- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Ezzel egyetértek abszolút, pedig régen ez is jó ízű volt. Aztán hosszú idő után amikor megint ittam, nem ismertem rá az ízére. Egyszerűen ihatatlan, amikor legutóbb vettem alig bírtam lenyomni, visszatartottam a levegőt hogy ne érezzem az ízét, mint amikor valami rossz ukrán vodkát itatnak velem..
Más: Carlsberget nem óhajtod tesztelni? Az import sör, a kedvencem az összes sör közül, eredetileg dán mint a Tuborg, de ami hozzánk jön azt sajnos Lengyelországban gyártják asszem, és az sem olyan jó mint az eredeti dán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Bizonyára mindannyian ismerjük eme hazai terméket, amely hajdan olyan volt, mint Ladák közt az Opel. Sőt, sokáig jó is...
- Cambridge Audio Interconnect RCA-párok: Atlantic/Arctic/Pacific. Méretük: 88-93cm között. 5 pár van!
- !Félkonfig! Ryzen 7 5800X, 32GB Ram 3600Mhz, ASUS TUF B550M-Plus Alaplap
- HP Aruba AP12
- Media-Tech Look IV MT4106 usbs webkamera pc hez
- Glidecam Camcrane 200 állítható hosszúságú krán daru + Manfrotto 132XNB statív
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest