Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Szia, honnan rendelted az alkatrészeket? Sajnos sehol nem találok ilyen molex csatit, csak horribilis szállítási költségért.
-
Uzsito
csendes tag
Jogos, nem részleteztem.
Egy alkalommal volt, hogy az Armbian saját konfigurátorát (armbian-config) próbálgattam a manuális telepítgetés helyett, és egyszerre telepítettem fel sok csomagot. Reboot után már nem volt elérhető. Utólag ez nem is derült ki, hogy miért, mert UART-ról nézve a hálózati beállításokat nem írta el, logok üresek...ebből a leggyorsabb kiút egy kártyára újratelepítés volt.
Másodszor sikerült a kézzel gyártott UTP kábelt úgy bedugnom félig, hogy a törésgátló kicsit kitartotta a műanyag házzal találkozva. UART-tól ugyanaz, semmi hiba kivéve hogy nincs kapcsolat, majd egy kisebb Benny Hill-show után rájöttem hogy user error.
-
Cifu
félisten
Hoi!
Köszi a beszámolót és a cikket, de az nem derült ki belőle, hogy végül is miért volt szükség az UART konzolra? Mi miatt szakadt meg a hálózati kapcsolat? Vagy valamit sikerült úgy elállítani, hogy nem tudtad visszahozni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ASUS 23" FULL HD Monitor VZ239HE
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi