- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geri Bátyó
addikt
válasz
bazsi83vp #12 üzenetére
Erről van szó, ezért nem kell más baján viccelődni. Egyrészt lelki sérülést okozhatsz neki egy életre, másrészt lehet, hogy egyszercsak visszavág.
Viszont mondok két példát a saját életemből, amit még akkor sem vettem volna zokon, ha én nem viccelődök magamon. Persze itt tudni kell, hogy olyan emberek voltak, akik jól ismernek és akiket kedvelek.
16 éves korom óta erősen kopaszodom. A nagybátyám megjegyezte: "Látod Gergőkém, hogy rohan az idő? Mire csináltál volna egy jó frizurát, kihullott a hajad!
A térdeim ócskák (születési rendellenesség) és emiatt gyakran kell térdmerevítőt hordanom. A legjobb barátom mondta egyszer: "Már majdnem terminátor! Külső fém váz a belső élő szöveten!"
-
Geri Bátyó
addikt
Alapvetően nincs ezzel baj, csak ha valakinek a baján viccelődsz.
Én is tudok "beszólogatni" és volt rá példa, hogy valakinél érzékeny pontra tapintottam. Persze azonnal elnézést kértem és utána azon a témán nem viccelődtem.
Én a saját problémámon is szoktam viccelődni és nem sértődök meg, ha ezt más is megteszi, de van, akinek ez mástól rosszul esik. -
Geri Bátyó
addikt
Van egy olyan típusú pofátlan is, aki mindig viccelődik másokkal. Ezzel alapvetően nincs baj, de azzal is viccelődik, akinek éppen baja van és adott esetben éppen a bajával viccelődik. Persze megsértődik, ha rászólnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 64 + 512GB (kiegészítőkkel)
- Samsung S25 Ultra 12/512 GB titánszürke 3 év Alza garanciával
- HP Omen i7-8700K, GTX 1050Ti 4Gb, WiFi, Bluetooth
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- Több Db újszerű 2280 2242 2230 NVME SSD 0-11 Nap 100/100%
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged