- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Ivqkzy-: Eddig
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geri Bátyó
addikt
válasz
bazsi83vp #12 üzenetére
Erről van szó, ezért nem kell más baján viccelődni. Egyrészt lelki sérülést okozhatsz neki egy életre, másrészt lehet, hogy egyszercsak visszavág.
Viszont mondok két példát a saját életemből, amit még akkor sem vettem volna zokon, ha én nem viccelődök magamon. Persze itt tudni kell, hogy olyan emberek voltak, akik jól ismernek és akiket kedvelek.
16 éves korom óta erősen kopaszodom. A nagybátyám megjegyezte: "Látod Gergőkém, hogy rohan az idő? Mire csináltál volna egy jó frizurát, kihullott a hajad!
A térdeim ócskák (születési rendellenesség) és emiatt gyakran kell térdmerevítőt hordanom. A legjobb barátom mondta egyszer: "Már majdnem terminátor! Külső fém váz a belső élő szöveten!"
-
Geri Bátyó
addikt
Alapvetően nincs ezzel baj, csak ha valakinek a baján viccelődsz.
Én is tudok "beszólogatni" és volt rá példa, hogy valakinél érzékeny pontra tapintottam. Persze azonnal elnézést kértem és utána azon a témán nem viccelődtem.
Én a saját problémámon is szoktam viccelődni és nem sértődök meg, ha ezt más is megteszi, de van, akinek ez mástól rosszul esik. -
Geri Bátyó
addikt
Van egy olyan típusú pofátlan is, aki mindig viccelődik másokkal. Ezzel alapvetően nincs baj, de azzal is viccelődik, akinek éppen baja van és adott esetben éppen a bajával viccelődik. Persze megsértődik, ha rászólnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nintendo Switch 2
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tesla topik
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen rovar lehet ez?
- Formula-1
- További aktív témák...
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest