- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ivqkzy-: Eddig
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geri Bátyó
addikt
válasz
bazsi83vp #12 üzenetére
Erről van szó, ezért nem kell más baján viccelődni. Egyrészt lelki sérülést okozhatsz neki egy életre, másrészt lehet, hogy egyszercsak visszavág.
Viszont mondok két példát a saját életemből, amit még akkor sem vettem volna zokon, ha én nem viccelődök magamon. Persze itt tudni kell, hogy olyan emberek voltak, akik jól ismernek és akiket kedvelek.
16 éves korom óta erősen kopaszodom. A nagybátyám megjegyezte: "Látod Gergőkém, hogy rohan az idő? Mire csináltál volna egy jó frizurát, kihullott a hajad!
A térdeim ócskák (születési rendellenesség) és emiatt gyakran kell térdmerevítőt hordanom. A legjobb barátom mondta egyszer: "Már majdnem terminátor! Külső fém váz a belső élő szöveten!"
-
Geri Bátyó
addikt
Alapvetően nincs ezzel baj, csak ha valakinek a baján viccelődsz.
Én is tudok "beszólogatni" és volt rá példa, hogy valakinél érzékeny pontra tapintottam. Persze azonnal elnézést kértem és utána azon a témán nem viccelődtem.
Én a saját problémámon is szoktam viccelődni és nem sértődök meg, ha ezt más is megteszi, de van, akinek ez mástól rosszul esik. -
Geri Bátyó
addikt
Van egy olyan típusú pofátlan is, aki mindig viccelődik másokkal. Ezzel alapvetően nincs baj, de azzal is viccelődik, akinek éppen baja van és adott esetben éppen a bajával viccelődik. Persze megsértődik, ha rászólnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kuponkunyeráló
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox Series X|S
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Milyen házat vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged