- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Én és a számítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zetor2000
őstag
Tavaly vettem használtan 140E Ftért egy Xiaomi Mi Book Air-t, ez egy Macbook Air klón, de a töltőcsatija USB C. Ez talán nem csilliós. A 70E Ftba kerülő Samsung Galaxy A70 (gyenge középkategória mára) is USB - USB C kábellel jött. A monitorom, amit 129E-ért vettem, valami 4K LG (ez mondjuk fain), is tartalmaz USB C bejáratot / töltőportot. Illetve van pár db "dualhead" pendrive-om, 16...32...128GBs, aminek az egyik oldala USB A, a másik USB C, és igen, tudja az A oldala is az USB 3.x-et, azaz "gyors". Melóban néha nagyon jól jött... telefonon USB C, PC-n USB A, és nem kellett kábellel makettkodni.
Ezek azért nem "csilliárd"ba kerülő eszközök, és ez csak egy átlagos fizetésből simán megvehető eszközpark. Én kábé a hazai KSH szerinti átlagot viszem haza - innen az adat, hogy meg lehet venni.
Ja, Alin pár éve vettem egy Xiaomi power bankot, mert van rajta USB Cés tölti a laptopot, mert a delej is kijön rajta (19V / 12V / 9V / 5V).
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óra topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Bundle topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i7-4GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest