággyőzszívbőljátszom triumvirátusnak az égvilágon semmi bajuk Rolival, de hagyományból mégis rá rakták. Pedig pár hete azt mondták, hogy a végén nüanszok fognak dönteni. Jól szembehányták magukat megint.

(#1852) antikomcsi válasza csƵ (#1851) üzenetére


antikomcsi
veterán
LOGOUT blog

Zsuzsu indoka, hogy azért Rolira teszi a jelet, mert, mert Roli szerint megbántotta, amikor hazugságvizsgálatra küldte, és azt mondta, hogy ezért a továbbiakban sem akar már nyitni felé.

Ebből éri bárki, hogy ez, hogy jött ki Zsuzsunak? Konkrétan semmi rosszat nem mondott Rolira, de rá tette a jelét! Az, meg aki minden idiótának lehordja napok óta, az szívből megúszta a jelet!

Szánalmas!

Meg az emberek is a facebookon! Még mindig azt, nyomatják, hogy a gonosz, kétszínű Roli takarodjon kifelé!
Még mindig nem fogták fel, hogy csak azért mondják, mert a kis buzzancs sellő ezt a bogarat ültette el a fejükben, akiről a napnál is világosabban kiderült már, hogy mekkora egy gyökér, de az emberek nem akarják meglátni!

(#1853) csƵ válasza antikomcsi (#1852) üzenetére


csƵ
őstag

Mikor volt már az a hazugságvizsgálat? Szánalom, hogy azóta is azzal indokol, holott már féltucat emberrel volt sokkal nagyobb konfliktusa.

Mert az emberek is olyan szinten vannak, mint Zsuzsu...

[ Szerkesztve ]

(#1854) mephi666 válasza antikomcsi (#1852) üzenetére


mephi666
nagyúr

belenéztünk tegnap, láttuk a nyomorultakat 3 felvonásban :DDD királyság volt, hoztak szabályokat, törvényeket... aztán a parasztok elkezdtek lázadozni, majd sírtak a büntetés miatt és szapulták az uralkodót+beosztottját... nevetséges... nem néztünk hetek óta összefoglalót, de most 1 óra alatt is sok volt ez a szívből játszunk meg győz a jó, bukik a gonosz téma... aha: szívből rátaktikázták hárman a jelet rolira :C miközben zsuzsu meg a cegánasszon majdnem egymásnak mentek... a vegyestüzelésű kazán jól mozgatja a 2 értelmi fogyatékost... megérdemelné, hogy valaki kiüsse mögülük... elején azt mondtam, hogy abszolút nem irritáló figura (nem úgy, mint előző szériában az affektáló zsóti), de most ennyi idő is bőven sok volt belőle... a produkció is mi volt már amit előadott? meg a ribi hastánc helyett seggrázása is? csoda, hogy lacika nem dobta a rókát roli ölébe közben :DDD

ami viszont feltűnt: anikó kérdezte, hogy hunor akarja-e használni a képességét? mármint levenni a védettséget bárkiről? persze, hogy nem akarta... tartogatja szerdára... teljesen felesleges lett volna ellőni: ha úgy alakul, hogy roli lesz a kiválasztott, valószínű csak ebben az esetben használja és leveszi a búzáról... adri viszont 99% hogy akkor sem azt a mocsadékot vinné, ha nem lenne épp védett, így totál potyára lőtte volna el tegnap :K 90%-ra tippelem, hogy ott lesz a döntőben és 60%-ra teszem neki a végső győzelmet

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#1855) Motion_Blur


Motion_Blur
félisten

Megnéztem a tegnapit.

100% hogy a cigó és a félhülye tudatosan, előre megtervezetten csinálja a balhét. Mű veszekedés, után a kamerának magyarázás magában.. csak hogy lefedjék a műsoridőt. Ha tényleg valós lett volna akkor ment volna egymás krvázása stb... istenem, mekkora szánalom egy banda.

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#1856) nRu3 válasza Motion_Blur (#1845) üzenetére


nRu3
addikt

Igen ő az emberiség szégyene! se ez se az, egy buzi !

''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......

(#1857) Szilofon válasza Motion_Blur (#1855) üzenetére


Szilofon
tag

1850-s hozzaszolas 👍

Remek napom volt, egészen addig, amíg fel nem keltem.

(#1858) Vakegérke


Vakegérke
veterán

Lehet, hogy butaság, de az jutott eszembe, hogy Adri nem véletlenül sáfárkodott a kiválasztáson a jellel. Mivel egyértelmű, hogy Reni és Zsuzsu marják egymást, talán sok néző haragszik már rájuk, így sokukat "elvesztették". Adri fejében megfordulhatott, hogy több esélye van, ha kettejük közül választ ellenfelet, mintha (mondjuk) Lacikát hívja ki. Ha szerdáig beszáll egy jó nagy veszekedésbe Renivel, vagy Zsuzsuval, akkor valószínűleg igazam van.

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#1859) csababarca válasza Vakegérke (#1858) üzenetére


csababarca
őstag

Ha okos kiviszi Renit.
Zsu még most erős, mert áldozatszerepet játszik, rájátszik az elnyomásra, meg hogy őt mindig lebutázzák, stb.

Reni viszont full alpári, gusztustalan, egy rakat bánat a nő.
meglepne ha bárki ellen visszamenne.
ugyanolyan mint Vivi, csak még egy jóízlésű férfi el is hányja magát a látványától.

iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0

(#1860) Vakegérke válasza csababarca (#1859) üzenetére


Vakegérke
veterán

Zsuzsu sem erős, hiszen a síráson kívül mást nem tud. Ezen kívül játssza a vérig sértettet, még esélyt se ad Reninek a békülésre. Ő sem különb a Deákné vásznánál, csak éppen Reni hangosabban ordibál.

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#1861) antikomcsi válasza Vakegérke (#1860) üzenetére


antikomcsi
veterán
LOGOUT blog

Lehet, hogy Zsuzsu sem különb, csak a közvélemény nem ezt mutatja. A szavazások, és a közösségi hozzászólások alapján, Zsuzsunak nagyon nagy szavazótábora van. Jelen álláspont szerint sima győztes.

Talán ezért is akarják előhozni belőle az állatot. Mert sem Reninek, sem a jószívű buzzancsnak nem jó, hogy a sírós lány ilyen erős!

(#1862) Vakegérke válasza antikomcsi (#1861) üzenetére


Vakegérke
veterán

Ez meglep. A csajok összetartó ereje Greg, akinek szintén nagy lehet a tábora, és már többször is negatívan beszélt Zsuzsuról. Ha még ő is azt mondja, hogy nem lehet kibírni, annak súlya kell, hogy legyen, hatnia kell a Zsuzsut kasserolókra.

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#1863) antikomcsi válasza Vakegérke (#1862) üzenetére


antikomcsi
veterán
LOGOUT blog

Greg tábora a töredéke Zsuzsuénak. Most elég sokan Greg ellen fordultak, mert Zsuzsu az áldozat.

(#1864) Vakegérke válasza antikomcsi (#1863) üzenetére


Vakegérke
veterán

Ez méginkább meglep, hiszen Zsuzsu még a fasorban se volt, mikor Greg már felkarolta, pátyolgatta.

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#1865) Danex válasza Vakegérke (#1864) üzenetére


Danex
addikt

De Gregnek ez végig szerep, hogy a kis ártatlan védelmezve játszik... lásd VV Viki is ugyan igy jutott el a döntőig.

(#1866) Vakegérke válasza Danex (#1865) üzenetére


Vakegérke
veterán

Épp ezért butaság tőle, hogy mostanában úgy beszél zsuzsuról, ahogy. Vagy kiesett a szerepéből, vagy már biztonságban érzi magát, pedig messze még a játék vége.

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#1867) antikomcsi válasza Vakegérke (#1866) üzenetére


antikomcsi
veterán
LOGOUT blog

Visszament egy párbajról, és most elhiszi, hogy ő a jóságos győztes! Viszont beparázott, hogy a közösségi héten Zsuzsu nyert ő meg a fasorban sincs. Valahogy le kell építeni őt is, hisz veszélyben a 36 millka. Lassan el kell kezdenie, nem hagyhatja az utolsó hétre.

(#1868) Vakegérke válasza antikomcsi (#1867) üzenetére


Vakegérke
veterán

Eddig rendben van, de én a helyében továbbra is játszanám az önzetlen, jóságos barátot, pártfogót.
A következő kiválasztásnál már nem lesz rajta a lila kendő, ezt nem ártana figyelembe vennie.

Ha Adri Renit, vagy Zsuzsut hívja ki és nyer a párbajon, borul a bili, mert Greg tuti az ellenfelének fog drukkolni, segíteni.
Ha a kihívott győz, mehet a mámoros sellővisítozás, de a nézők emlékezni fognak rá, hogy Greg öröme önző, álságos, hiszen annak örül, hogy "hátvédje" visszatért.
Ha Adri győz, Akkor sem hiszem, hogy Greg elsírja magát, inkább keserű szájízzel ugyan, de megpróbál örömet színlelni, hogy a lány a támogatója legyen.

Ha Adri valamelyik srácot hívja ki, az valószínűleg Lacika lesz.
Ha Lacika győz, kemény idők jönnek Gregre.
A következő kiválasztásnál hiába használja szuperképességét és "felveszi a lila kendőt", Hunor leszedi róla. Tuti, hogy Greg kap három jelet, ha az ellentábor egyik tagja is kap hármat, akkor a villamester dönt. Már csak az a kérdés, hogy ki lesz akkor a villamester. Talán még a döntésre se lesz szükség, hiszen Roli dupla jelet tud adni, vagy valakitől megvonhatja a szavazás jogát.

Ha Gregé lesz a zöld kendő, cifra dolog lesz.
Vagy kihív egy srácot, aki nem lesz könnyű préda, mint Vivien volt.
Vagy kihív a szövetségeseiből valakit, felfedve lapjait, ez viszont felér egy öngyilkossággal.

Csak hangosan gondolkodtam.

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#1869) LamaCube válasza Vakegérke (#1868) üzenetére


LamaCube
addikt

Adri Lacikát viszi szerintem. Bízik abban, hogy a csillámpóni és sleppje szavazótábora mellé áll. Ettől függetlenül nem vagyok benne biztos, hogy Adri visszajönne ellene, mert a játék alatt ide-oda csapódott. Mindig azokhoz, akiket erősebbnek ítélt.
Más téma.Tegnap a szavazáson 1.02.58-nál, ha visszanézed az RTL most-on Zsuzsu tök normálisan kezd el beszélni /nem affektál/, majd jó pár másodperc kell hozzá, hogy felvegye azt a beszédet, affektálást, amit megszokhattunk tőle. Lehet csak én néztem be, de érdekes.

HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

(#1870) Vakegérke válasza LamaCube (#1869) üzenetére


Vakegérke
veterán

Reni a beszéd után kicsivel mondja is, hogy Zsuzsu belefáradt a színészkedésbe.

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#1871) LamaCube válasza Vakegérke (#1870) üzenetére


LamaCube
addikt

Igen ebben igaza van szerintem. Ne felejtsük el, hogy csak azt látjuk, amit összevágnak és mutatni akarnak.

HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

(#1872) ildi_


ildi_
csendes tag

Adri jobban szerepelt mint Lacika, egyértelmű, hogy őt viszi és kint is hagyja, mert nem érdemli meg, hogy a döntő környékén legyen.

(#1873) Vakegérke válasza ildi_ (#1872) üzenetére


Vakegérke
veterán

Elméletileg Lacika lesz Adri ellenfele, de messze még a szerda.

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#1874) Vakegérke


Vakegérke
veterán

No nézzük...

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#1875) Vakegérke


Vakegérke
veterán

Ha jól értettem, Adri szerint Lacika fél Renitől. Ezt vajon mire alapozza?

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#1876) Motion_Blur


Motion_Blur
félisten

Anik00 milyen tetlegességgel való fenyegetésről beszélt?

Cigó vs félkegyelmű fight mennyire átlátszó... :D majdnem elröhögik magukat.

Adrinak ha van esze Rolit viszi. Ha visszamegy onnantól fix döntős.

[ Szerkesztve ]

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#1877) tuki2200 válasza Motion_Blur (#1876) üzenetére


tuki2200
senior tag

Mondtak tegnap(?) a belevaloba a kiesett csajok, hogy Grekeknel minden reggel az a tema, hogy mit kellene csinalni, hogy sokat legyenek az osszefoglaloba...

Szerintem Adri barki ellen kiesik, olyan semmilyen, semmihez nem tudom hozzakapcsolni amikor vissza akarok emlekezni..

[ Szerkesztve ]

(#1878) Vakegérke válasza Motion_Blur (#1876) üzenetére


Vakegérke
veterán

Pedig ezzel a folyamatos balhézással egyre jobban elássák magukat.

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#1879) antikomcsi


antikomcsi
veterán
LOGOUT blog

(#1880) Vakegérke válasza antikomcsi (#1879) üzenetére


Vakegérke
veterán

Ezt a csemegét meghagyom holnapra. :)

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#1881) Danex válasza tuki2200 (#1877) üzenetére


Danex
addikt

Szerinted miért táncolnak reggel mindig a zenére? Máskor meg megse moccannak?

Zsu minden párbajnál berohan egyedül a nappaliba miközben még a többiek kint örülnek a másiknak (most Gregnél is), hiszen tömegből nem nagyitanak 1-1 főre, ellenben, ha külön sikit, arra eddig az összes párbajnál mikor csinálta egyéni kameraképet kapott.

Reni most a kiválasztásnál, mikor menni kellett irni a nevet a boritékra a háttérben lehetett látni, hogy rázza a buláját, meg ki akartak menni a teraszra irni...

Ahogy minden játéknál Reni vagy Zsu megsértődik és róla szól a játék fele.

(#1882) csababarca válasza antikomcsi (#1879) üzenetére


csababarca
őstag

ááá sírok Renyhén, tényleg ilyen.
ez a jó kis transzi hangszín. pfejj. :DDD

iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0

(#1883) ildi_ válasza Motion_Blur (#1876) üzenetére


ildi_
csendes tag

Lacika azt mondta Adrinak, hogy "most lefejelnélek". Roli pedig ott ült és hallgatta, ez azért róla is sok mindent elmondott. Adri jól játszik, kihozza Lacika igazi énjét is...

(#1884) tuki2200 válasza ildi_ (#1883) üzenetére


tuki2200
senior tag

Szerintem pont az a gusztustalan aki szandekosan masok idegeit nyuzza, mert o semmit nem tud felmutatni ezert a tobbit akarja lealacsonyitani...

Az, hogy ez a renimalac bejut parbaj nelkul a dontobe szamomra dobbenet...

[ Szerkesztve ]

(#1885) Motion_Blur válasza tuki2200 (#1884) üzenetére


Motion_Blur
félisten

És majd elhiszi hogy nyerhet..

Szép lesz majd látni a disznó fejét amikor 3. helyen kizúg..

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#1886) tuki2200 válasza Motion_Blur (#1885) üzenetére


tuki2200
senior tag

Igazabol nekem mindegy ki nyer, csak a mediaba ne keruljon be egyiksem... mert, ha ezek fogjak kasztingolni a kovetkezo VV-t, mint ahogy az elozoek ezt....atyaég...

[ Szerkesztve ]

(#1887) Danex válasza tuki2200 (#1886) üzenetére


Danex
addikt

Azért annyira ez nem fenyeget szerintem, se nem néznek ki jól, beszélni se tudnak kvázi egy senkik.

(#1888) tuki2200 válasza Danex (#1887) üzenetére


tuki2200
senior tag

Ezt hittük Anikónál meg Évánál is, aztan oda tették a műcicit, befekudtek a megfelelo ember ala es nezzuk oket minden nap... :DDD

[ Szerkesztve ]

(#1889) Motion_Blur


Motion_Blur
félisten

Renyhe nagyon átlátszó, DE Zsu profi színésznő kategória.

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#1890) Vakegérke


Vakegérke
veterán

Holnaptól Lacika királyságának vége, Adri lesz a királynő. Ezzel Zsuzsu is elveszti a koronáját.

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#1891) Danex válasza tuki2200 (#1888) üzenetére


Danex
addikt

Anikoval nincs kimondott bajom, viszonylag sokat fejlődött, hogy a mellekcsatornán lévő műsort elvezesse.

A belevalóba meg egyértelműen sajtóban balhés, mindenki ismeri neveket raktak, de szerintem elhanyagolható az is, ugye előző szeriakbol nem nagyon volt olyan akit felkerhettek volna

(#1892) Ciccuka


Ciccuka
veterán

Anikó bénázását kivágták?

Cicák támogatása: www.fos.hu/1176

(#1893) tuki2200 válasza Danex (#1891) üzenetére


tuki2200
senior tag

Anikoval nekem se lenne bajom, ha kozelebb lenne :U :D de amit a TV-ben musorvezetes neven csinal.. nyilvan a 0-rol csak fejlodni lehet, de ez meg mindig nagyon messze van a jotol..

(#1894) ildi_ válasza tuki2200 (#1884) üzenetére


ildi_
csendes tag

És az szerinted nem gusztustalan, amikor egy "férfi" ilyet mond egy nőnek, akármilyen szituban? Nem rémlik a radics-féle "van olyan nő, akit verni kell" hozzáállás?
Ne hunyjunk már szemet efelett, akármilyen provokációnak így bedőlni, az bizony az eltitkolt én kibontakozása.

(#1895) tuki2200 válasza ildi_ (#1894) üzenetére


tuki2200
senior tag

Egy nőnek sem mondott ilyet, az a nő, az az ember aki ugy is viselkedik... ha valaki direkt provokalja, nyuzza a masikat idegileg, ilyen baromi gonosz, az nem nő, nem erdemel kivaltsagot azert mert nem penisszel a laba kozott szuletett. A szar ember mindenhogy szar ember, szulessen nonek vagy ferfinak..

Tovabbra is azt csinalja, hogy mivel egy nagy 0, nincsenek bent baratai sem es a jateka is rossz, hogy a tobbieket probalja lealacsonyitani a gonoszsagaval, kikezdeni... ez undorito... Lacikanal ez egy szelsoseges megingas volt, mikor elszakadt a hur, Adrinak mi a mentsege erre az undorito, aljas, gerinctelen viselkedesre folyamatosan? :)

[ Szerkesztve ]

(#1896) mephi666 válasza tuki2200 (#1895) üzenetére


mephi666
nagyúr

tegnapi részt megnéztük: itt jól kijön, hogy mennyit számít, hogy vágnak össze egy összefoglalót... :K annyit láttunk, hogy a nyugiszobában nem akart nagyon csevegni lacika adrival, mert ismeri már a némbert, hogy mindent kikotyog/kiforgat és kavarja a szart... erre ez rohant hunorhoz, hogy lacika milyen buta/ostoba, hogy 2 szót nem lehet vele váltani, majd jött a cigizős eset, hogy "de megfejelnélek" ...ennyit láttunk... ha beillesztenénk közé pár részt, ahogy hunor visszamondja lacikának+rolinak, hogy mennyire lenézi az a "nő", majd cigizésnél az adok-kapok vége volt csak a baromi higgadt "lefejelnélek", akkor teljesen máshogy jönne le az egész a nézőknek :K olyan érzésem van, hogy a szerkesztők biztosak benne, hogy adri lacikát viszi, jelen állás szerint pedig 90%, hogy lacika menne vissza... adri viszont jobban kavarja a szart, ezért a nézettség szempontjából többet hoz, így ilyen összevágásokkal lehet növelni az esélyeit :K

ui: ezt leszámítva ha adri nem lenne ilyen kétszínű, rosszindulatú pletykafészek, nem ostoba és átlátja a helyzeteket... zsuzsut is kioktatta, hogy ne tegye renire, mert azzal saját maga alatt vágja a fát és egyedül fog maradni... ebben tökéletesen igaza volt: adri tisztában volt vele, hogy kap 3 jelet... szívbőljátszóbanda meg ha 3-at rak rolira, akkor egyenlőség esetén úgyis lacika dönt és akkor is 100%, hogy ő lesz a kiválasztott... ha pedig zsuzsu renire pakol, az 1 szavazat semmit nem számít, csak annyit, hogy kiesik abból a klikkből is :K

mi volt már az, hogy roli teljesen kulturáltan próbált közeledni zsuzsuhoz, hogy mondja el nyugodtan a problémáját, benne teljesen megbízhat, nem pofáz senkinek... ezt meglátta a cigánylány és szaladt is a kályhához pletykálni... undorító az a társaság és nézni is rossz őket... az meg tényleg igaz lehet, hogy zsuzsunál ez csak álca, hogy fogyatékosnak mutatja magát... ha belendül és kezd elgurulni a gyógyszere, akkor összeszedetten osztja az észt nagyon... amúgy meg 1 mondatot is nehéz összerakni... vagy valami mentális betegsége van, mint a király beszédében a királynak? ...aki nagyon dadogott, viszont ha begurult, nagyon szépen tudott dadogás nélkül szitkozódni :D

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#1897) Genji


Genji
őstag

Lacikát fogja vinni Adri és vissza is megy. A tegnapi egy értelmes mondatot/gondolatot nem tudok összerakni + a jól megfejelnélek után szerintem nincs miről beszélni.

a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart

(#1898) mephi666 válasza Genji (#1897) üzenetére


mephi666
nagyúr

nálam unszimpátiaszavazás van: ment egy a fantomra, amit csak akkor módosítok, ha a cigánylány vagy a kályha lesz a kihívott :K mindenki más esetén részemről mehet haza adri

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#1899) antikomcsi


antikomcsi
veterán
LOGOUT blog

Én sem árulok el titkot, amikor azt mondom, hogy Adri ellen szavazok, ha a 3 fiú közül választ, és mellette, ha bárkit a sellő brigádból.

(#1900) Motion_Blur válasza mephi666 (#1898) üzenetére


Motion_Blur
félisten

Kályha? :DDD

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.