- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
Azt honnan lehet tudni, hogy nem a rendszerüket üzemeltető IT szolgáltató oldalán volt a hiba?
A cikk alapján úgy látom, hogy az internet bank sem volt elérhető. Nekem ez hálózati (vagy az azt üzemeltető szerver/virtuális háttértár/memóra/stb.) problémának tűnik.
Alapvetően én elégedett vagyok a CIB Internet Bank-kal. A felhasználói felületét, funkcióit, lhetőségeit illetően a legjobb a piacon.
Már nem is tudom, hogy hány éve (sokkal 10+) vagyok náluk, és egyetlen igazi problémaként azt tudom felhozni, hogy váltottak a kötelező mobil token használatra.
Nekem a régi, hardveres token megoldás sokkal praktikusabb volt, és még biztonságosabbnak is tartom a "Login + (bonyolult, hosszú) jelszó + 4 jegyű HW-es token kód" kombinációt, mint a "Login + 6 jegyű mobil generált token kód" variációt.
Nem is beszélve arról, hogy mennyivel praktikusabb, egyszerűbb és gyorsabb volt a kicsi, "dobókocka" méretű, nyomógombos hardveres token használata, mint a mobiltelfonos applikációé.
Ők ugyebár a "nagyobb biztonságra" hivatkozva tették ezt a változást kötelezővé.
Persze magát a mobilos netbank felületet nem ismerem (mert azt a részét nem használom), és azt is megértem, hogy bosszantó az ilyen szolgáltatás kimaradás, ha valaki éppen akkor utalna, vagy vásárolna. Ám azért elég gyorsan elhárították, nemde?
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Napelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hardcore café
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Háztartási gépek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Bomba áron dobozos új GIGABYTE /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS/
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Eredeti Sony PS4 Dualshock 4 kontroller - Vezeték nélküli
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest