- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
válasz
Neil Watts #14 üzenetére
Szerintem más az oka. Nincs görcs, nincs stressz, nincs muszáj, tehát nyugodtak az éjszakáim. Az ébresztőórám hallgat, elvétve akad csak dolga. Tavaly ilyenkor reggeles műszakban 4 óra 20-kor keltem, már csak rossz emlék.
Szóval nyugi van.Ami a gyógyszert illeti, előbb, vagy utóbb le fogok szokni róla. Idő múltán az is emlékké válik.
-
-
Vakegérke
félisten
válasz
Neil Watts #12 üzenetére
Köszönöm.
-
-
Vakegérke
félisten
válasz
Neil Watts #10 üzenetére
Amit megmutatok az életemből, az úgyszólván szabad préda. Lehet róla beszél(get)ni, kritizálni, nem veszem zaklatásnak. Bárki elmondhatja véleményét, nem érzem úgy, hogy vájkálna az életemben.
Közérzetem rendben, és ahogy az idő múlik, lelki terheim is egyre fogynak.
-
Szia!
Nem akqarok vájkálni az életedben, de ennyit enged jmeg kérlek:Bár nem vagyok egy pszichológus de az a hely ahol írásaid szerint dolgoztál, na az sem embernek való. A másik pedig: Feketén-fehéren leírtad rossz közérzeted kiváltó okát szerintem. A harmadik, másfélsoros bekezdésben van a kutya elásva szerintem.
Üdv. core2
-
Vakegérke
félisten
-
gabyka
aktív tag
Vakegérke
Lehet öregszel?
-
danih
veterán
Ragadd meg a javuló tendenciát, és reggelenként menj egyet sétálni, idővel talán picit futni is - meg fogja magát hálálni!
Új hozzászólás Aktív témák
lo Előzmény és a pillanatnyi állapot.Jelentem, a gyógyszerelést harmadoltam. Már csak este nyomatok be 2,5 miligrammnyi...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest