Hirdetés
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- No Voice in the Galaxy
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
-
-
-
válasz
Szilofon #3814 üzenetére
Ez nem erről szólt!
Ez Laciról szólt. Arról szólt, hogy Laci egy gyökér, aki előjön azzal, hogy neki van szüksége a személyes találkozóra, hogy találkozzon Edinával, aki még 72 órája sem hagyta el a villát, mert ez neki jár.
Erre mondta Denisz, hogy ilyen alapon neki is szüksége lehet a személyes találkozóra, hogy találkozzon az évek óta nem látott gyerekével, nem pedig ilyen röhejes 3 napos távlatokra kéne hivatkozni.
De belátták, hogy hülyével nem kell vitába szállni.
Nem tudom, hogy egyesek mit látnak Laciban. Én legszívesebben a pajszert.
-
válasz
Szilofon #3791 üzenetére
Szó sincs róla!
Csak mielőtt bevennénk Dóri áldozati szerepét, nem árt figyelembe venni az összes történést.
(#3794) Vakegérke
Lacinak most Fannit kell vinnie. És szerintem Fanni fog nyerni egy nem túl szoros párbajon.
Négyen maradnak, amikor is Dóri és Robin dupla jelével Fanni lesz a kiválasztott. Deniszt nem viszi az biztos.
Robin ellen lehet, hogy kint maradna, de ha Dórit viszi, akkor visszamegy.Nem örülök annak, hogy Denisz és Fanni féle emberek kerülhetnek be a döntőbe, de az is irritálna ha Dóri jutna be a végjátékba.
-
válasz
Szilofon #3788 üzenetére
Talán azért nem szerették, mert Dóri a hátuk mögött kavarta a sz@rt.
Igaz, hogy erről beszéltek, de nem azért,mert felkeltek reggel és kitalálták, hogy mától nem szeretjük Dórit, hanem mert olyan előzménye volt.
És valahol igazuk is van, mert Dóri nem megbízható, bárki tudja befolyásolni és könnyen a másik ellen fordítani.
Dóri volt az, aki Nagyon utálta Zsu-t, mégis összemelegedett vele, és elhitte a hülyítést, Dóri volt az, aki utálta Edinát, aztán meg jól elbeszélgetett vele, Dóri volt az, aki meggyűlölte Lacit, és nagy okosan kitalálta a kiválasztásos taktikát, azzal együtt, hogy aztán meg arra rakják a jelet aki visszajön. Ez után viszont a visszatért Lacival jópofizott és a jelet is másra rakta.
Dóri is egy nagy nulla, érthető, ha elfordulnak tőle.
-
-
Vakegérke
félisten
válasz
Szilofon #3636 üzenetére
Edina törtet, megérdemli, hogy ma hazamenjen.
Abban biztos vagyok, hogy Laci következő párbaján ott lenne, és kotkodácsolva, visítva biztosítaná támogatásáról. De miért? Mert reménykedne, hogy neki is jut a lóvéból, beköltözhet Laci lakásába, beülhet az autójába.Ha ő nyer, talán létrejön az álompárbaj, de ez semmin nem változtat. Kihullik, és kész.
53,37 - 46,63% a pillanatnyi állás.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Szilofon #3594 üzenetére
Én nem engedtem meg a feleségemnek, hogy sminkelje magát. Na jó, nem is akarta.
Az a helyzet, hogy egy nő legyen természetes, ébredéskor se legyen rusnyább, mint napközben. Amelyik férfi a sminket szereti, az becsapja önmagát. Hú, de szép az asszony, de smink nélkül biztos nem vinné társaságba.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Szilofon #3531 üzenetére
Erre nem gondoltam.
Egyébként Fanni se számíthat másra. Vagyis...
Nem hinném, hogy Fanni munkamániás, és csupán a szépítkezése egy vagyonba kerül. Amennyi pénzhez jut, azt bizonyára magára költi, Dennis eltartására nem jut egy fillér sem. Tovább megyek, valószínűleg elvárja, hogy őt tartsa ki egy férfi. -
Vakegérke
félisten
válasz
Szilofon #3388 üzenetére
Erre a párbajra van egy halvány esély. Ha Edina megy párbajozni, lehet, hogy Fanni magára pakoltatja a jeleket, és akkor bekövetkezik az, amire vártunk. Jó kis "catfight" lenne.
No, de ha az előző eszmefuttatásom a bejövős, a top háromba jutásért vívott párbaj is lehet az ő műsoruk. Ehhez csak annyi kell, hogy Laci essen ki.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Szilofon #2929 üzenetére
"Még "halálában" sem bírta ki, hogy ne szúrjon oda azoknak, akik többet érnek nála, hiszen még mindig a villában laknak."
Csak ezért mondtam azt, amit.Mikor elhangzott Zsu ominózus mondata, miszerint Dani büdös, a villalakók szinte kórusban vágták rá, hogy minden nap fürdik a srác. Mi nem tudhatjuk, hogy tényleg büdös-e, nem vagyunk ott. Azonban Zsu mindenképp hazug. Vagy akkor hazudott, amikor azt mondta, hogy büdös, vagy akkor, amikor saját állítását cáfolta.
No most mindegy lenne a dolog, csakhogy ez a szerencsétlen egyszerűen nem bírta megállni, és bosszút lihegve beolvasott a volt társaknak. Búcsúzni csak szépen szabad, neki nem sikerült. Jelleméből adódik.Nem, egyik villalakó sem makulátlan.
Kirívó eset Fanni, akinek a szája talán mocskosabb, mint egy pöcegödör. Feltételezem, hogy ebben egyetértünk. -
-
King Unique
titán
válasz
Szilofon #2740 üzenetére
Nagyon irritáló...
viszont az benne a jó, h ezzel a viselkedésével csak maga alatt vágja a fát, egyre unszimpatikusabb lesz az embereknek és egy későbbi párbajnál, majd ráfázik. Legalábbis gonoszkodva remélem.
Ja, sanszos, h Kiskun megy vissza, műsornak, nézettségnek is az tenne jobbat. -
Vakegérke
félisten
válasz
Szilofon #2701 üzenetére
Ám legyen, nem sírok, ha Laci kiesik.
Inkább Danin csodálkozom, hogy betojt, mert akár őt is kihívhatta volna Zsu. Férfi az ilyen?Ami azt illeti, egyáltalán nem biztos, hogy Laci lesz a kihívott. Zsu olyan ellenfelet akar, aki ellen biztos a győzelme. Én a helyében Dórit hívnám ki.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Szilofon #2671 üzenetére
Zsuzsának az a lényeg, hogy győzzön. Dóri ellen szerintem jó esélye van, hiszen ő sem különb Robinnál. Ő a női tuja.
Dani épp most járatta le magát az anyázással, ráadásul Zsu még haragszik is rá. Szerintem benne van a pakliban.
Fannit tuti nem meri kihívni. Megint csak szerintem.Laci lehet a nagy fogás, csak ugye ehhez Dani segítsége kell. Majd meglátjuk.
Edina a logikus ellenfél, Zsu rátette a jelet. Kérdés, hogy ki meri-e hívni.
-
Vakegérke
félisten
-
-
Dyrtyho
őstag
válasz
Szilofon #2662 üzenetére
Fanni ellen lenne esélye, vagy ott még van Laci...hiába van rajta a a lila kendő
-
Vakegérke
félisten
-
Vakegérke
félisten
válasz
Szilofon #2507 üzenetére
Majd jól megnézzük, és kellő súllyal értékeljük az eseményt.
Fanni már párszor beolvasott másoknak, ilyenkor egy oktávval magasabb a hangja. Azt megfigyelted, hogy magasra emeli a karját, és felülről mutogat ellenfelére? Tudod, "én vagyok az AtyaÚrIsten" szindróma. Meglátjuk, hogy Edina ezt hogy reagálja le. Döntő momentum lehet az alá- fölérendeltség miatt.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Szilofon #2444 üzenetére
Szerintem Dani már nem kötődik Zsuzsához. Lehet, hogy az érzelmek még megvannak benne, de ahogy már mondta párszor, hinni nem tud neki. Én még nem tapasztaltam, hogy bunkó lett volna. Az már más, hogy faképnél hagyja, de azt sem szó nélkül teszi, lezárja a beszélgetést, és kész.
Itt van az összes eddigi hozzászólásom. Ha van hozzá türelmed, nézd át, és mutass rá, hogy kit, és mikor emeltem piedesztálra.
Igen, másként gondolkodunk, másként látjuk, értékeljük a szereplőket, eseményeket. Így a fincsi, hiszen nagyon unalmas lenne, ha a közös kedvenc nevét mantráznánk, és azonos lenne a véleményünk, hogy ki a legunszimpatikusabb villalakó.
Elmondjuk a véleményünket, érvelünk, ellenérvelünk. Vitázunk, de nem veszekszünk. Tesszük ezt úgy, hogy nem kapunk hajba, nem durvulunk, nem minősítjük egymást.- o -
ildi_: "Jó taktikus, nagy cselszövő, ráadásul jó nő. Ha ezeket a tulajdonságait ésszel használta volna..."
A hangsúly az "ésszel" szón van.
-
ildi_
tag
válasz
Szilofon #2444 üzenetére
Egyetértek, szerintem is kötődik, de zsu érezhetően nem.
(#2443) Vakegérke Azért nem vennék arra mérget, hogy zsu lazán megnyerhette volna a játékot. Azért annyira nem volt ő okos és ezt a bejövetele után már meg is mutatta, amikor 4 óra elteltével összefeküdt vkivel. Emiatt folyamatosan támadható volt és ez a baklövése előrevetítette azt, hogy mégsem olyan ügyes taktikus ő, mint amilyennek gondolja magát. Ribanckodásos mutogatással bent lehet maradni sokáig, ezért is szavazták vissza az elején, de nyerni nem lehet.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Szilofon #2442 üzenetére
Nekem úgy tűnik, hogy Dani már túl van a féltékenységen. Egyszerűen nem hisz Zsuzsának, igazából nem is érdekli, hogy mit mond.
Azt azért ne feledjük, hogy a leggaládabb dolgokat Zsu követte el a villában. Danit pórázon rángatta, Edinától pedig el akarta venni Lacit.
No meg hazudik gátlástalanul. Mikor Laci elárulta, hogy Zsu azt mondta neki, hogy kellesz, Zsu ezt határozottan tagadta. Érdekes, a kisfia életére nem volt hajlandó megesküdni rá, hogy ő bizony nem mondott ilyent.Arra felfigyeltél már, hogy bármely bűnét a szemére sütik, azonnal azt mondja, hogy "emberek vagyunk"?
Ha ember, akkor legyen becsületes. Neki ez idáig nem sikerült.Ami azt illeti, Zsu lazán megnyerhette volna a játékot. Pláne, hogy könnyfakasztó módon állandóan a kisfiára hivatkozott. (Ó, persze, a szerető anya, aki még arra sem volt képes, hogy megtanítsa a gyereket beszélni.)
Jó taktikus, nagy cselszövő, ráadásul jó nő. Ha ezeket a tulajdonságait ésszel használta volna, mára már ő lenne a közkedvenc a piramis csúcsán. Ehelyett aljasságok sorozatát követte el, (és ugye elsősorban Dani volt az áldozata,) nem tör a cél felé, hanem törtet, bárkin átgázol, ha érdeke úgy kívánja.Megszégyenülten fog hazakullogni, és én akkor kibontok egy üveg félédes vörösbort, és iszom annak az egészségére, aki megadja neki a kegyelemdöfést.
-
ildi_
tag
válasz
Szilofon #2436 üzenetére
danit mostanában jobbnak látom a többieknél, holott eleinte kifejezetten irritált a zsuzsa-imádatával. remélem, hogy rááll most arra, hogy kicsinálja zsuzsát, mert azért ő okosabb és ügyesebben érvel mint egykori szerelme. a másik taktikus játékos a laci, gratulálok ahogy felismerte azt, hogy edinával jobban jár játék szempontjából mint a zsuzsával (ha Dóri már nem jött össze...). Az más kérdés, hogy ki fogja csinálni az idegrendszerét a játék végére a csaj és nehezen tudja majd visszafogni magát, de valamit valamiért.
szívem szerint egyiknek sem adnám oda a fődíjat, de ez az előző szériákban is így volt már. és nem irigységből, hanem mert egyikük sem szórakoztat annyira, hogy megérdemelje. talán az elején az edina volt az, aki a szürke kisegérből kezdett érdekes játékos lenni, de ez akkor múlt el, amikor szerelmes lett a laciba, elkezdte kisajátítani és olyan féltékenységi rohamokat produkál, hogy egy nagy büdös pofont érdemelne, hogy felkeljen.
-
-
Dyrtyho
őstag
válasz
Szilofon #2352 üzenetére
Csaba is ezt csinálta anno, és mégis a 2. helyig jutott. Ennyit nem sajnálok tőle, a főnyereményt végül úgyis olyan fogja elvinni aki érdekes és színes egyéniség
Szerk : A tegnapi összefoglalóban azt mondta Fanni hogy ha Robin kint hagyja Ádámot, akkor ő majd utána kiviszi Lacit. Erre az igéretére kiváncsi leszek
-
válasz
Szilofon #2321 üzenetére
Kettős mérce Nála???
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link][link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]Nem akarok fogadatlan prókátor lenni, de ezeket azért belinkeltem a teljesség igénye nélkül.
Szerintem nincs kiakadva, csak nem szimpatikus neki és nem azért, mert 2-3-szor úgy beszélt, hanem mert egy arrogáns, rosszindulatú, idegbeteg, kötekedő gyerek az Ádám.
-
válasz
Szilofon #2299 üzenetére
Pedig jó lenne!
Láthatnánk mihez kezd Laci, mert Edina kevés lesz neki.
Illetve azt is tovább nézhetnénk, ahogy Zsu tovább próbálkozik Dóri+Robin párosnál, hogy felhasználja őket Daniék "visszaszerzésére". És kíváncsi lennék, hogy Dóri felfogná e a történéseket?
Ezzel szemben ha Ádám menne vissza abban nem lenne semmi jó.
-
¤Envy¤
aktív tag
válasz
Szilofon #2140 üzenetére
Sokan vannak ezen az állásponton, de ez nem igaz így.
Zsu undorító mód átgázolt Edinán, akivel egész közel álltak egymáshoz. Tudta, hogy tetszik neki Laci, és pont ezért hajtott rá ő is....
Furcsa játékot játszik, de pont ezért fog kiesni hamarosan.
Zsu egy törtető, átgázol mindenkin, szerintem megérdemli amit kapott, és remélem Dani innentől tényleg nem bízik meg benne. Elég volt megnézni a bemutatkozó filmjét.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Szilofon #2015 üzenetére
Tény, hogy Laci nem ígért semmit, de bánhatna óvatosabban is egy egyszerű lánnyal. Közel engedi magához, érzi, szerintem tudja is, hogy Edina számára nem közömbös. No, innen kezdve nagy ám a felelősség.
Mit szólsz ehhez?
Szerinted ki lesz a kiválasztott?barca0519951: Mármint Ádám megy vissza? Nem lepne meg, aktívabb, mint Robin. Ami pedig azt illeti, ez a párbaj sem zaklatna fel, vállat vonva venném tudomásul, hogy melyikük nyert.
-
King Unique
titán
válasz
Szilofon #2003 üzenetére
+1
Ja, Plasztik...Kiskun olyan, amilyen, de legalább van mit nézni. Azt mondjuk én sem értem, h lett belőle TV-bemondó...?
Robin, hagyjuk....ő eleve eltévesztette a házszámot, inkább ment volna ÉNB-be, ott külső adottságaival biztos akadt volna rá illő karakter, de egy ilyen taktikai játékban harmatgyenge a teljesítménye...
Dani azért nem rossz arc és valóban, utóbbi időben Ádám gyerek is kezd kicsit feljönni, kitörni a tujaságból.
Ádina nekem mindig is unszimpatikus volt, egyértelműen sunyizik és rájátszik a karakterére, a nagy szerelemre...és ezt sajna kint, de itt topikban is bekajálják sokan. -
Stafni
aktív tag
-
Vakegérke
félisten
válasz
Szilofon #2003 üzenetére
Isten hozott köreinkben.
Nem mindenben értek egyet veled, de a te véleményed is vélemény, legalább színesíti a topicot. Legfeljebb majd vitázunk jó nagyokat.
Arra kérlek, hogy az írásjelek, úgymint pont és vessző után, tégy egy szünetet, légy szíves. sokkal olvashatóbb lesz az írásod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech g920 F1 kormánnyal
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB titánszürke garanciával
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 6800 16GB +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Nagyon kedvező áron!Eladó Synology DS923+ Alza Gari 2027.10.23-ig
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest