- Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Bambanő háza tája
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
-
nagyúr
válasz Hieronymus #153 üzenetére
🤣🤣🤣🤣
A növényeket meg napelelmes kombájnok takarítják be és tesla semi truckok szállítják, igaz?"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Dr Cook
csendes tag
válasz Hieronymus #141 üzenetére
Az első mondatom nem idézet volt. A személyeskedés pedig nem vezet sehová.
Nehéz olyan emberekkel konstruktív vitát folytatni, akik érezhetőleg messze állnak a tárgyilagos hozzáállástól, és mindent jobban tudnak.
Inkább ez az, ami beszivárog a mindennapi életbe, ez az, ami elszomorító.
A techológia már rég adott lehetne, de erről külön topicot lehetne nyitni.
"Nem példa. Meg nem történt dolog. Propaganda színvonalú érvelés."
Nézz utána, kis híján megtörtént, már ami a Dél-Amerikai verziót illeti. Igen előrehalodott volt a projekt, mielőtt leállították, amúgy egy erős példának szántam, te valamiért propaganda szagúnak tartottad. Legyen, szíved joga.
A másik észrevételem, hogy igen komolynak tűnő szaktudást próbáltok itt felvázolni, miközben ez másrészről pl. ugyanúgy tekinthető a másik oldal "propaganda" szövegének.
Honnan tudsz te bármit is a még nem létező jövőbeni technológiákról? Honnan tudod, hogy a környezetre terhelőek lesznek-e vagy sem?
A víz újrahasznosításának kérdésével maximálisan egyetértek, a helyzet ilyen fronton (is) siralmas.
Mindenik embernek a lelkében dal van, És a saját lelkét hallja minden dalban, És akinek szép a lelkében az ének, Az hallja a mások énekét is szépnek. /Babits Mihály/
-
Dr Cook
csendes tag
válasz Hieronymus #136 üzenetére
"Ha globálisan nézed a problémát, a víz fontos, de nem a legfontosabb probléma jelen pillanatban."
Szerintem pedig az egyik legfontosabb.
Nem vagyok propagandista, mitől érezted így? Nem akarok én semmilyen olvasót meggyőzni vagy megfogni, egy véleményt írtam, amit továbbra is fenntartok.
A részecske szintű terhelést szerintem hagyjuk, nem igazán erről szól a történet.
Nem állítottam, hogy az akkumulátorok gyártása vinné el a vízeloszlást. Azt állítom, hogy itt ez az viszonylag újabb giga méretűvé dagadt, folyamatosan terjeszkedő, a környezetre igenis negatív hatásokat gyakorló iparág, ami irdatlan mennyiségű vizet használ (sok esetben szennyez is), és mire az új technológiák felváltják a maiakat, ki tudja milyen (újabb) károkat okozunk a már amúgy is millió sebből vérző bolygónkon.
Az atombombás példámat láthatólag nem értetted.
Mindenik embernek a lelkében dal van, És a saját lelkét hallja minden dalban, És akinek szép a lelkében az ének, Az hallja a mások énekét is szépnek. /Babits Mihály/
-
nagyúr
válasz Hieronymus #105 üzenetére
irónia volt amire reagáltál
#106consono
neked is szól[ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
félisten
-
nagyúr
válasz Hieronymus #98 üzenetére
Jaj, de benzinkutat sem appal szoktad nézni.
Mi van ha nincs mobilneted?
Mi van ha lemerült a telefonod?
Mi van ha nincs okostelefonod?Látod, ha benzines autód van, akkor nincs erre szükséged.
[ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
[HUN]NIMROD
senior tag
válasz Hieronymus #35 üzenetére
Másodszor írom le rövid időn belül...: https://prohardver.hu/tema/re_v_milan_amiert_rosszak_az_e-autok_alapulhatnak/hsz_34-34.html első két sor.
És de, zöld... A kulcsszavak: tiszta víz, platina, palládium.
Robbanás: ha muszáj lenne választanom, én inkább egy olyan autóban szeretnék átélni egy balesetet, amelyikben hidrogén az üzemanyag, és nem egy olyanban, ahol egy lítiumaksi nyílik fel a seggem alatt...
[ Szerkesztve ]
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod
-
bkercso
nagyúr
válasz Hieronymus #35 üzenetére
Én ezt értem, de lóerőben is egyre nagyobbak a kocsik. Amit írsz, az alapján azt várhatnánk, hogy ami belsőlgésűvel 120 lovas volt, az elektromossal használható 90 lóval is. Erre 150-esre építik... (A végsebességet meg SW korlátozza, így nem is arra méretezik a motort.)
[ Szerkesztve ]
kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
Új hozzászólás Aktív témák
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asszociációs játék. :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Mobil flották
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- PlayStation 5 Pro + Vertical Stand
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest